Champagne i Nyhavn

image1201

Här på en restaurant i Nyhavn satt vi i lördags när vi var på väg från Tyskland och drack Champagne, jag och Karro. Underbart, går knappt att beskriva med ord, solen sken, varmt och skönt och massor av folk ute, jag älskar Danmark, alla är så trevliga och coola där!

Hamburg

image1200

Här är jag med Karro och Frank i Hamburg, har precis ätit världens godaste ravioli och druckit vin på en uteservering, så skulle man ha det jämt!

Böcker

image1198      image1199

Nu är jag hemma igen och ska försöka blogga lite oftare, min resa var hur bra som helst så det kommer mer om den, men nu ska ja beställa lite böcker, bla dessa, Bengt Ohlsson har jag läst förut och älskar, Carl Henning Wijkmark är en ny bekantskap, men att den fårr Augustpriset bådar gott!
Fortsätt gärna tävla, än finns gott om tid!

NY TÄVLING!

image1197

Nu åker jag till Hamburg och kommer tillbaka på söndag. Under tiden tänkte jag ni kunde roa er med att delta i en liten tävling! Nu lottar jag ut ett läppglans från populära Agatha Ruiz de la Prada. Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg samt länka till tävlingen i era bloggar, tävlingsreglerna som vanligt med andra ord. Jag lottar fram en vinnare torsdagen den 1 Maj kl 18.00, lycka till!

Packa

image1196

Idag måste jag packa för min resa till Hamburg i morgon, vad packar man ner för en roadtrip, tält och spritkök? Ska flyga ner och bila upp, samt promenera en massa i Hamburg så det får väl bli tråkiga kläder, typ gympaskor och jeans, blä. Fast det blir ju kul med resan i alla fall!

Lantliv

image1194

Ledsen att det blivit så lite bloggat på sistonde, ska skärpa mig snart, men är ute och fixar hela dagarna så det blir aldrig riktigt tid! Här sitter husse och hundarna och vaktar elden, begriper inte hur man kan samla på sig så mycket bråte varje vinter! Hur som helst så ska jag snart sätta igång att svara på alla era snälla och roliga kommentarer!

Lunch i det gröna!

image1193

Det har inte blivit så mycket bloggat den här helgen men jag har haft så mycket roligt för mig att jag inte haft tid. I lördags blev vi bjudna på sillunch ute i trädgården hos några grannar, väldigt trevligt, vi drack champagne och åt sill och nubbe, så härligt att det är vår och man kan sitta ute nu! På kvällen hade vi middag för några vänner hemma. Bilden är på min stolthet, en kejsarkrona som snart kommer att vara helt enorm.

Hamburg och roadtrip

image1192

Så var det bestämt att jag åker till Hamburg på torsdag och hälsar på Karro och Frank. Vi ska bila tillbaka till Sverige på söndag för att lämna tillbaka en bil, ska bli kul med en liten tjejroadtrip!

Jag och mina skinkor

image1191

Här är jag på stormarknaden i Las Palmas, de hade ganska gott om lufttorkade skinkor och korvar där som ni kanske ser, själv släpade jag hem halva affären, ost, korv, oliver, pickles, rödvin och Cava blev det den här gången.

Mer Zara Home

image1190

Här kommer lite mer shoppingfynd från Zara home i Las Palmas, det blev tvålkoppen och tandborstmuggen för min del. Gillar man Zara homes saker kan man beställa på deras webshop till dess att de öppnar i Sverige!

Dagens klädsel

image1189

Här är jag på väg till middag med kollegorna, väska Marc Jacobs, skor Blanco, kjol Urban Outfitters, kavaj och top H&M, halsband vintage.

Burberryväska

image1188

Förutom skorna från Blanco som jag bloggat om tidigare fick jag med mig emn liten sminkväska från Burberry som var på halva priset, blev ju tvungen att slå till! Den är tillräckligit stor att kunna användas som aftonväska, så jag hoppas få användning för den snart!

Vätskedepå

image1187

Här sitter jag med en Cafe con Leche och ett glas vin precis utanför bild och tar en liten paus i shoppingen, tråkiga men snälla kollegorna ville inte vara med på bild som vanligt. Härligt att man snart kan börja sitta ute hemma också!

Disney store

image1186

Vi var inne på Disney store på ett köpcentrum i Las Palmas, priserna var fullständigt absurda men jag kunde ändå inte motstå lille Ior, ska ge honom till Viola 1 år, fast egentligen vill jag behålla honom själv...

Zara Home

image1185

Den här sötnosen köpte jag på Zara home i Las Palmas, samt lite tvålkoppar, tvålar, lakan osv, de har verkligen fina saker där!

Skoprovning

image1184

Här håller jag som bäst på att prova mina skor jag köpte med hem, ser lite konstigt ut när man är barbent, men grymt snygga till färgade strumpbyxor!

God morgon

image1183

God morgon, här skiner solen och det är fullt av blåsippor, underbart! Idag fortsätter jag att blogga om Las Palmas och all shopping, håll till godo!

SJP

image1182

Ni som läser min blogg vet nog vid det här laget att kändisbilder inte är min stora grej, finns så mycket sådana bloggar ändå, men nu med tanke skorna nedan måste jag ju visa hur jag hade tänkt mig dem, snyggare än så här kan det väl knappast bli, eller vad tycker ni? Bilden på Sarah Jessica Parker emottagandes ShoWest awrard.

Ännu mera skor!

image1179

Det blev väldigt mycket skoprovning som ni kanske har märkt, men resväskan är tyvärr inte så stor att man kan ta med allt man vill, inte plånboken heller för den delen, men de här skorna fick följa med hem, de har hunnit gå på middag också innan de packades ner, bild kommer! Såg inom mig bilden av Sarah Jessicka Parker med liknande skor till svart klänning och strumpbyxor och var genast tvungen att slå till!

Dagens klädsel i onsdags

image1178

Här kommer dagens klädsel från vår shoppingrunda i Las Palmas i onsdags. Top och ballerinaskor H&M, kjol Urban Outfitters, väska Marc Jacobs,

El Novillo Precoz

image1177

Här är vi i besättningen på middag på en av de bästa restauranter jag någonsin varit på, El Novillo Precoz, en underbar köttrestaurant som vi ofta går på när vi är på Gran Canaria.  Missa inte den om ni är  Las Palmas någon gång, obeskrivligt gott!

Mer skor!

image1176

Här kommer ytterligare ett par skor från Blanco älskar färgskiftningarna i Pradastil, om ni åker till Spanien någon gång, kolla in denna roliga affär, kvaliteten är inte den bästa men det är söta billiga saker som inte finns att köpa hemma!

Skor!

image1175

Den här skönheten hittade jag på Blanco, kolla in hemsidan här , det blev inget köp dock vilket jag ångrar lite nu, men det får bli någon annan gång!

Cava

image1173

Här är vi och tar ett glas cava precis vid stranden, mina tråkiga kollegor ville inte vara med på bloggen så jag klippte ut dem. Väldigt trevligt hade vi i alla fall, nu är det dags för shopping!

Snart blir det shopping!

image1172

Nu sitter jag på bussen på väg till hotellet, flygningen var lyckd, bra passagerare och personal, nu ska vi bara byta om så bär det av ner till stranden för ett glas cava på uteserveringen och sedan lite shopping!

Nu är jag tillbaka!

image1171

Jag har ju varit sjuk några dagar och haft div kameraproblem, men nu är det löst och jag är tillbaka, ska försöka blogga ikapp den senaste veckan, först och främst mitt härliga stopp i Las Palmas, det blev en del shopping och härliga promenader där, men först ska jag svara på alla era kommentarer!

Förkyld

Mobilproblemen kvarstår, men jag är dessuton superförkyld, ledsen för uppehållet, men så fort jag är på benen igen ska jag svara på kommentarer och komma med nya inlägg!

Tekniska problem!

Ursäkta mitt dåliga bloggande, men min mobil som jag tar nästan alla bilder med har bestämt sig för att sluta fungera så när jag fått ordning på den kommer fler inlägg och bilder, vi hörs snart!

Las Palmas

image1170

Nu åker jag till Las Palmas, kommer hem på fredag kväll och då blir det avskedschampagne för Karro som ska flytta till Tyskland, så på lördag är jag tillbaka med nya inlägg och svar på era kommentarer!

Mitt senaste Myrornakap

image1169

Den här kjolen köpte jag för 40 kr i går på myrorna, den är rätt lång och lite stor så det ska bli antingen en kort kjol eller klänning av den, synd bara att ja inte kan sy...

Hundpromenad

image1163

Nu är det dags att ge sig av på hundpromenad, vi hörs snart!

Rosa ballerinaskor

image1168

Idag har jag flängt runt i Stockolm hela eftermiddagen och gått på bio med brorsan och Jossan. Vi såg Varg, den var väldigt bra men sorglig och tankeväckande.Dessa söta ballerinaskor fick jag av Jossan idag, visst är de fina! Kommer från H&M!

Dagens klädsel Las Palmas

image1162

Här kommer dagens klädsel från Zara i Las Palmas där jag var och shoppade lite kläder till Brian, inget till mig den här gången. Blommig top Ellos, byxor H&M, flip flops samt väska Marc Jacobs.

Söt sko från Bronx

image1167

Denna söta sko finns i felera färger, kommer från Bronx och kostar 595 kr på Ellos. Passa på när de har något specialerbjudande ofta kan man få en vara för halva priset. Jag vill ha den till färgade jeans och krickettröja, hur matchar ni?

Ellos som vanligt...

image1165 image1166

Den här söta rutiga blusen med luva ligger på min önskelista inför sommaren, 179 kr hos Ellos.

Världens största papaya?

image1161

Jag är helt tokig i frukt så när jag hittade en gigantisk papaya på Spar i Las Palmas var jag självklart tvungen att köpa och släpa hem den. Nu har vi ätit på den i två dagar och den är inte slut än, men snart så!

Hur många flyvärdinnor går in i världens minsta flygplan?

image1160

Nu är jag hemma igen, trött men glad efter en jättebra flygning med bra besättning och jättetrevliga passagerare. Ska snart sätta igång att svara på alla kommentarer. Här kommer en bild på några av oss när vi ska över från Lanzarote till Gran Canaria med ett litet taxiflygplan, observera att registreringsnumret är Gud, rätt kul.

Dagens klädsel Goa

image1147

Här är jag på väg ut för att äta en sen middag efter en obscent lång dag. Man är så otroligt trött men man vill ju ändå ut och se sig omkring och äta gott, Indisk mat är så vansinnigt gott att jagskulle kunna äta ihjäl mig!
Klädseln är rosa och orange top samt byxor från H&M, pashminasjal Vietnam, väska Vintage samt skor skopunkten.

En dag på jobbet

image1109

Iorgon bitt bär det av till Lanzarote och vidare till Las Palmas, på fredag kväll kommer jag hem så då ska jag svara på alla era kommentarer!

Toppen igen!

image1158

Nu har den fått vara med ett par gånger den här söta blommiga toppen, men eftersom den var för stor beställde jag en ny och den var perfekt, kan inte vänta tills jag får använda den!

Söt kabinväska

image1157

Här kommer en liten repris på min rosa kabinväska som jag köpte för 20 $ i Vietnam, kan inte vänta till jag ska ut och resa lite privat så jag kan använda den och min Louis Vuitton beauty box!

Indisk Elefant

image1156

Två av dessa elefanter köpte jag i Indien, en mindre och en större. Jag är väldigt förtjust i dem, de bor nu på fönsterbrädan i vardagsrummet. Betarna är inte av elfenben, det är kamelben, jag frågade för att vara säker och då sade butiksinnehavaren att han kunde fixa elfenben om jag ville ha, ehm, nej tack! Vill inte ens tänka på att djur dödas bara för en kroppsdel, fast å andra sidan är det ju synd att det inte finns en kvalitetsmärkning som gör att man får handla med elfenben som kommer från elefanter som dött på annat sätt, då kommer det ju till nytta utan onödigt dödande.

Ellostoppar

image1154

Idag kom mina toppar som jag bytt mot mindre storlekar. Den blommiga var perfekt men den rosa var fortfarande lite stor, får se om jag orkar skicka tillbaka den eller om jag ska behålla den ändå, kan ju alltid funka som mammatop om jag blir gravid någon gång om några år...

Fler ringar...

image1153

Så har man varit i Goa och shoppat loss i juvelbutiken igen... Den längst till höger köpte jag förra gången och nu blev det en ring till mig och en till mammsen i födelsedagspresent. Sammanlagt nästan 1 ½ carat diamanter. Det är väldigt mycket billigare med guld och ädelstenar i Indien, men det är fortfarande mycket pengar, så månadens shoppingbudget är väldigt uppfylld. Kul ändå att köpa något som ha ett bestående värde istället för en massa småskräp, min bästa undanflykt är att färre dyrare inköp av kvalitetsvaror som används länge inte bidrar till massproduktion på samma sätt som fler små...

Engelsk tv-dag!

image1151

Idag har jag haft en riktig tv-dag bortsett från en långpromenadmed hundarna. Älskar engelska tv-serier och filmer, idag blev det två avsnitt av Hem till gården, ett Tillbaka till Aidensfield samt en Midsumerfilm. Kanske slår jag till på Stolthet och fördom senare idag, vi får se!

God morgon!

image1150

God morgon! Ytterligare en härligt vårig dag och jag är ledig, underbart! Här är en bild av några av alla krokusar som blommar i min trädgård just nu. Nu har trädgårdsnörden börjat vakna i mig så snart kommer ni att få uthärda diverse trädgårdsmässor och blommor, hoppas ni står ut!

Äntligen i Goa

image1126

Här har jag precis kommit upp på hotellrummet, ska bara byta om och sticka iväg och äta lite innan tröttheten tar över.

Blommig klänning!

image1145

Denna sötnos finns på Top Shop och kostar 45 £. Jag älskar tantklänningar, i alla fall med de rätta accessoarerna så det blir lite rocktant, vad tycker ni om tantmodet?

Goa

image1144

Här är en del av entrén till hotellet där vi i besättningen bor, mycket är smutsigt och trasigt i Indien, men trädgårdarna är lummiga och välskötta, nu ska min lilla kamelia i fönstret bli som de träd de är i Goa har jag bestämt! Passa på att kolla in priser på sista minuten nu i slutet på säsongen, man kan få två veckor med hotell för under 3000 kr!

Vad är en bal på slottet?

image1143

I lördags var det maskeradbal på Kungliga Operan i samband med premiären av baletten Gustaf III, tänk om man hade fått vara där ändå, kan det finnas något bättre än 1700-tals maskeradbal? På bilden syns Louise Linnerfeldt samt Lennart Larsson. Har lånat bilden från Veckorevyn.

Dagens lantisklädsel

image1141

Hej, nu är jag äntligen tillbaka! Blev utkallad under ploggplattformsbytet så jag har varit en sväng i Indien samt Norge, kom hem idag på morgonen så jag är lite trött nu kan man säga. Här är en bild från i söndags då vi gick allemanut, dvs tipspromenad. Jacka North Face, tröja Escada, jeans Millers, gummistövlar Hunter.
Ska svara på alla kommentarer snart, måste bara vila några timmar!

Tussilago

image1142

Äntligen börjar det bli vår! Denna lilla sötnos hittade jag i ett dike när vi var på promenad i helgen och nu bara några dagar senare storblommar det i vår trädgård, krokus, blåsippor, snödroppar och tussilago, visst är det underbart!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se