Antikrundan Steninge Slott
I söndags spelades antikrundan in i Stenladan vid Steninge slott. Jag och Brian passade på att värdera lite saker och även om vi inte blev miljonärer var det jättekul att åka dit och se inspelningarna. Tant Brun, tant Greddelin, tant Grön och farbror Blå var givetvis där då Elsa Beskow bodde en tid i Sigtuna och tros ha fått inspirationen till böckerna från mostrarna där. Även vovvarna följde med, de blev filmade några gånger så Maia väntar med spänning på att få vara med i tv! Maia passade också på att värdera sin vintage Louis Vuittonväska.

Dagens


Länge sedan jag hade någon dagens här så här kommer en turistdagens från Visby. Tur att man har fotograf med sig hela tiden! Top från Primark, flip flops Marc Jacobs, väska Botkier, solisar Michael Kors.

JulianaDet satt långt inne, men nu har jag lagt upp dessa koppar från Gustavsberg på Tradera. Om någon skulle vara intresserad finns auktionen här!

Fårö

Här kommer lite bilder från vackra Fårö. Måste åka dit och stanna lite längre tid någon gång istället för att köra runt som en galning för att hinna med. Om jag hade en restaurant skulle den se ut precis som nedersta bilden, så otroligt mysigt!

EscadaDen här 80-talsblåsan från Escada lyckades jag komma över på Myrorna, nu måste jag bara bli inviterad på någon lämplig bjudning så jag kan använda den! 160 kr tror jag den kostade, helt ok tycker jag, även om Myrorna börjar bli väl dyra och ibland har priser på mer än nypriset på kläder från kedjorna.

Skåne del 2Nu ska jag dra iväg och ha loppis med lite folk från området men ska skärpa mig med bloggandet alldeles snart! Under tiden kommer kommer här i alla fall lite fler Skånebilder.

Höns

De här små rackarna har fått flytta in i hönsgården! Han ser lite elak ut på bilden vår tuppis men han är jättesnäll. Någon som har ett bra förslag på namn? Fem flickor och en pojke och bara en av dem har fått ett namn, den lejongula hönan har Jossan döpt till Goldie (döpt efter Goldie Hawn pga deras liknande fjäder/hårfärg). Förslag på namn åt de andra emottages tacksamt. För övrigt är jag riktigt sugen på en ny kamera, Brians mamma har tagit bilderna, med min kamera hade man knappt sett vad bilderna föreställde. Tar även tacksamt emot tips på bra kameror!

Skåne del1Här kommer lite bilder från vackra Skåne, så otroligt vackert där!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se