Vernissage

Oj vad jag har varit slapp med bloggen senaste tiden, jag har haft så mycket annat för mig under julen men snart är jag på banan igen och ska ta tag i att svara på kommentarer. För er som bor i Skåne kommer här ett tips på något att göra den 6/1, då har Sebastian Petersson och Felicia Leijon Gustafson fotoutställning på falsterbovägen 32 kl 11-17.

Dagens klädselI fredags var vi och köpte julgran och lite annat, klädseln blev kjol från myrorna som jag använder som tubklänning, skor Bronx, väska Coach, jacka second hand.

Kristyränglar


I helgen roade jag mig med att göra kristyränglar till granen, hittade gammeldagsa bokmärken på lantstil i Norrtälje, visst blev de fina! Receptet ligger på hemsidan om någon skulle vara intresserad av att göra likadana.
Det är ganska enkelt bara man lyckas hitta fina bokmärken.


Prinsesskampen

  

Jag vet att inlägget kommer lite sent men nu kommer det i alla fall. Jag är fullständigt manisk över Nobelfestligheterna, älskar hela evenemanget, inte bara kläder och gala utan också syftet med tillställningen. Att hedra kunskap är för mig mycket mer intressant än att titta på halvnakna kändisar som paraderar omkring på diverse röda mattor, beundrade av alla fast de inte gjort ett dyft för att gagna mänskligheten. Nobelfestligheterna är ju något helt annat, intelligenta intressanta människor, underbar musik och så gala och underbara kläder på det. Kan det bli bättre? För att återgå till ytligheterna, vem var finast, Madeleine eller Viktoria? Själv har jag inte bestämt mig, tycker de är fina på olika sätt, svårt att jämföra.

  

Dagens klädsel

   

Idag har jag flängt runt i den stora metropolen (inte) Norrtälje och letat lite julklappar till Brians familj. Köpte omslagspapper och snören till en hel armé också men man blir ju som en skata när man ser allt som glimmar och bara måste ha det. Kläderna blev kavaj som jag fått av Brians mamma Judy, leopardscarf loppisfynd, jeans Gina Tricot, skor Bronx, väska Chloé Paddington. Nu är det uppladdning inför Nobelfesten, min favorithändelse på hela året, jag och Maia ska klä upp oss lite, dricka Champagne, äta snittar och njuta av gala, kläder och vetenskap. Den perfekta blandningen! Ja jag vet att Maia är en hund men man kan väl vara intresserad av kläder ändå? Eller?

Godis för fåglarnaIgår gjorde jag smaskigt godis till fåglarna, det är superenkelt och väldigt dekorativt att ha utanför fönstret, särskilt när det hänger fåglar på och äter. Hur man gör kan ni få reda på via min hemsida. Gå in på Julen på Stenvreten och sedan på julpyssel och tips! Listigt länkar jag till framsidan så man måste leta sig fram och förhoppningsvis hittar en massa annat kul på vägen... Nu ska jag inviga mina nya chokladpralinformar!

Adventsbak
Jag har visst försummat bloggen lite ett tag men ska skärpa mig, har varit så mycket annat att ordna med, tentaplugg o dyl men jag ska snart komma igång bättre med bloggandet igen. Idag blir det lussekattsbak och tokätning av dem!

Maias julklappIdag har jag börjat julhandla så smått, dock är det bara hundarna och alla deras små kompisar som jag handlat till än så länge. Jag var inne på modern dogg och skulle köpa söta kakor för hundar men de hade inte fått in dem än så det blev belgiska chokladpraliner i form av snögubbar, granar och tomtar istället + ett litet ben i söta påsar till vovvarna. Till Maia har jag köpt den här rosa luvtröjan som var en aning trång men jag får försöka töja ut den lite, 99 kr på Hööks, visst är den helt galet söt? Maia kan inte bärga sig tills hon får ha den på sig. Lillan är inte så förtjust i kläder så hon fick ett halsband istället.

RSS 2.0
Bloggtoppen.se