På väg till Köpenhamn!



Nu sätter jag mig alldeles strax i bilen och åker först till Motala och hämtar Brian och sedan vidare till Köpenhamn, ska bli så himla kul, hoppas Brian blir glad över presenten bara! Kläder är top från USA, jeans Millers, skor Skopunkten, armband Marc By Marc Jacobs, väskor: Marc Jacobs, Louis Vuitton samt Diane vonFürstenberg.

Köpenhamn i morgon!



Jag måste säga att jag är väldigt imponerad av era gissningar om vad jag skulle hitta på för present till Brians födelsedag! De flesta gissade på en resa och det är så det blir också! Brian jobbar i Jönköping under veckan så jag tänker åka ner i morgon med hans väska packad för att kidnappa honom och åka till Köpenhamn över helgen!

Mig äger ingen



Har precis läst ut Mig äger ingen av Åsa Linderborg och önskar att den inte redan var slut! En av de bästa böckerna jag läst på väldigt länge. Den handlar om författarens uppväxt med sin ensamstående pappa som är metallarbetare i Västerås. Boken är väldigt gripande utan att vara sentimental, samtidigt som den också är rolig. Känns som en modern version av Mor gifter sig.

Min hemliga present!



På söndag fyller min sambo år och jag håller på att planera en överraskningspresent till honom, någon som vill våga sig på en gissning om vad han ska få?

Lilla söta Bilbo



Igår var jag Josephine och Karoline och hälsade på min ponny Bilbo som bor hos en fodervärd i Örebro. Han var lika söt och tjock som vanligt, vi red en liten pyttesväng alla tre, bara upp och ner för vägen men det gav verkligen mersmak fast kanske helst på en lite större häst, jag är aningens för lång för en c-ponny.

Longchamp LM Veni, höstens drömväska!



Älskar Longchamps legend bag och nu har det kommit en ny goding, Venin. Underbar reklamkampanj och väska!

Äntligen!



Såg ni finalen i hästhoppnig? Vilken rysare, äntligen en individuell medalj till Rolf Göran Bengtsson och Ninja, var så nervös så jag höll på att svimma, blev silver till sist, väldigt nära guld, men man kan ju inte få allt!

Det går bra nu...



Går ju jättebra med viktklubben som ni ser, grillar och dricker vin varje dag, gick upp 4 kg i USA i somras osv men nu jäklar är det slutsnaskat, imorgon börjar mitt nya liv, eller i övermorgon, vi får se...

Mitt fynd från Coach



Den här sötnosen hittade jag på en Garage sale utanför Los Angeles, 20 dollar för en väska som kostar någonstans runt 7000 kr här! Den är så välgjord och jag är ganska så bra på väskor så jag är helt säker på att den är äkta, fick dustbagen och mockaborstarna till också.

Björsells Briar



Någon mer som såg Jan Brink och Briars Kürprogram idag? Fantastiskt, synd att det gick lite sämre i grand prixerna bara, men roligt att se deras förmodligen sista stora framträdande tillsammans! Tänk om man kunde rida sådär...

Hundpromenad



Nu har jag och Karoline varit ute på promenad med alla fyra vovvarna, härligt att komma ut lite när det äntligen blivit lite sommar igen, man kan ju inte kolla på OS hela tiden (eller jo det kan man nog)!

Dolce & Gabbana hösten 2008



Vad tycker ni om den här? Själv är jag lite besviken över höstens mode, men det här gillar jag, väldigt mycket Paris och Tim Burton i en fin mix!

Kräftfest



I helgen hade vi en lite minikräftskiva jag, Brian, Britte och Karolin.  Jag gjorde en liten "lounge" där vi satt och åt snacks och åt drinkar innan vi åt kräftorna, tycker jag är en rätt bra idé om jag får säga det själv, perfekt för mingel och snittar före maten, nästa gång jag har en större fest ska jag ha flera!

Vinnaren!



Nu har jag lottat bland alla er som var med i tävlingen, vinnaren blev Jonna - at
Stort grattis till henne!

Blingad



Här kommer en bild från Karros party, jag målade naglarna krivtvita, blev rätt nöjd faktiskt, vad tycker ni, snyggt eller fult? Fick användning av en del av alla smycken jag köpte i USA också, kamerafodral, blomring samt skinnarmband från Marc by Marc Jacobs samt armband från Juicy Couture och Calvin Clein.

Min nya ring från Marc Jacobs



Är den inte helt ljuvlig!? Jättestor, fastnar i allt, särskilt håret, men jag är tokig i den, köpte den på Marc By Marc Jacobs i Los Angeles

Skinnshorts



Är inte detta grymt snyggt? Jag kan verkligen se mig själv i skinnskjorts och mörka stumpbyxor till ett par ankelboots i höst! Bilden är lånad från Stockholm Street Style.
Fortsätt tävla än finns gott om tid!

Dagens klädsel



Idag har vi varit på examensfest hos Karolin och Pernilla som blivit klara med sina högskoleutbildningar, var jättekul, vi grillade och hade tipspromenad och spökrunda! Klädseln blev byxor samt top H&M, kofta köpt i LA, skor skopunkten, smycken Marc Jacobs, Juicy Couture, Guess by Marciano samt Calvin Klein.

Mattes coola kisse!



Mattes lilla tuffing Måns är ute och inspekterar ladan och hönsgården.
Fortsätt tävla, än finns gott om tid!

VINN PENNA FRÅN MARC BY MARC JACOBS!!!!



Nu lottar jag ut denna söta lilla penna i form av ett läppstift, inhandlad i Marc By Marc Jacobsbutiken på Melrose Ave i Hollywood, LA. Så söt och perfekt att ha i handväskan. Du som vinner får pennan inlindad i vackert papper samt den lilla påsen från Marc By Marc Jacobs som syns på bilden!
Reglerna är följande: Gå in på kategorin Dagens klädsel och leta rätt på den outfit där jag har en vit Marc By Marc Jacobsväska, skriv i det här inlägget vilket datum den bilden publicerades, samt tipsa om tävlingen på din egen blogg. Låna gärna bilden! Tävlingen pågår tom den 16/8 kl 21.00 då jag kommer lotta fram en vinnare, lycka till!
För dig som är intresserad av Marc By Marc Jacobssaker har jag en del auktioner ute på Tradera, kolla in dem här!

Missoniinspirerat från Ellos


Den här söta toppen, starkt Missoniinspirerad, är på rea ca 130 kr på Ellos just nu!
Fortsätt tävla, det finns gott om tid än!

Dagens klädsel



Idag har jag mest slappat, tog en liten snabbtur med hundarna till Norrtälje för att hitta presenter till Pernilla och Karolin som har examensfest imorgon. Kläderna blev jeans Millers, tunika Ellos, skor Skopunkten, väska Marc Jacobs Inez bag, solisar Michael Kors, Armband Juicy Couture.

Ellosinspiration



Som vanligt finns det massor av snyggt budgetmode hos Ellos, gillar hela den här outfiten, funderar på att beställa kjolen, vad tycker ni?

Ålandshus



Det här helt fantastiska huset har säkert flera av er sett, det ligger bara några minuter med färjan från Mariehamn på en pytteliten ö, visst är det vackert?! Påminner mig om huset i Lasse Hallströms Sjöfartsnytt fast mycket finare!
GLÖM INTE ATT FORTSÄTTA TÄVLA OM MARC JACOBSPENNAN!

Mina älsklingsörhängen!



Här sitter vi på Ålandsbåten, lade mest in bilden för att visa mina älsklingsörhängen jag köpte i USA, apor med långa svansar från Betsey Johnson, älskar dem!



Chloé Signature



Idag stack vi på en snabb ålandsresa, dels för att ha något att göra i det trista vädret, dels för att shoppa lite. Vi bor nära Kapellskär så det tar bara 5 h att åka fram och tillbaka till Mariehamn. Vi köpte inte så mycket men en spraydeo, Chloé Signature och en flaska gula änkan Champagne fick följa med hem. Chloés senaste parfym luktar underbart, lite som Clean Laundry fast lite mer parfymig, mums!

VINN PENNA FRÅN MARC BY MARC JACOBS!!!!



Nu lottar jag ut denna söta lilla penna i form av ett läppstift, inhandlad i Marc By Marc Jacobsbutiken på Melrose Ave i Hollywood, LA. Så söt och perfekt att ha i handväskan. Du som vinner får pennan inlindad i vackert papper samt den lilla påsen från Marc By Marc Jacobs som syns på bilden!
Reglerna är följande: Gå in på kategorin Dagens klädsel och leta rätt på den outfit där jag har en vit Marc By Marc Jacobsväska, skriv i det här inlägget vilket datum den bilden publicerades, samt tipsa om tävlingen på din egen blogg. Låna gärna bilden! Tävlingen pågår tom den 16/8 kl 21.00 då jag kommer lotta fram en vinnare, lycka till!
För dig som är intresserad av Marc By Marc Jacobssaker har jag en del auktioner ute på Tradera, kolla in dem här!

Hemma



Så var man hemma igen då. Det var ett ordentligt oväder på Arlanda när vi kom fram, piloten fick avbryta landningen när vi var nästan nere och efter ytterligare ett misslyckat försök fick vi åka till Skavsta och landa för mer bensin. Landningsbanan på lilla Skavsta för den rätt stora Boeing vi kom med var verkligen på håret, planet stannade bara några meter innan den tog slut. Efter ett par timmars väntan kunde vi dock till slut komma iväg och landa på Arlanda.
Nu är allt uppackat men snart måste jag ut och resa igen så jag kan få använda min nya kabinväska från Diane Von Fürstenberg som jag köpte i Santa Cruz!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se