Hyde ParkPicnick i ett somrigt Hyde Park idag, behöver jag säga att jag inte vill åka hem?


London

Nu är i framme i London, här är det verkligen sommar, hoppas Katla vaknar nu så vi inte kan komma hem på ett tag. Nu drar vi iväg och picnickar i Hyde Park, tjingeling.


Londons calling again!På tisdag sticker jag och Lina till London om inte någon vulkan får för sig att få ett utbrott. Känner mig ganska nöjd med hur vädret ska bli, den övre bilden är London tis-tors, den undre Norrtälje. Känns lite ovant att behöva packa ner sommarkläder men det får nog bli ett snabbt Primnarkbesök så fort vi kommer fram för jag har verkligen på riktigt ingenting att ha på mig.

GucciJag har haft en liten utrensning och beslutat mig för att sälja lite saker som jag inte använt på länge. Bland annat den här vintage Gucciväskan. Finns på Tradera om någon skulle vara intresserad.

Detaljer

Har inte riktigt fått till någon bra dagens på sista tiden, men här kommer i alla fall ett par detaljer från helgens klädsel när vi var på födelsedagsmiddag för Josephine. Skinnjackan har jag fått av en bekant som inte ville ha den själv, jag är jätteglad över den men det kommer att ta ett tag att gå in den så den blir lite sliten och mjuk. Får väl köra över den med bilen några gånger så den får den rätta slitningen... Skorna kommer från Bronx.

Ankägg


Idag har vi smaskat ankägg som jag fått av Lotta i stallet till frukost, vansinnigt goda och visst är de vackra?!

BotkierJag vet att jag inte fyller år på väldigt länge, typ ett år, men om någon skulle vilja köpa den här åt mig ändå så finns den, Morgan large satchel, på Nelly för sisådär en 7000.

HööksIdag har vi varit på utflykt, jag och tjejerna i stallet åkte till Horze och Hööks och shoppade lite hästgrejer. Lille Bilbo hade kolik igår så jag var väldigt orolig, men han blev bättre innan veterinären hann komma ut och nu är han helt återställd lille köttbullen, tack och lov.
Det lilla mjukisstallet med fyra hästar i såg jag på Hööks, så otroligt sött, var sugen på att köpa det, vad jag nu skulle haft det till. Sandra köpte ett dock så jag får väl åka till henne och leka med mjukisarna om jag blir sugen hehe.

RidturIdag har jag och Sara varit uppe i stallet med Viola som tog en ridtur upp till Bilbans kompisar i gården bredvid. Sedan kom Jeanette hem som bor på gården och de verkade finna varandra direkt, när jag åkte hem var de i full gång med att leka. Nu är det tentaplugg för mig, inte så kul men man måste ju.

Glad PåskDet har nog varit rekord i påskkärringar i år, de bara väller in, tur att man köpt godis och växlat lite småpengar! Vad jag undrar nu är var alla killar är, kan väl vara värt att sätta på sig en klänning om man får pengar och godis?! Man kan ju faktiskt strunta i klänningen om man vill.

Bushästar

Idag har jag varit ute en sväng med Elin och ridit. Eftersom Sara skulle komma och rida på Ferdinand på eftermiddagen så tog vi med Ferdinand lös så han skulle slippa stå ensam i hagen. Det gick jättebra på vägen bort men på hemvägen tyckte han det gick lite långsamt och började springa hemåt. Blev lite lätt oordning i ledet kan man säga, till och med snälla Bilbo stack med sin matte. Till slut fick vi fatt i Ferdinand i alla fall. Med tanke på hur busiga de är ser de himla snälla och inställsamma ut i hagen när det kommer till att tigga godis! Senaste veckan har Bilban haft vårkänslor och busat och brallat omkring och fick faktiskt av sin matte i förrgår, men det var mest för att hon satt och smsade istället för att koncentrera sig på ridningen. En liten bockning då så låg matten på backen. Nu har jag bullat upp med massor av godis och småpengar och precis när jag kom hem med allt kom den första lilla häxan och knackade på!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se