WallanderIdag har jag varit statist i brittiska Wallander, spelade polis och gick bara förbi med lite papper medan Kenneth Branagh spelade in en scen på "polishuset" så jag kan nog inte titulera mig som filmstjärna (än, hehe). Med lite tur kommer jag att synas i Hundarna från Riga när avsnitten sänds i Sverige!

Hav


ReklamNu har allt återgått till det normala, Brians mamma och bror har åkt tillbaka till Kalifornien och Brian är iväg och jobbar, blev väldigt ensamt här helt plötsligt. Har dock kommit iväg på en ridtur idag äntligen, varit lite dåligt med den varan på sistone. Under Matt och Judys besök passade vi bla på att göra Malmö, gissa om en retroreklamsnostalgiker som jag gillar den här husväggen vid Stortorget?! Gammal reklam blandat med korsvirke och pampiga gamla skrytbyggnader, mycket bättre än så blir det nog inte!

Hästar hästar hästarLedsen för min bloggfrånvaro, har inte riktigt tid just nu, men vi flänger runt på massor av roliga saker hela tiden så det kommer att komma inlägg med mängder av bilder framöver! Så länge blir det en bild från Skördefesten i Svenstorp i helgen. Brian har fått en jättefin kamera i present av sin mamma och bror så jag planerar att sno den tämligen omgående!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se