Dagens klädsel



Idag var jag först in till frissan och gick glad i hågen därifrån ut på Second handrunda. På Myrorna på Tomtebogatan snor någon min plånbok, hade sett plånboken i väskan precis innan jag gick in och när jag skulle betala var den borta, har aldrig hänt mig tidigare. Pendlar mellan att vara upprörd över att någon kunde vara så elak och att jag kunde vara så klantig men nu är kort spärrade och det hela polisanmält i alla fall. Jag som normalt aldrig har kontanter på mig hade givetvis tagit ut pengar idag också, typiskt. Dessutom älskar jag verkligen min gamla DKNY-plånbok som inte går att få tag i längre. Hur som helst var jag egentligen inne för att vi skulle gå på Opera, Tosca och det var väldigt trevligt, jättefin föreställning fick lite rysningar några gånger och det får jag aldrig om jag inte tycker det är riktigt bra. På vägen hem gick lampan till instrumentpanelen i bilen sönder så jag var inte bara utan körkort eftersom det låg i plånboken, jag hade dessutom ingen aning om hur fort jag körde och eftersom jag har blyfot får jag väl vara glad att jag klarade mig hem utan att bli stoppad av polisen, det hade verkligen varit den sista spiken i kistan! Nu är jag i alla fall hemma och planerar att hålla mig där ett tag nu och rita kors i taket innan något mer oönskat händer. Klädseln blev vintage paljettop som tyvärr inte syns så bra på bilden som jag fått av svärmor, blus Ellos, byxor H&M, skor Saks fifth avenue, väska Dior, pärlor Marc Jacobs + glitter.

Tosca



Idag åker jag in till stan och passar på att klippa och färga hårbotten innan vi (jag, Brian, mamma och pappa) går på Operan, Puccinins Tosca. Ska bli väldigt trevligt, jag älskar klassisk musik och opera och operahuset är så vackert, särskilt inne i guldfoajén och själva operasalongen. Resten av helgen ska jag tillbringa med att tvätta och måla ett innertak så det blir kul med lite nöjen också!

Bröllopshysteri!



Jag gör som de flesta andra idag och fortsätter på bröllopstemat. Här kommer lite bilder på Grace Kelly och Silvia Sommerlath, i mitt tycke två av de vackraste brudarna genom tiderna!

Bröllopet 1976



Så här såg det ut 1976 när Karl XVI Gustaf fick sin Silvia Sommerlath. Jag var nyfödd då men har sett bröllopet många gånger genom åren och det blir svårt att toppa det tror jag, trots alla vackra kungliga bröllop man sett var ju detta det absolut bästa. Marys bröllop kom rätt nära men Dianas bröllop på 80-talet vill man ju helst bara glömma, vilken fasansfull klänning! Silvias brudklänning från Dior är fortfarande en av de finaste jag någonsin sett, så enkel men ändå så vacker. Jag antar att Victoria kommer att ha samma underbara slöja och släp som använts flera gånger tidigare och kanske också samma diadem, drottning Sibyllas kamédiadem. För den som vill se bröllopet, klicka här!

Kunglig förlovning!



Så var det äntligen bekräftat, Victoria och Daniel gifter sig nästa sommar! Nu blir Daniel Westling istället Prins Daniel Hertig av Västergötland! Bilden är tagen från Dagens Indutri.

Fler bilder



Kom nyss på att det kanske vore trevligt att låta Daniel vara med på ett hörn också, han är ju ändå också delaktig i förlovningen, om det nu blir någon, tänk om det skulle vara falsklarm, vad snopet!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!!!

    

Gud vad jag har väntat, idag ska det tydligen ske, Kungen skall eklatera förlovningen mellan Victoria och Daniel efter konseljen idag kl 13! Jag som är galen i kungligheter håller på att krypa ur skinnet av spänning!

Nytt hos Gina Tricot



Det här från Gina Tricot tycker jag var otroligt snyggt om kläderna nu ser likadana ut i verkligheten, såg på Klings blogg att det kommit ut ett par grymt snygga tights med lackdetajer också, verkar som mitt köpstopp kommer att upphävas ganska omgående...

Tapetångest



Vi håller på att renovera vårt matrum som jag tidigare skrivit om. Det är ett gammalt hus från 1800-talet så det fungerar inte med vilken tapet som helst utan vi vill ha något som stämmer överrens med husets karaktär och funderar lite på den här från Cole & son. Den är finare i verkligheten då man ser guldmönstret tydligare. Vad tycker ni? Tänk er den med vit bröstpanel och en gustaviansk matgrupp som jag hoppas hitta på en auktion jag ska på i morgon.

Dagens klädsel



Nu är jag hemkommen från slottet, det var roligt att äntligen komma in där, dock ville jag gärna se Gustav III s Antikmuseum men det var tyvärr inte öppet vintertid. Däremot är ju Slottsboden öppen för det mesta och där finns det verkligen mängder av fina inredningssaker och smycken, det blev lite smått och gott därinne trots att jag är pank så jag fick lite skäll av Brian när jag kom hem, fast han är väldigt tålmodig med mitt shoppingberoende ändå, sötnosen. Klädsel blev päls myrorna, jeans Gina Tricot, curlingkängor Skopunkten, väska Marc Jacobs, halsduk Dolce & Gabbana samt armbandet från ASOS som gick sönder bara en stund senare fast det var första gången jag använde det, dåligt.

Utflykt



Idag ska jag och Josephine på utflykt till slottet som jag faktiskt aldrig varit inne i fast jag är född och uppvuxen i Stockholm. Ska bli så roligt, jag älskar allt som har med historia att göra särskilt konst och arkitektur. Borde visserligen plugga istället men det får bli senare...

Dop och bröllopsklädsel



Här kommer en bild på mig och Brian när vi var på bröllopet, pälsen har jag fyndat på Myrorna och skorna kom från ASOS i sista minuten!

Brudparet



Här kommer en bild på det vackra brudparet, Sara och Viktor med dotter Viola, visst är de fina. Nu blir man ju lite sugen själv på att gifta sig...

Dagens klädsel



Igår var vi ju på dop som jag tidigare berättat men det blev överaskningsbröllop också! Jag visste om det i förväg eftersom jag var lite involverad i förberedelserna men det var många som blev förvånade! Efter mottagningen med buffé och fantastisk bröllopstårta som bruden själv gjort hade vi en liten minimottagning här hemma som blev väldigt lyckad! Kläderna blev klänning från H&M som jag fått av Josephine, skor ASOS, väska vintage Dior och så åkte det på lösnaglar också dagen till ära

Maia blir blond



Så här ser det ut hos oss just nu. Lillan fäller och lämnar drivor med hår överallt, svarta Maia har plötsligt blivit blond av allt hår. Mitt i allt hårkaos håller nu vårt matrum på att förvandlas till ett orientaliskt tält inför lördag kväll då vi ska en liten mottagning här. En champagnehink står ute på tillverkning så nu hoppas jag det fortsätter vara riktigt kallt så den fryser ordentligt. Nu ska jag iväg och handla, städa, laga mat osv så jag blir klar till dopet imorgon, vore ju tråkigt annars om gästerna inte fick någon mat.

Dagens klädsel

    

Idag har jag varit härjat runt i Norrtälje för att köpa mat till dopet som jag ska på på lördag, ska hjälpa till att göra lite av maten till mottagningen, ska bli så kul, festfixare är mitt drömjobb! (Ett av dem). Blev en panikkostym till Brian också som vuxit ur sin, inte drömmen kanske med en kostym från H&M men den är rätt fin med tanke på hur billig den var. Både jag och Brian tycker nog annars att det är mer värt att köpa en riktigt fin kostym som man kan ha i många år men nu sade plånboken nej till det, Armanibutiken får vänta lite. Klädsel blev klänning och skor Ellos, jacka och sjal loppisfynd, (sjalen är faktiskt köpt på en loppis i Mariehamn under en ålandskryssning när jag var nästan tonåring, vilket var ett tag sedan!) samt kuvertväska vintagefynd från Mulberry. Nu ska jag skynda mig att lägga massor av lax på gravning så den blir klar till helgen!

H&M



Denna söta skapelse från H&M ger i alla fall mig vårkänslor. 349 kronor får man punga ut för att få den, finns även i svartvitt.

Dagens klädsel



Idag blev det Blus från Myrorna, jeans Gina Tricot, Skor Ellos, väska Chloé Paddington samt örhängen från Gold Digger. Förstår inte varför bilderna blir så oskarpa med min kamera, har en Casio Exilim med 10.0 megapixel och bilderna blir alltid gryniga. Vet inte om kameran är dålig eller om det är jag som är dålig på att använda rätt inställningar. Skorna är helt vansinnigt snygga i verkligheten med långa mockafransar runtom men de ser bara ut som bruna klumpar på bilden tyvärr.

Charlotte Perelli



När jag såg inslaget med Charlotte Perelli på melodifestivalen blev jag totalförälskad i hennes jeans och gick in på hennes blogg där hon till min stora glädje skrivit att de kommer från Bik Bok. Jag är visserligen helt utfattig men jag får väl panta burkar tills jag får råd med ett par om de nu finns kvar! Bilden har jag lånat från Charlottes blogg, hoppas det är ok att jag lånade den.

Petra Mede



Som jag sett fram mot melodifestivalen och nu är det en hel vecka kvar till nästa gång! Låtarna var jag inte så jätteimponerad över men den här klänningen på Petra Mede älskar jag samt Emilias och hennes danserskors kläder, vilka var era favoritkläder?

Tårta



Igår var jag tvungen att göra en tårta efter att ha varit nyttig och duktig hela veckan. Världens enklaste och snabbaste tårta, kolla in receptet här om ni vill!

Slappardag



Idag händer det inte mycket här, jag är lite snuvig och skolkar från skolan och Maia löper och känner sig allmänt eländig. Hon undrar  var hennes fästman (eller ska man säga fästhund?) har tagit vägen nu när hon löper och allt. Tur att hon inte anar att det är en konspiration från mattarna att inte släppa ihop dem just nu. Hur som helst har hon tagit på sig sin hoodie från Paw Paw Couture och ligger och myser i soffan, det är väl ungefär vad jag ska göra också. Har dock i ett svagt ögonblick lovat att åka på jympa ikväll med en granne, hoppas hon har glömt bort det så jag slipper! Senare ska jag och hundarna rota fram alla fjädrar och allt glitter vi kan hitta så vi är förberedda inför schlagerfestivalen! Jag och Maia älskar glitter och glamour, Lillan och husse får väl titta på sport på datorn eller något annat löjligt istället, de är inte riktigt lika galna i schlager som vi. Tur att matte har sin rosa tjej att schlagerpoppa med!



Sony Ericsson t650i



Mitt mobilabbonemang går ut snart och jag är lite sugen på den här telefonen. Även om det finns andra mobiler som är bättre rent prestandamässigt så är den ju så snygg! Någon som har en sådan och vad tycker ni om den i så fall?

Alla talar om Asos

  

Jag antar att ingen missat att frakten från Asos är i princip gratis den här veckan. Nästan varje blogg jag läst har haft inlägg om det, vilket är tur för mig för annars hade jag missat det. Så bra med alla bloggar som kommer med tips man annars missat, rabattkoder konserter o dyl. För plånboken är det dock inte lika bra tyvärr. Hur som helst så beställde jag och Josephine lite grejer igår, för mig blev det skor och jättearmband. Skorna fanns inte i 40 vilket jag normalt har så nu är det bara att pressa i fossingarna i en 39:a, det ska nog gå...

Hårband



Den här söta hårflätan köpte jag i vecakn på Glitter, finns i flera färger och två olika tjocklekar, visst är den snygg?!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se