Ansiktsrengöring

image269image271
Här kommer lite hudvårdstips, en budgetvarient samt en lite dyrare produkt. Båda dessa ansiktsrengöringar är tvättcrémer, för den som tycker det känns bra att tvätta ansiktet ibland och inte bara rengöra med tonics och ansiktsvatten. Det finns jättebra tvättcremer, undvik tvål.
Olivas cleansing mousse finns att köpa på apoteket och är en av Isabella Scorupcos hudfavoriter. Moussen rengör effektivt utan att torka ut ansiktet, huden känns matt och rosig efter användning. Ett litet minus är att den inte luktar särskilt gott men den är helt klart mycket bra i förhållande till priset, 59 kr.
Clarins gentle foaming cleanser finns att köpa i varuhus i Clarinsdisken samt på välsorterade parfymerier. Cremén är skonsam men rengör effektivt och huden känns frisk, matt och lugnad efter användning. Denna kräm har antiinflammatoriska egenskaper och passar bra för känslig samt oren hy. Doften är svag, luktar varken gott eller illa. I mitt tycke är detta den bästa tvättcremen som finns, ett litet minus är dock priset på strax under 200 kr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jag har placerat min blogg i Norrtälje på bloggkartan.se Bloggtoppen.se