Sista frapuccinon for den har gangen



Sa var det dags att aka hem till Sverige, har smaskar jag i mig den sista mocca frapuccinon (eller fatuccino som vi kallar det da det ar valdigt mycket gradde och mjolk i). Jag ar egentligen lite emot Starbucks da de har konkurrerat ut i princip varenda cafe i hela USA men eftersom det som sagt ar svart att hitta nagot annat ar det ju dit man far lov att ga om man vill ha kaffe. Jordbavningen missade vi totalt, ar langre norrut  nu men Brians bror och kusin var darnere, ingen blev skadad dock tack och lov.

Redwoods



Idag har vi varit och tittat pa gigantiska redwoodtrad i Henry Cowell state park norr om Santa Cruz, tradstammen ar ganska imoerande eller hur?! Dagen till ara har jag mitt nya armband i Leopard fran Marc Jacobs pa mig! 

San Fransisco



Jag alskar verkligen San Fransisco, en otroligt charmig och vacker stad med alla kullar och havet som omgardar staden. I mandags var vi dar over dagen som avslutades med middag pa Scalas som ligger precis vid Union Square, fantastiskt bra Italiensk restaurang, prova den om ni aker hit! Bilden ar fran utkanterna av Chinatown.

Dagens kladsel Golden Gate bridge



Har ar jag ute pa Golden Gate bridge,  byxor samt top H&M, kofta Nordstrom, flip flop Marc Jacobs, solisar Michael Kors. Ring Marc Jacobs, armband Calvin Clein.

Highway 1



Om ni aker till USA nagon gang, passa pa att aka langs Highway 1, sagolikt vackert och en klassisk vag!

Santa Barbara



Visst ar det vackert?! Det ar bergen utanfor Santa Barbara sett fran vagen nar man aker till/fran Santa Barbara.

Hjulangare!



NU har jag en annan dator sa jag orkar inte stalla in den pa svenska bokstaver, ar lite bokigt att ta bort det sedan, men sa ni far halla tillgodo med "prickfri" svenska. Har ar en bild pa en hjulangare som ligger i hamnen hos Matt, visst ar den fin!? Den ar formodligen nytillverkad, men den ar ju fantastisk anda!

Lyxliv



Ledsen att jag inte hunnit blogga pa ett tag men vi har akt runt sa mycket att jag inte hunnit! I veckan var vi hur som helst ute pa sjon, vi hyrde en elbat och kopte champagne och akte runt hamnen som ar ratt stor, det tar nastan tva timmar att aka runt den! Vi stannade pa en restaurang och at underbara Calamaris till havsutsikt och sippade champagna, samre kan man verkligen ha det! 

The Ivy



För ett par dagar sedan var vi på The Ivy, kändisarnas favorithak i Los Angeles, Robertson blv. Det var god mat men den var inte fantastisk, dock är själva stället väldigt mysigt! Vi såg inga kändisar, tittade inte så noga men tydligen var Paula Abdul där dagen efter oss.  Konstigt nog var det inga paparazzis som följde efter oss...

Världens bästa shoppingdag!



Idag har jag haft den troligen bästa shoppingdagen i mitt liv, hittat så mycket fina saker och det är väldigt mycket billigare här! Håll utkik, jag kommer snart att lotta ut ett shoppingfynd från Marc by Marc Jacobs!

Dagens klädsel



Här kommer en dagens klädsel utanför Marc JAcobs butik i LA. Jag har precis varit och shoppat järnet i Marc By Marc Jacobsbutiken mittemot. Kläderna ör genomgående HM utom väskan från Chloe samt solisarna Dolce Gabbana.

Babyback ribs



Nästan allt det här smaskade jag i mig när vi var på en jattemysig restaurang utanför Los Angeles igår, det var rätt gott kan jag säga, kommer att rulla fram när jag kommer hem till Sverige!

Massor av mat!



Här sitter jag och Brian och smaskar i oss mat, det är inte lätt att hålla vikten här precis!

50-talsnostalgi



Här sitter jag på ett hamburgerhak i Ventura, maten var inget vidare men visst är inredningen fantastisk! Finns mycket i USA att se för den som är 50-talsfantast!

Baywatch



Härlig bild va! Igår var vi pa The Ivy och sedan shoppade jag loss på Marc By Marc Jacobs, måste eventuellt åka tillbaka i i i morgon och handla mer! Bilder på mina fynd kommer snart! Idag har vi hängt på stranden och nu ska vi ut och äta, är ni inte imponerade över att jag hittat de svenska bokstäverna på tangentbordet!?

Dagens kladsel Santa Barbara



Igar hade jag en riktig turdag! Jag och Brians mamma Judy var ute pa loppisar och jag hittade en Coachvaska i mocka som kostar nagonstans kring 4-5000 i Sverige, med dusbag, mockaborste och akthetskort for 20 $! Jag ar helt saker pa att den ar akta sa det kandes som arets fynd! Resten av dagen spenderade vi i Underbara Santa Barbara.
Kladerna ar top samt chinos H&M, flip flops Marc Jacobs, scarf Oscar de la Renta, vaska Coach, armband Calvin Clein. Idag ar det dags fo The Ivy och lite mer shopping!

Sunset strip



Igar var vi ute och gjore sunset blv, forst gick vi till Miyagi, en jattebra sushikrog. Jag har varit dar tidigare och da var servicen utmarkt, igar var det mer som pang i bygget, men nar vi val fick maten var den fantastisk. Sedan gick vi till house of blues, om ni aker till LA nagon gang, kolla in det, riktigt haftigt med spokhusutseende och inredning.


Sunset Plaza hotel



Har ar hotellet vi bodde pa, Best Western Plaza, det ar ett helt ok hotell som ligger valdigt bra till pa Sunset strip, nara till massor av bra krogar och klubbar. Poolen ar jattefin, vi tog ett nattdopp nar vi kom hem, det tog ca 2 minuter innan vi blev utsparkade dock, det funkar visst inte att bada dar kl tre pa morgonen... Det var roligt sa lange det varade i alla fall!

Dagens skord!



Har ar alla mina fynd fran outleten, fanns mangder av butiker, framst gick jag loss pa Saks Fifth Avenue dar det blev galet snygga skor fran Saks, Scarf fran Oscar de la Renta samt snygga Marc by Marc Jacobssolisar till Brian. Dessutom blev det undisar samt ett armband fran Calvin Clein samt tee samt lite hemlisar som ar presenter till folk hemma fran DKNY. Pa Nordstroms outfit fyndade jag lite Hanky Pankytrosor och provade en balklanning fran Calvin Clein men den fick hanga kvar. Ikvall drar vi till Hollywood for att ga ut och svira lite med de rika och beromda! 

Dagens kladsel



Har kommer en liten bild p mig pa vag till Camarillo dar det finns en enorm outlet med markesbutiker dar jag shoppade loss ordentligt, snart kommer alla fynden  upp pa bloggen! Kladerna ar: jeansjacka gammalt loppisfynd, klanning & harblomma hm, skor Ellos, vaska Chloe Paddington, scarf vintage, (present fran Judy), solisar Dolce & Gabbana. 

Elisabet Hjarta Longs!



Kedjan Longs kan jag verkligen rekommendera om ni nagonsin aker till USA. Forutom alla roliga mediciner som ar receptbelagda i Sverige har de shampon och harprodukter fran fina marken for en brakdel av priset hemma. En flaska Redkenschampo kostar ca 60 svenska kronor! Sjalv hamstrar jag Paul Mitchellprodukter nar jag ar har. Dessutom finns det massor av roligt smink. Hittade igar ett jattefint knallrosa nagelack fran NYC for 99 cents! Sjalvklart har jag kopt ett extra for att lotta ut till er lasare, tavlingen kommer upp snart!

Yachtspotting



Har ar jag och Brian i Channel Islands harbour, bathamnen dar Brians bror Matt bor, mssor av fina batar har ,maste forsoka smora in ss for nagon som vill bjuda oss pa en tur med champagne och solning pa dackbara, vi har dock inte haft nagon framgang hittills...


Edna Valley



Igar pa vagen ner till LA stannade vi pa en vingard, Edna Valley och provade lite viner som var fantastiska. Underbar utsikt ocksa eller hur?!

Samre kan man ha det!



Nu ar vi i Oxnard utanfor LA dar Brians bror bor i en lagenhet vid en marina och underbar strand. Vi gick ner till stranden i nagon timme idag och ar roda som kraftor trots solskyddsfaktor, solen ar stark har! Nu sitter jag och ater macaroni & cheese, saaa amerikanskt och saaa gott!! Toppen jag har pa mig kommer fran Ross, dress for less. De har en del fina markesvaror och en massa skrap men om man tar sig lite tid kan man gora fynd dar! 

Pa stranden



Efter en riktigt onyttig men god amerikansk frukost har vi varit en svang pa den har underbara stranden och sedan pa middag hos slaktingar till Brian, vi fick en jattefin tavla av dem av en dansk konstnar, ska ta bilder pa den imorgon, for morkt nu. I morgon bar det av till LA dar vi kommer att vara i nastan tva veckor.

Dagens kladsel Capitola



Har kommer en liten dagens kladsel fran soliga Kalifornien! Idag har vi varit och halsat pa Brians pappa och farmor samt besokt en gammal missionsstation som var valdigt fin. I morgon ska vi pa brollop och pa mandag bar det av till Los Angeles och forhoppningsvis lite shopping!

Framme!



Nu ar vi framme sedan i gar kvall, i morse kl 7 var jag sa sar hurtig och gick en timmes rask promenad langs stranden! Det ar disigt och svalt har pa morgnarna sa det passar perfekt att motionera lite da innan solen bryter igenom och det blir jattevarmt.

Nu åker vi!



I morgon bitti åker vi till sydligare breddgrader, tre veckor i San Fransisco och Los Angeles. Jag ska försöka hålla bloggen igång, inlägg kommer om ett par dagar när vi hunnit installera oss! Snälla fortsätt titta in på bloggen och kommentera, vet inte hur mycket möjlighet jag kommmer att ha att svara på kommentarer därifrån, men svar kommer förr eller senare, dessutom kommer snart en tävling upp som ni kan roa er med medan jag är borta!

Jag ska på The Ivy!



Nu har vi bokat bord till nästa söndag på The Ivy i Hollywood, det ska bli så otroligt kul att gå dit, har alltid velat det men det har inte blivit av då vi glömt boka bord. Vi får väl hoppas att det är lite kändisar där, vore lite kul, tyvärr är jag ganska dålig på kändisar så jag kanske inte känner igen dem ändå om det inte är någon i stil med Nicole Richie eller Madonna...

Ny diskbänk



Köksblandaren gick sönder för ett tag sedan och då köket är i desperat behov av renovering gjorde vi om både bänken, kaklet och köpte ny blandare. Vi är långt ifrån klara med köket, men det här blev väl en ganska stor förbättring?!



Skärgårdsliv



Fast det skulle bli dåligt väder blev det en fin dag härute, härligt. Bilden är dock från förra året, Gabbe tar ett dopp på en ö utanför oss.

Snart åker vi!

   

På onsdag åker jag och Brian till soliga Kalifornien i tre veckor, det ska bli så härligt, lite jobbigt att lämna hundarna bara, men de kommer bli väl omhändertagna av föräldrarna. Den här outfiten har jag införskaffat på H&M, tänkte mig bruna skinnskor med hög klack och min Marc Jacobsväska till, passar väl bra en dag på stan i LA?

Rosor



Så här underbart ser det ut på vår husvägg just nu, leoparden står för kitschinslaget. Rosen är en Flammentanz.

Slända



Idag när jag gick runt och njöt av alla blommor i trädgården hittade jag den här sötnosen i en av rosorna, Brian tog bilden, visst är den häftig? !

Nya skor



Trots att att nästan alla tyckte jag skullle ta blåa blev det röda, Jossan köpte dem i London till mig. Jag passar bättre i rött, blått syns inte på mig på något sätt, smälter in i bakgrunden bara. Men visst är de snygga?! Det är väldigt hög klack, på bilden tycker jag den ser helt normal ut men de är väldigt svåra att gå i trots att jag är van vid höga klackar. Får väl köpa en Limousin och en livvakt som bär mig runt när jag har dem på mig...

RSS 2.0
Bloggtoppen.se