Någon som gillar min blogg?



Ingen har väl missat att vem som helst kan vara med och rösta fram eller ställa upp i Veckorevyn Blog Awards?! Rösta hemskt gärna på mig om ni vill, och ställ upp själva vet jag, på Ebbas blogg finns instruktioner! Jag röstar gärna på era bloggar också, lägg upp en länk bara!

Dagens klädsel



Här kommer en dagens från i lördags när vi var hos grannar på middag. Eftersom närmaste vägen dit är över en åker fick allt högklackat stanna hemma och stövlarna följa med på kalas istället. Klänning H&M, stövlar Hunter, smycken Marc Jacobs och Calvin Klein samt antika opalörhängen.

Kattkompisar



Här sitter Måns och poserar med sin låtsaskompis, porslinsgeparden... Vet inte vem som ser mest lömsk ut av dem men det lutar åt Måns. Kolla in hur snyggt han lagt sin svans mot trappan bara för att matte fotograferar!

Dagens klädsel



Idag var jag inne i Norrtälje en sväng, hundarna tjatade om att åka till Granngården för att köpa lördagsgodis och efter det roade sig matte lite med att gå på Åhléns, köpte ingenting dock. Dagens klädsel blev jacka loppisfynd, top med rosett H&M, stövletter Jerns, byxor Ellos, väska Coach, samt skolfrökenglasögon Gucci.

Liselotte Watkins




Idag blir det städning och fixning hemma, samt korrekturläsning av manuset till min uppsats som ska publiceras i Personhistorisk Tidskrift under hösten. Har mest bara pysslat och gått i skogen med hundarna sista dagarna, därav bristen på dagens klädsel, är inte riktigt representativ för tillfället i mysbyxor och stripigt hår. Istället får ni hålla tillgodo med en illustration från hypade Liselotte Watkins. Vad tycker ni om denna? Jag tycker det är rätt häftigt med ansiktet som sticker upp längst ner på bilden! För övrigt kan man just nu vinna en av mina favoritaccessoarer hos Ebba, en klocka från Marc Jacobs, passa på vet jag!

Snabba Cash



Nu ska jag lägga mig och läsa ut sista sidorna på Jens Lapidus snabba cash. Även om jag inte läst ut den än kan jag i alla fall säga att den är riktigt, riktigt bra! Ofta blir man ju besviken på böcker som är väldigt omtalade och omtyckta, men den här håller faktiskt måttet! Själv är jag i ganska stort behov av snabba cash så jag kanske borde ta till mig lite tips från boken, måste bara se till att inte åka dit....

Höstskörd!





I helgen har jag varit riktigt pysslig och bakat och lagt in konserver och plockat oändliga mängder svamp. Det blev konjakspäron, syltade gröna tomater, hemgjort örtsalt, äppelmuffins, äppelpaj, och diverse svamprätter. Hela huset är belamrat av svamp som ligger på tork. Vet inte riktigt vad jag ska göra av den, har svamp kvar från förra året och börjar känna mig lite trött på svamp efter att ha ätit det till frukost, lunch och middag sista tiden, men det är kul att plocka! Idag ska jag försöka hinna med att lägga upp lite nya recept på hemsidan, titta gärna in där!

Accessoarer från H&M



H&M har mängder av fina saker i höst, dessutom till fantastiska priser!

Underbara höst!



Jag älskar hösten, maten, kläderna, den friska luften, de vackra färgerna, svampplockning och skörd. Nu håller jag på att plocka äpplen och päron som ska ätas färska och förvandlas till goda kakor och muffins samt konjakspäron. Håll utkik på hemsidan, nya frukt och svamprecept kommer snart!

Halsband



Detta underbara lilla halsband i form av en bandspelare finns att köpa på H&M för 59.50. Jag ska slå till direkt!

Ellosbeställning

   

Den här söta blusen och kjolen har jag precis beställt från Ellos, hoppas verkligen inte att jag får skicka tillbaka båda på en gång, tyvärr kan ju kvaliteten på Ellos vara minst sagt ojämn... Jag brukar beställa ändå och skicka tillbaka, men vissa saker därifrån är faktiskt överraskande fina.

Chic



Har ni läst den halvnya tidningen Chic? Rätt bra tycker jag, snyggt omslag också!

Skogsmulle



Så här skulle jag gärna gå klädd när jag är ute med hundarna och plockar svamp! Gummistövlarna från Hunter och paraplyet från Burberry har jag redan, stövlarna fick jag i födelsedagspresent av söta Brian och de har nästan vuxit fast, maken till sköna Wellies lär inte finnas, snygga till jeans på stan också! Paraplyet kom jag över billigt på Tradera, ibland har man tur! Nu saknas bara byxorna i rid/jaktmodell från Ellos/Josefssons. 299 kr får man punga ut för dem, om man använder rabattkod 180411 får man dessutom 40% rabatt på en vara hos Ellos!

Önskeklädsel



Här kommer en liten önskeoutfit, då inget spännande hänt under helgen har jag roat mig med att knepa och knåpa lite på datorn. Blusen kommer från H&M, byxor i konstläder Haléns, skor Alexander McQueen, kuvertväska från Michael Kors. De båda sista kan köpas via Netaporter

Laxsnittar



Här är ett förslag på galet goda och snabblagade laxsnittar som finns på min hemsida, receptet finns här!

Drömklädsel



Just nu är jag helt tokig i den här klänningen, den kommer från Kate Moss kollektion för topshop. Tyvärr är den i 100% polyester vilket jag inte tycker motiverar priset på £ 100, annars hade jag nog slagit till och burit den med lilla väskan från Yves Saint Laurent $ 395 och mina skor från Saks fifth avenue (som jag köpte i somras och aldrig hittar något tillfälle att ha på mig).

Nej jag går inte på droger...



Det här lilla kittet fick Brian av Lina när hon kom hem från Thailand. Av allt man kan köpa där släpade hon med sig ett fiskuppfödningskit. I en burk föder man upp fiskarna och i en annan räkor som fiskarna ska äta. Detta gick ju självklart inte att motstå så nu har vi ett gäng fiskyngel i burken som är alldeles för liten så jag får väl ge mig ut på akvariejakt nu. Vill verkligen inte ha några fiskar, hämden mot Lina kommer att slå snabbt och obarmhärtigt, funderar på att ge henne en kattunge eftersom hon inte tycker om dem fast så kan man ju inte gärna göra mot kattungen dock. Får fundera ut något annat. Någon som har några bra förslag?

Dagens skörd



Igår var jag och Karoline ute en sväng med hundarna och hittade massor av svamp. Karl Johan, taggsvamp och blodriska blev det den här gången. Ska försöka komma ihåg att lägga upp recept på världens godaste svampmacka snart! Idag är jag hundvakt till Maias pojkvän Eddie, han har som vanligt ätit upp både Lillan och Maias mat och nu ligger han på golvet och gråter efter sin matte, Maia som är lite elak skrattar och tycker han är en mes och morsgris. Hon vet inte om hon orkar vara ihop med honom mer när han är så barnslig.

Comme des Garcons for H&M



Här kommer ett litet smakprov på Rei Kawakubos kollektion för H&M. Jag gillar det men det är inte så mycket färg, punk och galet roliga skärningar som Comme des Garcons brukar visa upp, eller vad tycker ni?

Dansföreställning på Tivoli



Jag och Brian tillbringade lördagkvällen med att strosa runt på Tivoli där vi åt god mat, tog en öl och strosade runt i den underbara miljön. När vi var på väg att gå fastnade vi i en dansföreställning. Den var vad i alla fall jag uppfattade som en modern version av H C Andersens klassiker Flickan med svavelstickorna. Visst är kulissen underbar?!

Dagens klädsel



Här kommer en dagens klädsel från i fredags när vi var ute en sväng på stan och tog en öl efter att vi sent omsider kommit fram till Köpenhamn. Klänning H&M, leopardballerinas Wedins, väska Marc Jacobs, skinnjackan är ett gammalt loppisfynd.

Från hotellfönstret



Jag vet inte riktig varför men jag fotar nästan alltid utsikten från hotellfönster när jag reser, oavsett om det är fult eller fint utanför. Här från Köpenhamn syns delar av Tivoli och Centralstationen som låg precis utanför.

Bakom våra solglasögon



Här sitter Brian och jag och myser i underbara Nyhavn, vi åt jättegod lunch och drack champagne på en av alla uteserveringar längs vattnet. Vädret var helt underbart, soligt och varmt, var en smärre chock att komma hem till kylan och regnet i Roslagen! Visst har vi snygga solisar, mina är från Michael Kors och Brians från Marc Jacobs.

Hemma igen



Nu är vi hemma igen efter en härlig Köpenhamnsweekend, (om man bortser från att någon slog sönder ett fönster på bilen första natten) Brian blev rätt så överraskad så det var lyckat! Han var ute mitt i ingenstans utanför Motala på ett jobb när jag svängde in på gården där och hämtade honom, hans kollega som jag hade konspirerat med hela veckan hade inte sagt ett ljud om det hela så det blev en rolig överraskning. Här en bild på alla miljontals cyklar som finns i den staden, varför cyklar inte folk mer i Stockholm, hälsosamt och miljövänligt, kan det bli bättre?

RSS 2.0
Bloggtoppen.se