Skogsbrand Santa Cruz



Nu är jag hemma igen och har kört bil som en galning senaste dygnet. Har inte kunnat köra i USA då det är andra försäkringar och endast den som betalar hyrbilar får köra osv och för mig som älskar att köra bil är det rätt surt faktiskt, man känner sig lite som en unge som måste be om skjuts överallt. Men nu är matte hemma hos sin gamla BMW igen och fräser runt på vägarna! Hur som helst så har vi haft det så härligt och jag är jättenöjd med resan, hade gärna stannat kvar längre men det är faktiskt kul att vara hemma igen också, saknar djuren när jag är borta. Sista dagarna var vi i Santa Cruz och en stor skogsbrand härjade för fullt utanför staden som nog aldrig var i någon fara men det var väldigt nära oss och röken både kändes och syntes i luften hela tiden när vinden låg åt det hållet. Vi åkte ut längs kusten en dag och passerade nära elden och släckningsarbetet så jag fick lite häftiga bilder därifrån, är barnsligt förtjust i helikoptrar. Elden är som tur är släckt nu. Brandbilen kommer faktiskt inte från tillfället utan är en bild från Ventura i närheten av LA men jag tycker de amerikanska brandbilarna är så fina och den passade ju bra i det här inlägget.

Kommentarer
Postat av: ella

skönt dom släkt elden många djur far nog illa kanske.kan förstå du längtat efter dina djur=)

jo d ordnar sig nog me tarmen snart hämtat mer medecin nu.iaf glad ja slapp ligga på sjukhus som e så trist ju.ha en fin kväll=)

2009-08-19 @ 18:03:24
URL: http://ellisgirl.blogg.se/
Postat av: Melina

fina bilder (:

2009-08-20 @ 10:25:41
URL: http://mmelina.se
Postat av: ^*Frida*^

Det är något väldigt väldigt kusligt med skogsbränder. Jag vet inte varför just skogsbränder. Kanske för att det finns så mycket liv i skogen.



Vad skönt att någon känner precis som jag! Jag har tagit en paus från bloggen nu men kollar in en till två gånger om dagen för att kolla kommentarer, även om jag inte accepterar dem, men just din kommentar kunde jag inte låta bli. Tack så mycket! :D

2009-08-20 @ 12:48:45
URL: http://hjartatsmening.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

Hej söt!

Jag kommer ta en bloggpaus medans jag får ordning på allt som måste göras inför min flytt. Dock kommer jag logga in då och då och läsa kommentarer så fortsätt gärna att skriva till mig. Blogshopen kommer självklart vara öppen så man kan beställa smycken, och de som redan beställt kommer självklart få dom gjorda. Lägg gärna till mig på bloglovin så ser du när jag är tillbaka!



Dessutom skulle jag bli glad om du kunde svara på frågorna jag har i bloggen om vad du vill läsa om och vad som kan göra bloggen bättre när jag kommer tillbaka. Hade varit en bra hjälp=)



Hoppas allt e bra med dig!

Kramar

2009-08-20 @ 16:33:24
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Postat av: Sassy

Jag skulle nog tycka att en sådan brand både var skrämmande och spännande!

Hur länge var du i USA?

2009-08-20 @ 16:49:42
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Jennie

oj va hemskt!

2009-08-20 @ 18:25:44
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: Evelina

Läskigt med skogsbrand :/

2009-08-20 @ 19:43:29
URL: http://evvvelina.blogg.se/
Postat av: carro

ÅÅ jag vill också till USA

2009-08-20 @ 21:29:24
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: Linnea :>

inte roligt med bränder! :o

2009-08-20 @ 21:42:20
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: Nina

ja det har gått jätte dåligt att svara på kommentarer! går inte att skriva i folks bloggar. så trist!



haft skoj i usa? har mannens moster på besök. hon bor i usa. san diego..

2009-08-20 @ 21:54:10
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Erika

Läskigt med bränder. Det var en skogsbrand här i området där jag bor i somras. Jag gillar inte lukten av brandrök.



Sv. När second hand blir för dyrt så mister det sin mening tycker jag. Det ska vara billigt. Det är ju ändå oftast saker och kläder som människor har skänkt (åtminstone här i övik).

Second handbutiken som jag köpte väskan i ligger utanför stan och där hittar jag oftare saker än i butikerna som ligger i stan. De blir fort så utplockade och i en liten stad får de inte in så överdrivet mycket.

2009-08-20 @ 22:17:29
URL: http://morgondimma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jag har placerat min blogg i Norrtälje på bloggkartan.se Bloggtoppen.se