SkorÅh vad jag är sugen på ett par klassiska svarta högklackade skor. Ett sådant där par som är lite tidlöst och som man kan ha länge. Dessutom vill jag helst inte ha skor med röd sula om ni förstår vad jag menar, ser ingen anledning till att visa för alla vad det är för märke på skorna. Även om Louboutin är hemskt snygga finns det så många sådana ute och promenerar redan. Ett par fina välgjorda skor talar för sig själva tycker jag. Funderar på att slå till på dessa när vi åker till London, från L.K. Bennet.

Vår

Trots att vi har en halv meter snö utanför fönstret finns det lite vårtecken, de här bilderna tog jag i Skåne förra helgen, ett litet tag tills det ser ut såhär i Roslagen dock.

Stig LindbergDet här kuddfodralet har jag gått och suktat efter länge, de finns på Design House Stockholm och mönstret är formgivet av Stig Lindberg. Igår fick jag det i födelsedagspresent av brorsan och hans sambo så nu kan jag börja tjata om alla andra fina tyger de har där som jag också vill ha! Kommer bli trixigt att hålla undan kudden från kladdiga tassar som skuttar runt i sofforna bara, men det får gå på något vis. Imorgon jättetidigt åker vi till Skåne och slutför affären och får nycklarna till vårt nya hus, ska bli så otroligt roligt och spännande. Tyvärr har jag varit väldigt dålig på att svara på kommentarer på sistone, har verkligen inte hat tid, men jag lovar, snart blir det skärpning!

Södra SpjutstorpOj, vilken influensa jag har haft de senaste veckorna. Jag som brukar skryta med att jag aldrig är sjuk blev visst motbevisad, men nu är jag på benen igen! Vi fick aldrig köpa drömhuset fast vi vunnit budgivningen, säljaren drog sig ur, så efter att ha slickat våra sår blev det en annan affär. Vi tittade på en liten gård i somras som blev såld innan vi hann agera men nu kom gården ut på marknaden igen så vi slog till. På fredag får vi nycklarna så då bär det av för en första tur med saker ner till Österlen!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se