Eemshoven

Nu är jag hemma igen efter min resa till Holland som jag är så himla glad att den blev av ändå fast det inte verkade så ett tag. Givetvis glömde jag datasladden till både kameran och mobilen så jag får lägga upp lite i efterhand. Efter att ha åkt buss och tåg över halva Holland från Eindhoven till hamnen i Eemshaven kom jag i alla fall fram till Karoline och hamnen där hon jobbat på ett projekt under hjösten. Vi bodde två dagar på en plattform som man installerar offshore vindkrafttsanläggningar med, den låg i hamnen nu men det var så häftigt att vara ombord, har aldrig ens sett en sådan plattform förut. Jag fick en egen hytt bredvid Karoline och alla sjömännen sprang benen av sig för att passa upp på oss haha. Se bara på kexen som kaptenen lagt ihop åt oss, så sött!Så fort jag kom fram på kvällen släpade Karoline iväg mig till en sjömanskrog i hamnen, man kände sig lite uttittad när man klev in där av alla sjömän och hamnarbetare kan man lungt säga men det var jätterevligt och alla var så snälla och roliga. Förresten har jag snott ett par bilder från Karro så de fina solnedgångsbilderna kan jag tyvärr inte ta äran för själv.

HollandNu börjar det bli dags att packa väskan, min Hollandsresa som inte skulle bli av blir nu det ändå vilket jag är oerhört glad för. I morgon bitti bär det av. Har som vanligt inga kläder bara.

HundarSå här behagligt är det när husse är borta och jobbar, då har hundarna hans säng för sig själva och slipper trängas med honom. Därför har hundarna nu bäddat varsin korg åt oss som vi kan ligga i. Det måste vara slut med människor i möblerna nu, de kan gott ligga på golvet så hundarna får ordentlig plats i soffan och sängen. Matte och husse får det bra där i sina korgar.

TunikaNu har jag visst råkat klicka hem en grej igen, fy på mig. Den här gången blev det en tunika från Ellos, få väl se om den blir bra, nästan alla saker jag beställer från Ellos går direkt i retur men man ger ju aldrig upp hoppet liksom...

Promenad med ponny

Idag har jag som vanligt hängt i stallet, det blev en lång promenad med Bilbo och Britte, Bilbos mormor, eftersom Karro är hans lillmatte och Britte hennes mamma så blir det ju mormor, typ. Vi hade hur mycket morötter och äpplen som helst med så Bilban hann inte ens tugga ur munnen innan han fick en ny godbit. En bra promenad helt enkelt.

Jimmy Choo for H&MSåg idag att det fanns en del saker kvar från Jimmy Choo kollektionen på H&M så jag beställde dessa godingar. Nu har jag dåligt samvete för jag har egentligen inte råd, men det går ju att skicka tillbaka.

RidningGanska lite mode på modebloggen nu för tiden men det är mest det här jag sysslar med för tillfället och sämre kan man ju ha det. Bilderna är från helgen då jag Josephine och sara var ute och red.

Julgran

Igår var jag inne en snabb sväng i stan för att låna lite böcker på riksdagsbiblioteket och på väg därifrån kom en julgran åkandes in till kungliga slottet. Är det bara jag som tycker det är lite tidigt än för alla julsaker?

CoiffeI fredags var vi på farfars begravning, en lung fin ceremoni som farfar ville ha det. Dagen till ära tillverkade jag en liten coiffe av kartong och hobbyfärg, en gammal sjal samt en brosch som jag fått av Brians mamma. Finns ju roligare tillfällen att ha cioffe på sig men man ville ju vara fin för farfar. Funderar på att knåpa ihop några till i olika färger och modeller.

TvättstugepoliserHittade den här i ett hyreshus igår, herregud vad jag är glad att jag bor i eget hus. Fast det var ju vansinnigt roligt, jag skrattar fortfarande åt lappen. En piasavakvast (som faktiskt stavas med ett S) kostar ju bara någon tjuga, orka göra sig besvär och sätta upp lappar över hela huset, haha sjukt kul!

Ridtur

Det blir mest bara hästar och hundar just nu, jag och Lina har ridit och fixat med lilla Bilbo på dagarna. Det är så roligt att ha häst igen och vara i stallet och komma ut i naturen, inte bara med hundarna på promenad utan på hästryggen också. Bilbo springer med lös när vi rider på de två lite större hästarna. Idag stod tre älgar och betade på åkern utanför stallet, mamma och två barn som var underbart söta och lite nyfikna på mig. Tyvärr blev bilderna jag tog jättedåliga då jag hade motljus så jag stal en annan bild istället.

Moules MarinésUrsäkta min frånvaro här på bloggen men jag har inte haft så mycket att berätta, mest varit i stallet hela veckan. Är så kul att vara ute och rida och ha häst igen. Här kommer en bild på Moules Marinés vi åt förra veckan, det är så vansinnigt gott, jag gör det ofta, så enkelt och gott. Recept finns på min hemsida.

Mer maskeradHär kommer lite fler bilder från maskeraden, jag, Lina, Karoline och Britte körde med masker allihop. Jag är rätt blek, men inte så blek som på bilderna, det ordnade jag med mängder av ljus underlagscreme och talkpuder, både i ansiktet och i håret.

MaskeradIgår var vi på pubkväll med maskerad och jag hade så galet kul. Marie Antionette a la 2009 var mitt bidrag till det hela. Blusen är från Ellos, kjol Primark, väska Botkier, kavaj H&M samt skor från Saks fifth avenue. Masken är egentillverkad. Fler bilder på våra utstyrslar kommer snart!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se