Saigon

image845

Hoppas alla haft ett riktigt bra nyår! Själv åker jag till Vietnam, Saigon idag, kommer tillbaka med nya inlägg på torsdag, vi ses då!

Fågelbord

image843

Eftersom jag roar mig med det något antika nöjet att mata fåglar, fick jag ett fågelbord i julklapp av Lina. Det på bilden tillhör samma serie, jag fick en blomsteraffär dock. Nu håller jag på att smida planer på att skapa ett litet samhälle med fågelbord i trädgården. Några större hus och affärer och lite lador och hus utanför, allt hängandes från trädgrenar. Vad tycker ni, smaklöst och gammelgummsaktigt eller kul idé?

Maia är så kär!

image842

Idag fick Maia och Lillan sina julklappar från Eddie. De fick varsin påse med smaskig salami och parmaskinka och så fick Maia bilden ovanför. Så sött, kolla in hjärtat som det står E+M=S i, Maia blev så glad så hon svävar runt på små moln nu! Igår fick de mumsa lyxhundmat som de fått av sin kompis Omme, gud vad hundarna älskar julen säger de! Nu ska vi ut och sätta upp fågelautomaten vi fick av Lina, bilder kommer senare!

Ny favort i repris!

image555 image557 image558

Här kommer ett gammalt favoritinlägg i repris! Alla dessa godingar finns på Netaporter, väska Jimmy Choo, klänning Temperley London, skor Alexander Mc Queen. Priser mellan 600-1100 Euro, men man kan säkert hitta liknande saker till budgetpris på stan!

Vinnaren av tävlingen

Vinnaren av plånboken blev Lenita, stort grattis till henne! Kolla in hennes blogg om ni vill, klicka här

Arn Tempelriddaren

image840

Igår var vi och såg Arn, jag tyckte mycket om böckerna, de är kanske inte så väldigt välskrivna men de är spännade. Jag var lite rädd att filmen skulle vara en total flopp men till min stora glädje var den otroligt bra. Synd bara att det är ett år kvar till fortsättningen... Hur som helst innehöll filmen allt som behövs för en bra riddarfilm, spänning, kärlek och lite krigsscener. I fortsättningen kommer jag nog att överge klassikern Ivanhoe och se Arn varje år vid den här tiden istället!

God jul från Fuerte Ventura!

image835 image836

Här är vi på väg hem från Fuerte Ventura med våra spelande tomtemössor. Vi landade vid 8 på kvällen så jag hann med lite julafton i alla fall, vräkte i mig rester från julbordet och sedan öppnade vi julklappar, jag fick massor av fina saker, återkommer om dem. I kväll ska vi på bio, det blir Arn -Tempelriddaren, recension följer nog i morgon!

Doktorn kan komma!

image837 image838

Så var man ute och flänger igen då! Kanarieöarna igen, från Tennerife åkte vi detta pyttelilla propellerplan som man inte ens kan stå rakt i, till Palmas. Jag hann med en del ätande den här gången, herregud vad goda tapas det finns! På kvällen träffades vi på en av piloternas hotellrum för en drink, två av tjejerna hade släpat med sig glögg som en överraskning, (värmd i hotellköket i en ishink), jättemysigt var det. Piloterna hade varit ute och shoppat varsin tomteluva som spelade jusånger och blinkade till oss som vi ska ha på oss på hemresan på julafton, haha. Sedan var vi ute på en köttrestaurant, så otroligt god mat, Spanien slår faktisk Italien och Frankrike med hästlängder på matfronten tycker jag!

Det var den julen...

image832

Fick precis veta att jag ska jobba över julen, Las Palmas blir det, igen. Lite surt men bra betalt och jag kommer hem på kvällen på julafton så jag kan vara med och öppna lite paket innan alla går och lägger sig. Lite sol och värme är ju aldrig fel, (utom just på julen). Glöm inte att vara med i tävlingen under!

Ny tävling!

image831

Denna söta lilla plånbok köpte jag på Las Palmas i veckan och lottar nu ut den till en av er. Allt ni behöver göra är att tipsa om denna tävling i er egen blogg samt lämna en kommentar i det här inlägget när ni gjort det. Tävlingen avslutas den 27/12 kl 18.00. Lycka till!

God natt!

image830

Nu är det dags för mig att krypa till kojs och läsa Martha Quest serien av Doris Lessing, jag är helt fast, inne på andra boken nu, recension kommer när jag läst hela serien! Har någon av er läst något av henne, vad tycker ni i så fall? I morgon fredag kommer en ny tävling, missa inte den!

Pepparkakor

image827

I helgen var det pepparkaksbak och här är resultatet. Jag tvingade lite kompisar att glasera dem, blev rätt fint tycker jag, några hänger i granen nu. Det spårade ur lite på slutet, de kakorna kommer dock inte att komma på bild! Recept på pepparkaksdegen kommer snart på hemsidan!

Nu är jag tillbaka!

image825 image826

Så var man tillbaka i Sverige då. Skönt faktiskt med lite kallt och snö, blir lite mer juligt. Det har varit långa dagar med mycket jobb så kroppen är helt svullen av allt flygande. På måndagen flög vi till Fuerte Ventura och passade därifrån till Las Palmas eftersom vårt flygplan skulle tillbaka till Stocholm medan vi sov. Till Palmas åkte vi det lilla propellerplanet på bilden, kändes som man var med i doktorn kan komma. På tisdagen åkte vi till Brasilien, Recife, fram och tillbaka, väckning 03.25 på morgonen och kom tillbaka på Palmas klockan 10 på kvällen, då var man rätt trött. Jag hann inte se mer av Brasilien än på bilden som jag tog från flygplansfönstret. Sedan åkte vi till Arlanda på onsdag eftermiddag så jag kom hem sent i går kväll. Jag hann dock shoppa lite på Las Palmas så en ny liten tävling kommer snart!

Nu åker jag iväg några dagar!

image822

Nu åker jag iväg till Kanarieöarna och sedan till Brasilien så jag kommer inte att blogga förrän på torsdag när jag kommer hem, men kommentera på, jag svarar så fort jag kommit hem! Funderar på att köpa något kul att lotta ut på bloggen, vi får väl se vad det blir!

Favorit i repris

image694 image695 image696
Dessa sötsaker kan köpas på H&M för ett par tior styck, perfekta små julklappar!

Hundkakor från modern dogg

image819

I torsdags var jag på Modern Dogg på Prästgatan och köpte dessa söta kakor i julklapp till Maia och Lillan samt alla deras små kompisar. När vi är i USA brukar jag gå på "Barkerys" dvs hundaffärer med bakelser och kakor till vovvarna, som ett konditori för hundar. Inte för att hundarna bryr sig så mycket (utom Maia förstås som är väldigt kokett) men det är roligt att köpa små gulliga muffins, kakor, bakelser o dyl till dem. Kul att det finns lite sådant i Sverige nu också, man kan ju inte köpa tuggknutar och grisöron jämt, ibland måste man lyxa till det lite.

Dagens klädsel

image817

Dagen har tillbringats med hysterisk julklappsshopping, NK har nästan slut på varor nu på grund av mig... Dagens klädsel blev jacka köpt på loppis, scarf Louis Vuitton, topp H&M, kjol urban outfitters, stövlar Bronx.

Tillbaka

image816

Efter mitt lilla uppehåll känner jag nu att det är dags att starta igång bloggen lite smått igen! Jag tog bort föregående inlägg vilket också gjorde att jag av misstag tog bort alla era kommentarer, förlåt att jag inte svarat på alla snälla peppande ord, jag har inte era adresser kvar, kommentera igen så kollar jag in era bloggar!
Bilden är på vår gäststuga och stallet, den är från förra året, det finns inte en snöflinga här nu!

Rea på h&M

image813 image814 image815

Dessa klänningar är just nu på rea på H&M för 198 och 149 kr, toppen kostar osannolika 79 kr! Jag har den i alla färger utom rosa men det får nog bli en sådan också! Det finns mängder av andra jättefina saker på rea just nu, det blir nog en beställning senare idag för min del!

Frossa i Orange

image810 image811 image812

Här kommer tre Orangea godingar från Netaporter. Chloé Eloise kuvertväska, Tory Burch blus samt skor från Christian Louboutin, inte billigt men snygggt, eller hur?

Mer Ellos

image681 image682
Dessa snyggingar från Ellos som har det osannolika priset av 129 kr skulle passa bra till inlägget nedan. Rosa skor till grå tee och grå skor till rosa tee, eller vad tycker ni? De är väldigt stora i storlekarna, tänk på det om ni beställer! Glöm inte rabattkoden, 165306 för 60 % rabatt på en vara!

Kenneth Jay Lane

image807 image808 image809

Detta i mitt tycke underbara armband i form av en orm från Kenneth Jay Lane kan bli ditt för 120 euro, då på 30% rea. Jag ska genast skriva till tomten!

Elloströjor

image805   image806

Dessa söta tees finns på Ellos hemsida. Just nu är det 60% rabatt på en vara med rabattkod 165306. Rabatten gäller dock inte för varor som är märkta med "bara på nätet".

Vinnaren av tävlingen

Vinnaren av tävlingen om en bok blev Becka som tipsade om boken barn 312, boken låter spännande så den ska jag nog läsa så kommer recension senare! Om ni vill se Beckas blogg klicka här

Maias drama

image804

Ledsen att det varit så dåligt med uppdateringar ett tag men det har varit stort drama här och jag har inte kunnat blogga. Nu är jag tillbaka dock med de senaste händelserna på Stenvreten.
I torsdags blev lilla Maia sjuk, fick ont i magen, matvägrade och blödde fast hon redan löpt. Vi blev oroliga för juverinflammation som kan vara ganska allvarligt men då hon inte hade feber sa de på Bagarmossens djursjukhus att vi kunde avvakta till morgonen om det inte blev värre. Efter en orolig natt beslutade jag mig vid halv 6 tiden att åka in till Albano som är närmaste jouröppna veterinärklinik, skulle bara släppa ut hundarna att kissa först, vi bor ju på landet så hundarnas morgonbestyr gör de alltid ensamma ute på gården. När jag skulle ropa in dem igen kom bara Lillan tillbaka. Efter en stund började jag bli mer och mer hysterisk när Maia aldrig kom. Det var kolsvart ute och jag var ute och letade med ficklampa i ett par timmar innnan det blev ljust. Sedan hjälpte grannarna till att leta, Brian kom hem från jobbet och vi letade som galningar och gav telefonumret till oss i affären ifall någon skulle hitta henne. Sedan ringde jag till polisen och anmälde henne saknad, polisen jag pratade var så himla gullig och omtänksam så det kändes faktiskt lite bättre efter att jag pratat med henne.
Sedan letade vi vidare. Lillan var ledsen och ville inte gå hemifrån, hon ville nog vara kvar om Maia skulle komma tillbaka, lilla snuttan. När vi letat igenom varenda tomt under varje lada, källare, båt, skjul osv var vi ganska uppgivna och jag började mer och mer tro att Maia låg död någonstans och att vi aldrig skulle hitta henne. Har aldrig känt mig så orolig över någonting, man blir helt kraftlös, illamående och skakar i hela kroppen. Det var bra att grannarna var med, då blev man tvungen att skärpa sig inför dem istället för att bryta ihop. De är så snälla våra grannar, kunde inte ha bättre. Vi tog bilen och började leta på lite större områden och då vid halv ett, sju timmar sedan hon gick ut, ringde Carina från affären och sade att hon var där och åt lussekatter. Jag kan inte beskriva hur överlyckliga vi blev över att hon var där och vid liv. Hon hade bara traskat in på affären och börjat kolla runt lite på hyllorna och sedan hade hon nöjt låtit sig bjudas på lussebullar. Hur som helst så hade hon fortfarande ont i magen, var helt genomblöt och nedkyld så vi åkte till Albano direkt där det visade sig att hon har cystor på äggstockarna vilket inte är så akut så hon fick åka hem med lite medicin. Det var något nytt för Maia att göra ultraljud och lämna blodprover, varken hon eller Lillan har någonsin varit till veterinären för något annat än vaccinationer o dyl friskvård förut, peppar peppar. De tyckte att sköterskan var snäll i alla fall, även om hon gjorde lite otäcka saker med Maia Det slutade lyckligt i alla fall, Maia äter köttbullar och mår ganska bra, så nu återgår bloggen till sina vanliga ytligheter igen!


Grått, metallic & rosa

image419 image420
image421 image422

Här kommer ett litet hopplock från Netaporter. Top Graham & Spencer 178 euro, väska Miu Miu 830 euro, kjol Chloé 1254 euro, stövletter Christian Louboutin 810 euro. Inte så billigt, men ha förtröstan, ska försöka få ihop en budgetversion av liknande modell snart! Några förslag på liknande plagg i budgetklass?

Vinn Kajsa Ingemarssons senaste bok!

image803

Bara för att jag precis fått den av en kompis damp ett till exemplar ned i brevlådan idag, medföljande Damernas Värld den här månaden. Därför tänkte jag att jag lottar ut den ena till en av er läsare. Kajsa Ingemarssons Den ryske vännen. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att i detta inlägg kommentera vilken bok som är din favorit. Vinnaren lottas fram på lördag kl 18.00, (den 8/12) lycka till!

Stövletter från Paul & Joe

image377 image378

Dessa snyggingar finns på rea hos Netaporter och blir dina för den nätta summan av 330 euro, då på 40% rea! Men snygga är de, eller vad tycker ni? Tänk er dessa till en svart klädsel med någon kornblå eller röd detalj, mmm!

Lacroix för Evian

image802

Denna vackra flaska är designad av Christian Lacroix för Evian. Vattnet säljs bla på NK saluhall och kostar 45 kr. Inte så billigt men jag kan tänka mig att köpa 10-12 stycken och spara föra att ha och duka med till varje kuvert vid middagar istället för vatten på tillbringare. Det behöver ju inte vara Evian i, kranvatten är minst lika gott, bara att fylla på och använda dem flera gånger.

Julklappstips till häst och hundtjejen

image800   image801

Dessa söta små smycken finns att köpa på Hööks, där finns allt för hästar och hundar. Mobilsmycket med hästhuvuden kostar 49 kr, halsbandet med den lilla hunden kostar 79 kr. För att komma till hemsidan klicka här

Träningskläder

image797

Jag behöver träningskläder men vet inte riktigt vad jag ska köpa, utbudet är ju enormt och träningskläder har en tendens att få en att se ännu tjockare ut än annars. Stella Mc Cartney för Adidas har en del fina saker. Hittils har jag bara haft en velouroverall från H&M, tycker det fungerar ganska bra. Vad använder ni för kläder när ni tränar?

Vilka är era sminktips?

image796

Detta rouge från Face Stockholm kan jag verkligen tipsa om om någon skulle vara på jakt efter ett nytt. Jag har färgen Vision som ser ut ungefär som på bilden. Annars är det Clarins som gäller men när det kommer till rouge och mascara är jag otrogen. Vilka är era bästa sminktips?

God natt!

image795

Nu har jag och vovvarna varit ute på en kvällsspringtur, jag är så stolt över att ha sprungit två dagar i rad. Håller på att lära dem att springa lösa bredvid mig istället för att dra iväg på en gång, det går lite sådär med det kan jag säga...
God natt och tack för alla snälla kommentarer, lämna gärna fler!

Ellos

image794     image793

Just nu är det 40% rea på Ellos och Josefssons om man handlar för över 2000 kr så passa på! Använd erbjudandekod 161001 för att utnyttja rabatten!

Gurksnittar / Cucumber sandwich

image789

Dessa små godingar är supergoda och enkla att göra, passar bra till eftermiddagseet eller som drinktilltugg, för recept klicka här

Julklapp till henne!

image788

Denna fina presentförpackning med tre par Hanky Panky trosor i en fin hattask finns hos Nelly.se, 495 kr.

Burberry

image770 image771

Dessa skulle jag behöva, här är ingen snö, bara regn och blåst vilket inte gör mig något, tycker det är ganska mysigt. Paraply och gummistövlar med strasskant i guld £ 125 och £ 175 på Burberrys online shop. Stöveln är lackad och finns i svart och silver också.

Lyx från Lush

image784 image787 image786

Dessa ljuvliga tvålar kommer från Lush ock kan köpas både i deras butiker samt webb shop. De doftar underbart och är perfekta julklappar!

Jag har en tiger

image783

Jag är normalt sett ganska tveksam till välgörenhet, inte till välgörenheten i sig men det ganska nedlåtande, postkoloniala och materialistiska synsätt vi har gentemot dem vi hjälper.
När kom vi på att livet inte går att leva utan en massa teknik, elektronik och hysterisk shopping? Att "köpa ett barn" och sedan prenumerera på det ter sig ganska märkligt för mig även om avsikterna är goda. Nu vet jag förstås att man inte köper ett barn i den bemärkelsen, men fundera en stund på hur de behövande framställs.
Jag tycker det känns konstigt att exponera människor som om de vore djur som man kan adoptera, inget ont om alla som ger till välgörenhet, det är medias framställning av oss duktiga vita som skyndar till och hjälper de stackars svarta barnen som jag värjer mig emot. För mig är inte välgörenhet mot tredje världen välgörenhet, det är en skuld vi betalar tillbaka för att ha sugit ut, terroriserat och exploaterat länder i nuvarande fattigdom under århundraden, när de hjälpta tackar för all vår hjälp ger det mig ångest. De är inte skyldiga oss något, jag önskar att de inte skulle behöva hamna i tacksamhetsskuld så att vi kan slå oss för bröstat över att vi hjälpt de "små liven" som jag vid flera tillfällen har hört folk säga med precis de orden.
Trots detta betalar jag en liten summa per år till WWF för att bevara den starkt utrotade tigerstammen. Djuren är så maktlösa, vi människor har i alla fall lite möjlighet att styra våra liv. Jag kanske är lite bitter, men man blir så ofta besviken på människor, men sällan på djuren. Så har jag erkänt min dubbelmoral, trots mina åsikter ger jag till välgörenhet ändå.  Vad tycker ni, håller ni med eller tycker ni jag har helt fel?

Dexter

image782

Nu är det dags att lägga sig, mina ögon är alldeles svullna och röda efter att ha haft Dexterrace idag, en hel säsong i sträck, men det var det väl värt, herregud vilken bra serie! Fler än jag som gillar den eller? Såg att den är baserad på en bok, Darkly dreaming Dexter av Jeff Lindsay, den kanske man skulle ta och läsa!
För dig som inte sett serien handlar den om Dexter, boendes i Miami, kriminaltekniker och seriemördare. Den har ett berättarsätt i stil med National Born Killers, dvs man sympatiserar ganska snart med Dexter, trots att han är en mördare, vilket får en att fundera över hur vriden ens syn på människor kan bli beroende på hur de framställs. Intresseväckande och spännande.

Kappor

image779 image780 image781

Är lite sugen på en ny kappa och letar för fullt. Dessa finns på Haléns. Jag väljer nog den i mitten, vad tycker ni?

Såg ni filmen?

image776

Fler än jag som tittade på fantastiska Hon dansade en sommar som gick på ettan idag? Arne Mattssons prisbelönta film från 1951 om kärleksparet Kerstin och Göran är en av de absolut största internationella svenska filmsucceérna och bidrog till att skapa ryktet om den svenska synden på grund av det berömda nakenbadet i filmen. Även kyrkan åker en rejäl släng av sleven, den gammeldagse prästen är fördömande och intolerant. Hur som helst är det en väldigt söt historia om spirande kärek mellan två ungdomar under en sommar på landet, aktuell då likaväl som nu.

Nyårsblåsor (Igen)

image722 image723 image724
Jag vet att jag redan har visat de här klänningarna i ett tidigare inlägg men jag måste lägga upp dem en gång till bara för att de är så galet snygga! Dessa färglada blåsor skulle jag vilja ha alla tre, snälla snälla tomten, jag har varit så snäll hela året! Klänningarna finns på Netaporter och kommer från Tracy Reese, Temperley samt Vera Wang.

Chloé Silverado

image773

Denna lilla godbit finns på rea hos Netaporter, Chloé Siverado, kanske något att investera i till våren?

Julklapp till vovven?

image772

Söta hundhalsband önskar sig väl varje hund i julklapp? Mina hundar säger iofs att de hellre vill ha godis men några hårda paket måste det ju också bli... Dessa finns på Divine dogs webshop och kostar 189 kr st.

Klänningar

image767 image768 image769

Dessa tre godingar kommer från Haléns och kostar 499 kr st. Jag skulle matcha med svarta strumpisar, skor och kuvertväska till, hur skulle ni göra?

Söta sigill från Lagerhaus!

image725

Dessa små sigill i form av klistermärken finns att köpa på Lagerhaus, smart, så slipper man kladda med lack och stämpel!

Jul hos Indiska

image728

På Indiska finns mängder av julklappar. Själv vill jag ha de fina glasen, vad gillar ni bäst hos Indiska?

Marc

image766

Denna raring är på rea hos eluxury.com $309 är verkligen inte farligt dyrt för en Marc by Marc Jacobs tycker jag!

Hästar

image765

Nu när det varit Globen Horse show och allt gör sig ridsuget påmint, åh vad jag längtar efter att rida igen även om jag inte vill ha egen just nu. Här är en gammal bild på mig och Happy, jag var så fäst vid honom så sedan han dog har jag inte velat ha häst igen, men man vet aldrig, kanske blir det en häst igen någon gång, saknar pysslandet och att köpa saker till pållen, och så ridningen förstås.

Budgetoutfit

image730 image732 image733

Här kommer en snygg budgetoutfit, allt från Ellos, vad tycker ni, snyggt eller inte?

Lagerhaus

image734 image735

Mycket inlägg om Lagerhaus blir det, men jag kan inte släppa hur mycket söta, roliga och billiga saker de har, Lagerhaus är det perfekta stället att köpa julklappar till, det finns något för de flesta! Här en hjärtformad skål och en kudde till älsklingen.

Julklapp till henne

image762

Denna fina presentförpackning med tre par Hanky Panky trosor i en fin hattask finns hos Nelly.se, 495 kr.

SMYCKEN

image760 image755 image756

Dessa underbara armband kan köpas på www.gotborn-shop.se , kolla in den sidan, hennes smycken är otroligt fina!

Mobiler

image740 image741 image746 image753

Det finns så mycket mobiler att välja på nu så det är svårt att bestämma sig! Alla dessa finns att köpa hos 3, jag har den rosa Ericsson telefonen, vilken gillar ni mest?

Hundkul

image739

Ingen snö än, men här kommer en gammal bild som jag tycker jättemycket om, den är tagen bara ett par dagar innan vår gamla tant till höger på bilden gick bort, hon var pigg och glad in i det sista, söta Niki här med dottern Lillan.

Body shop

image736

Bodyshop har så mycket olika serier med olika lukter så jag kan aldrig bestämma mig, vill ha alla, just nu använder jag deras body butter med mandel, men jag har flera favoriter, vilken produkt gillar ni bäst?

Nyårsblåsor

image722 image723 image724

Dessa färglada blåsor skulle jag vilja ha alla tre, snälla snälla tomten, jag har varit så snäll hela året! Klänningarna finns på Netaporter och kommer från Tracy Reese, Temperley samt Vera Wang.

Globen

image721

Idag bär det av till Stockholm International Horse Show, ska bara gå i Annexet och shoppa lite till min lilla köttbulle, vad ska ni göra idag?

Filmtips

image711 image712

Det trefaldigt Oscarsbelönade romantiska dramat Dangerous Liaisons eller på svenska Farligt begär från 1988 är ett kostymdrama som utspelar sig i 1700-talets Frankrike. Filmen bygger på en roman, Farliga förbindelser och handlar om ett komplicerat intrigspel där John Malcovich och Glenn Close manipulerar och förför sin omgivning på grund av ett vad. Filmen är stjärnspeckad, bla Uma Thurman, Michelle Pfiffer och Keanu Reeves medverkar. Manus, bild och skådespeleri är lysande och filmen ligger på min topp tre lista över bästa filmer jag någonsin sett. Bara påklädningsscenen som inleder filmen är värd sin vikt i guld!

Pepparkaksformar

image714 image718

Just nu har jag dille på pepparkaksformar, alla möjliga exotiska djur har införskaffats, måste bara komma till att göra sjäva pepparkakorna också! Dessa sötnosar kan köpas på www.grannas.com som har massor av söta saker som jag bloggat om tidigare, bla dalahästsmycken och nyckelringar, tygkassar och träskor.

Suveräna hudvårdsprodukter

image706

I veckan var jag på NK och shoppade smink samt hudvårdsprodukter från favoritmärket Clarins. Efter att ha haft rejäla problem med acne och oren hy började jag använda deras produkter och sedan dess har jag haft helt normal hy. Det tog några dagar efter att jag börjat använda deras tvättcreme och dagcreme så var alla finnar borta, rena trolleriet. Deras smink är fantastiskt bra, samt deras paradprodukt, beauty flash balm som är fantastiskt!

Rosmarin

image720

Den här bilden kommer från Rosmarin, en klassisk Stockholmskrog på Hantverkargatan med fantastisk inredning, bland annat finns en målning av Peter Dahl (som bor i fastigheten) föreställande resturangen. Visst är golvet vackert, eller vad tycker ni?

Fredagsbad

image713

I går kväll kl 12 släppte jag ut hundarna för att de skulle få kissa innan vi gick och lade oss vilket resulterade i att de stack iväg och rullade i bajs. Precis vad jag satt och längtade efter, att få duscha äckliga stinkande hundar mitt i natten... Detta händer någon gång i veckan, varje gång de kommer in går de självmant in i badrummet och väntar på att bli schamponerade. Efter alla år av bajsrullning har de lärt sig att det alltid slutar i badrummet vilket de hatar, hatar, hatar, så varför lär de sig aldrig att avstå från själva rullandet istället? Jaja, de är ju ganska söta i alla fall!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se