Dexter

image782

Nu är det dags att lägga sig, mina ögon är alldeles svullna och röda efter att ha haft Dexterrace idag, en hel säsong i sträck, men det var det väl värt, herregud vilken bra serie! Fler än jag som gillar den eller? Såg att den är baserad på en bok, Darkly dreaming Dexter av Jeff Lindsay, den kanske man skulle ta och läsa!
För dig som inte sett serien handlar den om Dexter, boendes i Miami, kriminaltekniker och seriemördare. Den har ett berättarsätt i stil med National Born Killers, dvs man sympatiserar ganska snart med Dexter, trots att han är en mördare, vilket får en att fundera över hur vriden ens syn på människor kan bli beroende på hur de framställs. Intresseväckande och spännande.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har också börjat se den serien,,,har bara sett 2 avsnit så man har inte kommit in så himla mycket i det än,,,vad tycker du än så länge? ha en bra onsdag...

2007-12-05 @ 08:57:29
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Anonym

Ha en bra onsdag,,ska ta och sätt mig ner och kolla i genom några avsnitt,,,ha en bra dag...

2007-12-05 @ 11:42:49
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: gallon.blogg.se

å, jag älskar Dexter!

2007-12-05 @ 11:52:01
URL: http://gallon.blogg.se
Postat av: Louice

Har sett alla avsnitt hittills och jag älskar den! Brukar inte följa serier annars men när det gäller Dexter så sitter man och längtar efter måndagarna för att kunna se den. Synd bara att den snart är slut.

2007-12-06 @ 16:39:12
URL: http://louicecarlberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jag har placerat min blogg i Norrtälje på bloggkartan.se Bloggtoppen.se