Vykort från Köpenhamn!

Såklart var vi en dag i min favoritstad Köpenhamn när vi ändå var i Skåne. Det blev de gamla vanliga ställena då Sara aldrig varit där, men Nyhavn, Cristiania och Tivoli är ju inte helt fel. Nästa gång jag åker dit ska jag försöka hinna med att promenera runt i andra delar av staden, har gjort det för många år sedan och det var hur fint som helst. Nu ska jag städa järnet så huset är fint när Brians mamma och bror kommer från USA på lördag.

Bröllop

Nu var det länge sedan jag skrev något här, vi har varit på en lång skön semester till Skåne och tältat så det har inte blivit så mycket datoranvändning. Dagen innan vi åkte ner var vi på våra kära vänner Cecilia och Kenneths bröllop. Vansinnigt fint, underbar gammal kyrka (Frötuna), fin vigsel, häftig bil till festen, champagne i hamnen i Gräddö, underbar middag och ett lyckligt brudpar. Sämre kan man ha det! Jag klädde mig i klänning från Esprit collektion, skor Bronx, coiffe från Debenhams, sjal köpt i Vietnam, solisar Michael Kors samt en liten loppisfyndad väska.

MidsommarHär kommer ett kraftigt försenat vykort från midsommar. I morgon ska vi på bröllop och på söndag åker vi äntligen till vårt älskade Skåne, sedan ska jag försöka ta tag i bloggen igen.

MariehamnFörra veckan var vi en tur på Åland. Jag som inte varit i Mariehamn på många år minns staden som obeskrivligt trist, dyr med väldigt få affärer som aldrig var öppna och allmänt tråkig. Nu har Mariehemn verkligen ryckt upp sig, fanns mängder med affärer, en Marimekkobutik och flera second handaffärer och loppisar. Jag slog till på en Burberryblus för 3.50 euro samt en liten hatt. Ångrar att jag inte köpte en teservis som jag ville ha så nu måste jag väl åka tillbaka...

BevakningenNu ska jag tjata en sista gång om det kungliga bröllopet, sedan lovar jag att övergå till annat. Bevakningen under bröllopshelgen var rigorös, har aldrig sett så mycket poliser någon gång!

Prins Henrik

Dagen efter bröllopet skulle prins Henrik åka med krigsfartyget på bilderna. Jag trodde han skulle komma i bil men helt plötsligt kom han gåendes bakom mig till båten. Kom i vanlig ordning av mig och hann inte ta några vettiga bilder.

BåtutflyktI veckan var vi ute med Lasses nya båt till Lidö. Så otroligt fin båt, champagne på vägen till Lidö och god mat, sämre har man haft det!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se