Hemma!

image1005

Nu är jag tillbaka från underbara Saigon, lång tuff resa men jag blir mer och mer förtjust i staden för varje gång, allt är så billigt och de flesta är så snälla och hjälpsamma. Den här gången hann jag med lite shopping; fler lampor, Ralf Laurenskjortor till Brian, en Tommy Hilfigertröja till mig, pashminasjalar samt en jättevacker tavla gjord av äggskal. Bilder kommer snart!
Vi hann med ett spabesök också, massage i 90 minuter med varma stenar samt ansiktsbehandling med Dermatologicaprodukter för ca 20 $. Underbart och galet billigt!
Glöm inte att ni har till imorgon kväll på er att vara med i tävlingen om Elizabeth Arden produkterna!

Dagens klädsel måndag

image999

Här kommer dagens klädsel; jacka Hollies, scarf Louis Vuitton, top + byxor H&M, stövlar Hush Puppies, väska Marc Jacobs. Idag sticker jag iväg till Vietnam, Saigon, som vanligt ska det shoppas och ätas hysteriskt, hoppas hinna med lite massage också! Jag kommer tillbaka på torsdag kväll så nya inlägg kommer på fredag!

Nagellack

image1003  image1004

Idag blev det nagellacksshopping på H&M, det blev ett blått, ett rosa och ett mörklila för min del, snygga och billiga, kan det bli bättre!?

Hårförlängning

image998

Efter att ha varit utan löshår i en månad är jag nu överlycklig över mitt nya! Jag har inte många egna strån så det är så skönt att ha lite extra. Här håller min frisör Linda på Zinq på Ringvägen på att sätta i håret. Nu är det sommarpäls som gäller, dvs jag har ganska mycket ljusare hår nu än vad jag haft under vintern. Ursäkta den smått frireligiösa blicken, det beror på att jag är så hänförd över håret. Jag brukar inte ha så här långt men för en gång skull har jag sparat hela längden. Det gränsar till det vulgära, men va fasen, coolt är det!

Busstur

image1000

Idag åkte vi buss in till stan vovvarna och jag eftersom husse skulle skjutsa hem oss efter middag på gudomliga indiska restauranten på Torsgatan. Efter två timmar och tre bussbyten kan hundarna konstatera att det suger att åka kommunalt, Maia var på väg att ringa en taxi flera gånger, hon förstår inte hur matte kan flänga runt på bussar hela tiden när det finns bilar!

Flygvärdinneskolan del 2

image997

Då och då tänkte jag lägga upp lite information om mitt jobb som flygvärdinna eftersom det är många som frågar om det, och då särskilt hur man blir det, vad för utbildning som krävs o dyl. Jag började jobba på incheckningen på Arlanda en sommar och fick där reda på en hemsida som heter www.flygtorget.se . De har jobbannonser i branschen och eftersom bolagen utbildar själva behöver man ingen speciell utbildning även om det finns dylika, vilka är ganska dyra. Nu när det börjar dra ihop sig till sommarsäsong brukar många bolag söka personal utan tidigare erfarenhet, så passa på om ni är intresserade, det är hårt jobb, tro inget annat, men det är ganska roligt också. Det som krävdes när jag sökte var gymnasieutbildning, gärna sjukvårdserfarenhet, att man är över 165 cm samt serviceinriktad, snabbtänkt och inte har synliga tatueringar/piercingar. Man bör vara en ganska god simmare och ha god syn, glasögon eller linser är helt ok, bara man korrigerar sin syn om man ser dåligt går det bra. Man får göra en enklare läkarundersökning och man får inte vara gravid. Om man efter intervjuer och undersökningar får jobb brukar kursen vara oavlönad och mellan 3-5 veckor, kan bli lite knapert, det är väldigt högt tempo på studierna och man har dessutom ingen lön, men när man väl börjar jobba tjäna man i alla fall ganska bra. Kursen jag gick var väldigt tuff, så det krävs 100% motivation för att klara sig igenom den, men bara man vill och är inställd på mycket plugg går det bra! Nog om det, håll utkik, snart kommer ett nytt avsnitt i min lilla flygvärdinneskola!
Glöm inte att fortsätta tävla!

Glöm inte att tävla!

image988

Glöm inte att vara med i tävlingen!
Nu lottar jag ut dessa underbara produkter, en Eight hour cream och ett läppbalsam från Elizabeth Arden. Ordinarie pris på dessa är ca 350 kr. Tävlingsreglerna är enkla: Gör ett inlägg i din blogg där du länkar till min blogg och tipsar om tävlingen. Ni får gärna använda bilden i era bloggar. Lämna sedan en kommentar i detta inlägg där du meddelar att du länkat så är du med och tävlar. Tävlingen pågår tom lördagen den 1:a mars kl 21.00. Lycka till!

Söt tallrik

image996

Idag har jag, Brian och Lina varit en sväng i det stora shoppingmeckat Norrtälje, (inte) och kors i taket gissa vad jag shoppade; ingenting, tro det eller ej. Däremot hittade jag denna söta tallrik på Indiskas hemsida när jag kom hem, 79.50 kr kostar den, vad tycks? Snart ska jag sätta mig och svara på kommentarer, måste bara lägga mig i horisontalläge lite först...

Blå klänning med fickor

image994

Just nu är jag inne i en blå och cerise period, denna sötnos finns på H&M för 249 kr, ska nog ta en sväng dit i morgon och shoppa lite!

Sol igen!

image993

Så har man vaknat till ytterligare en solig dag, härligt! Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag nog inte göra så där väldans mycket med tanke på att lönen kommer först på måndag... Glöm inte att fortsätta tävla!

Matchande kjol till skorna nedan!

image992

Vad tror ni om denna söta cerisa kjol tillsammans med skorna i förra inlägget!? Jag tror det blir galet snyggt, svarta strumpisar nu och barbent framår våren, mm. Fortsätt att tävla om Elizabeth Arden produkterna, än finns det gott om tid! Kjolen kommer från H&M

Lacksandaletter från Ellos

image991

Ingen har väl undgått att lack och platå är inne nu, så varför inte investera i en budgetmodell från Ellos för 329 kr? Just nu får man 40% rabatt på en vara hos Ellos, erbjudandekoden är 1140.
Glöm inte att vara med i tävlingen i inlägget under!

TÄVLING! VINN ELISABETH ARDEN PRODUKTER VÄRDA 350 KR!

image988

Nu lottar jag ut dessa underbara produkter, en Eight hour cream och ett läppbalsam från Elizabeth Arden. Ordinarie pris på dessa är ca 350 kr. Tävlingsreglerna är enkla: Gör ett inlägg i din blogg där du länkar till min blogg och tipsar om tävlingen. Ni får gärna använda bilden i era bloggar. Lämna sedan en kommentar i detta inlägg där du meddelar att du länkat så är du med och tävlar. Tävlingen pågår tom lördagen den 1:a mars kl 21.00. Lycka till!

Dagens klädsel

image985

Här kommer en bild på mig på väg ut för att hitta något att äta mitt i natten i Thailand. Top med stjärnor Ellos, byxor hm, väska Marc Jacobs, skor skopunkten. Tyvärr är det ganska många av er som lämnat kommentarer som har fel adress så jag kommer inte in på era bloggar, prova igen så svarar jag på era snälla kommenterer!

Vår i luften!

image990

God morgon! Vilken underbar dag man vaknade till, sol och fågelkvitter, nu ligger våren verkligen i luften! Håll utkik på bloggen idag, tävlingen kommer upp senare, det blir hudvårdsprodukter från ett exklusivt märke kan jag avslöja.

Äntligen hemma!

image983

Efter förseningar, sjuka passagerare, fel buss åt fel håll och evighetslånga flygturer är jag nu hemma, inte en enda bananpannkaka rikare tyvärr, blev inte så mycket tid över i Thailand, men jag hann en sväng på stan, en öl på natten när vi kom och lite mat innan det var dags att åka tillbaka. Här är jag på väg på en kort promenad längs stranden i H&M klänning, väska samt flip flops från Marc Jacobs. På måndag ska jag göra hårförlängning, så slipper alla se mitt hemska spretiga egna hår på ett tag! Ska svara på alla söta kommentarer lite senare, ska bara vila lite först!

Vi ses på tisdag!

image981

Idag sticker jag till Thailand och är där ca 20 timmar innan vi åker hem, så jag hinner nog med ett snabbdopp på stranden i Krabi i alla fall, och ett par hundra bananpannkakor... Jag kommer tillbaka sent på måndag kväll så bloggandet återupptas på tisdag, ha det så bra så länge!

Dagens klädsel i repris

image935

Här kommer en dagens klädsel i repris. Knytblus Mulberry, top samt kjol H&M, skor med inbyggd platå Haléns, väska Marc Jacobs.

Läppglans i halsbandsform från YSL

image980

Har ni sett YSL:s senaste sminksmycke, detta halsband/väsksmycke med läppglans i? Åh vad jag vill ha det, har ingen aning om vad det kostar, men fint är det, eller hur?

Nu har den kommit och den är tokfin!

image978
Som ni kanske såg i tidigare inlägg var jag och hämtade ut mitt Ellospaket idag, bikinisarna fins under detta inlägg. Den här blusen var så fin så jag kan inte beskriva det med ord! Det bästa postorderfyndet jag någonsin gjort! Den ska få följa med till Thailand i helgen och ska användas flitigt!

Bikinifynd!

image974     image975

image976     image977

Idag kom min Ellosbeställning. (Jag vet jag shoppar hysteriskt mycket men eftersom jag reser så mycket i jobbet skyller jag på att jag faktiskt behöver lite sommarkläder.) Hur som helst så var toppen med stjärnor som jag haft i ett tidigare inlägg så snygg att jag inte kan fatta att det är sant! Två bikinis beställde jag också, de ovan, och är jättenöjd med båda. Billiga och fin passform, kan det bli bättre? Jag beställde lite tantiga underdelar kanske men jag tycker det är så skönt att slippa raka bikinilinjen hela tiden och sedan få små fula rakutslag som ser ut som ett acneutbrott runt bikinikanten.

I väntan på passagerare i repris!

image947

Det är väldigt många som frågar om mitt arbete som flygvärdinna och hur en dag på jobbet ser ut för mig, ska försöka besvara detta lite i omgångar. I det här inlägget tänkte jag betätta lite om vad som händer innan passagerarna kliver på. Eftersom flygplanen mer eller mindre alltid är i luften brukar planet precis ha landat och släppt av en omgång resenärer innnan vi kliver på ca en timme före avgång. Då har vi ca en halvtimme på oss före boarding. Det första vi gör är att kontrollera all nödutrustning, att allt finns med och fungerar. Under tiden städas planet och ny catering kommer på, vi kollar att all mat o dyl är med, delar ut tidningar, kontrollerar att det är påfyllt med tvål, papper och handservetter på toaletterna samt delar ut mängder av förbeställda varor på sätena så passagerarna har sina saker när de kliver ombord. Det tar en liten stund att få det gjort, det är massor av folk i korridorerna som ska trängas med varandra. När sedan alla städare och caterare är av gör vi en sista säkerhetskontroll av planet innan passagerarna kliver på.

Frossa i Orange!

image810 image811 image812

Här kommer tre Orangea godingar från Netaporter. Chloé Eloise kuvertväska, Tory Burch blus samt skor från Christian Louboutin, inte billigt men snygggt, eller hur?

Hårförlängning!

image972

Nu har jag äntligen bokat tid för ny hårförlängning! Tog ut den gamla för ett par veckor sedan så nu har jag bara tre hårstrån ungefär känns det som när det bara är mitt eget. Jag har i alla fall varit och färgat det ljusare så nu förväntar jag mig att se ut som Gisele Bündchen om en dryg vecka!

The Tudors

image940

Klockan 22.00 på ettan börjar avsnitt två av engelska tv-serien The Tudors om den märklige, grymme renässansfursten Henry VIII i 1500-talets England. Första avsnittet var grymt bra, jag kommer sitta bänkad!

Matrumstapet!

image971

I ett inlägg lite längre ner har jag lagt in en röd tapet, nu börjar jag bli sugen på en grön istället, vilken tycker ni, röd eller grön?

Bikini i retrostil

image969 image970

Denna bikini hittade jag på Malins blogg, den kommer från Figleaves
och är det snyggaste jag sett på länge i badklädesväg!
Tillägg: Någon kommenterade att den kommer från Freya vilket stämmer, det är märket, men den kan beställas på Figleaves hemsida!

Matrumstapet

image967

När solen skiner och det känns som vår i luften blir jag alltid så sugen på att göra om hemma. Mitt nästa projekt är att göra om vårt matrum, det är ett gammalt rum i ett gammalt hus så jag tänkte mig traditionellt men med någon stark färg, just nu är det vita lister, tak och hög vit bröstpanel till röd gammeldags medaljongtapet som lockar, vad tror ni om det?

Pirates of the Caribbean!

image92

Var tvungen att lägga ut den här bilden, satt och tittade på bilder fån Kalifornienresan förra året, här är vi (Brian och jag) i Hollywood och kollar på walk of fame. Kolla in piraten bakom mig, jag märkte aldrig att han stod där! Var lite småläskigt att se bilden när vi kom hem, hade verkligen ingen aning om killen som stod där! Blev en kul bild ialla fall!Kvällen innan när vi var på en bar på Sunset boulevard och jag red på den mekaniska tjuren, ser jag på som att det aldrig hände...

Dagens jobboutfit!

image929

En dag på jobbet med de kläder jag bor i för det mesta!

Låt Miu Miu inspirera!

image877

Som vanligt är Miu Mius kampanjbilder beroendeframkallande, jag älskar kombinationen av grått, beige och cerise, vad tycker ni?

Underbart från Ellos!

image965
Denna söta blus hittade jag på utmärkta bloggen Stylefile
Den kommer från Josefssons/Ellos och kostar 299 kr, jag har beställt den och hoppas den är lika söt i verkligheten som på bild, vad tycker ni?

Dagens klädsel i Las Palmas

image963

Nu är jag hemma igen efter ett blixtbesök på tre kanarieöar. Vi hann med att gå ut och äta och dricka lite vin, hade supertrevligt men är rätt trött nu. Dagens klädsel blev nya byxorna + toppen från H&M, väska Marc Jacobs samt solisar från Dolce Gabbana. Eftersom det var söndag fanns ingenting mer än restauranter öppna så det blev tyvärr inget att lotta ut den här gången heller, inte ens mataffärerna var öppna. Men ha tålamod, i helgen drar jag till Thailand och då lovar jag att komma hem med något att lotta ut på bloggen!

Nu drar jag till Las Palmas igen!

image960

I morgon kväll ligger jag på ett av dessa rum och sover, åker jättetidigt i morgon bitti till Teneriffa, sedan över till Las Palmas, till Fuerte Ventura på morgonen och vidare hem till Arlanda. Kommer hem sent på kvällen så nya inlägg och svar på alla kommentarer kommer på tisdag!
Den här gången ska jag försöka hinna ut på stan och köpa något kul att lotta ut på bloggen!

H&M igen...

image961
Råkade slinka in på H&M idag igen, kom därifrån med en guldig top för fantastiska 25 kr! Den ser väldigt gul ut på bilden, i verkligheten är den helt guldfärgad. Blir bra till nya svarta byxorna tänkte jag.

Släktträff?

image959 image957
I går mitt på dagen kom en räv helt sonika och satte sig och solade utanför vårt fönster. Lillan stod länge och tittade på den genom fönstret, hon undrade nog om det var en av hennes kusiner som kom på besök, fler än jag som ser likheten? Hur som helst verkar den bo under golvet i vår lada, det luktar räv därinne, den som någonsin känt den lukten vet vad jag menar, det luktar inte gott precis! Skönt att vi inte har höns längre i alla fall, håller räv istället... Kunde inte låta bli att slänga åt den lille lite bacon, han/hon är ju så söt även om den stinker.

Dagens hmfynd!

image948 image949

Skulle egentligen bara åka och handla mat men det blev en sväng in på H&M också, kom därifrån med två par byxor, vad tycks?

Fler Ellosfynd!

image943 image944

Jag kan inte sluta hitta söta tröjor och topar på Ellos. För ett par år sedan skulle man inte ha tagit i en Elloskatalog med tång ens och nu vill jag ha allt, hur blev det så?

I väntan på passagerare

image947

Det är väldigt många som frågar om mitt arbete som flygvärdinna och hur en dag på jobbet ser ut för mig, ska försöka besvara detta lite i omgångar. I det här inlägget tänkte jag betätta lite om vad som händer innan passagerarna kliver på. Eftersom flygplanen mer eller mindre alltid är i luften brukar planet precis ha landat och släppt av en omgång resenärer innnan vi kliver på ca en timme före avgång. Då har vi ca en halvtimme på oss före boarding. Det första vi gör är att kontrollera all nödutrustning, att allt finns med och fungerar. Under tiden städas planet och ny catering kommer på, vi kollar att all mat o dyl är med, delar ut tidningar, kontrollerar att det är påfyllt med tvål, papper och handservetter på toaletterna samt delar ut mängder av förbeställda varor på sätena så passagerarna har sina saker när de kliver ombord. Det tar en liten stund att få det gjort, det är massor av folk i korridorerna som ska trängas med varandra. När sedan alla städare och caterare är av gör vi en sista säkerhetskontroll av planet innan passagerarna kliver på.

Vad hände med snön?

image946

Inte för att jag direkt längtar efter snö, trivs faktiskt ganska bra med regn och blåst, men hundarna blev så glada när snön kom, synd bara att den smälte bort direkt igen. Jag får ju komma till sol och värme i jobbet hela tiden så jag är rätt nöjd ändå.



Dagens klädsel i repris!

image928

Klädseln är loppisfyndad jacka samt halsduk, klänning ellos, stövlar Bronx samt nya väskan från Marc Jacobs, den får vara med på alla bilder just nu, hehe.

Halens med 40 % rabatt!

image945

Denna chika skapelse finns på Haléns för 599 kr, men just nu får man 40% rabatt på en vara, använd erbjudandekod 1140 !

Ellosfynd!

image941

Denna supercoola tee blir din för löjligt lilla beloppet 29 kr hos Ellos, passa på innan de tar slut!

The Tudors

image940

Klockan 22.00 börjar enya engelska tv-serien The Tudors om den märklige, grymme renässansfursten Henry VIII i 1500-talets England. Jag kommer definitivt att titta, hoppas den är så bra som den verkar, vi får väl se!

Dagens klädsel tisdag

image939

Så här blev klädseln på min lilla promenad på Las Palmas igår: Solglasögon Dolce & Gabbana, halsband Dyrberg & Kern, grön kavaj H&M, vintage kuvertväska traderafynd, scarf Pucci, top Nivå, jeans Millers.

Tack och lov för room service!

image937

Skulle ta mig en liten promenad i Las Palmas när jag vaknade och shoppa lite som jag nämnde i föregående inlägg, men allt var ju stängt, gick inte ens att få tag på mat! Tur då att det finns room service, spanska ostar och fruktsallad, behöver jag ens säga hur gott det var?

Snabbvisit på Las Palmas

image936

I söndags natt åkte vi ner till Las Palmas för att åka tillbaka på kvällen samma dag. Jag sov den mesta av tiden vi hade på hotellet men masade mig upp på en liten promenad på eftermiddagen. Det är karneval just nu så det är ett hysteriskt drag på nätterna men allt, till och med mataffärerna är stängda dagtid. Jag som skulle shoppa! Ja ja det blir fler gånger, hade tänkt fixa något att lotta ut på bloggen men det får bli på söndag när jag åker dit igen.

Dagens klädsel lördag

image935

Här kommer lördagens klädsel, bättre sent än aldrig. Knytblus Mulberry, top samt kjol H&M, skor med inbyggd platå Haléns, väska Marc Jacobs.

Världens sötaste gungelefant!

image934

Idag har vi varit på ettårskalas, lilla Viola fick en gunghästelefant som trumpetar om man klämmer den på örat, det kändes lite svårt att lämna den ifrån sig, jag vill ha den själv!

Dagens klädsel Saigon

image933

Här kommer dagens klädsel från i onsdags kväll, ursäkta bildkvaliteten, ska skaffa en vettig kamera förr eller senare! Klänningen är ett reafynd från H&M, sidensjalen köpte jag på marknaden tidigare på dagen, lackskor med inbyggd platå Haléns, väska Chloé Paddington.

På marknad i Saigon

image931

Efter en lång resa ner via Thailand fick vi ca 20 timmar i Saigon och eftersom det var mitt på dagen när vi kom fram blev det inget gå och lägga sig utan jag hoppade över ett dygn. Det var jättebra besättning, vi hängde lite vid poolen, shoppade på marknaden och åt god middag på kvällen innan vi åkte hem. Det firas Vietnamesiskt nyår för tillfället så det var osannolikt mycket folk och moppar ute, trodde inte det kunde bli mer än förra gången, men det kan det!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se