100 hundar







Igår kom Karoline hem från Tyskland helt oväntat, hon skulle till Skellefteå och hälsa på sin syster men hade visst bara bokat biljett till Stockholm... Så typiskt Karro, hon är så gulligt vimsig. Tur för mig att hon inte kom längre än hit. Vi var ute en lång promenad med ca 100 hundar och en ponny, var så mysigt att komma ut lite. Om inte jag kommer iväg på en lång promenad varje dag får både jag och hundarna damp men det är ju alltid roligare med sällskap. Nu ska jag återgå till min maskmani och se vad jag kan skapa för något av fem nya masker som mamma och pappa varit och köpt åt mig och skickat hit.

Masker



Nu har jag lurat in Lina i min masktillverkningsfetisch så här skapas det på hög nivå. Jag har även tvingat föräldrarna att åka förbi Panduro och hämta upp masker, omålade och oklippta att skicka till oss. Varför göra en mask när man kan göra mängder?

Farfar



Det sägs ju att alla olyckor kommer i grupper av tre så nu hoppas jag verkligen att det stämmer. Farfar gick bort i i söndags, Linas hund förra veckan och min resa till Holland kommer inte att bli av, nu hoppas jag att det räcker så. Känner mig mer ledsen över farfar än jag trodde att jag skulle göra, vi har inte träffats så mycket på senare tid men jag älskade verkligen att vara med farfar när jag var liten. Han var alltid med på mina upptåg och vi gjorde skogarna runt Örebro osäkra när vi iscensatte piratattacker och annat kul. Nu är alla mina mor och farföräldrar döda, det känns lite jobbigt. Trots allt är jag i alla fall glad att farfar levde 91 år utan att behöva någon hjälp alls, så vill jag också få det när och om jag bli gammal, pigg och stark ända till slutet.

Tråkigheter



En olycka kommer sällan sägs det och jag tycker att det ofta stämmer. Farfar har blivit dålig och ligger på intensiven så vi åker dit nu, dröjer kanske lite innan det blir någon bloggning igen, nu hoppas jag på att farfar blir frisk istället. Under tiden får ni hålla tillgodo med lite höstlöv från vår tomt.

Omme



Idag fick Lina låta söta lilla Omme somna in, känns jättekonstigt att han inte är här med henne, men han kanske är hos Lina bara att vi inte ser honom. Vet ju hur det känns när hunden går bort så jag lider verkligen med henne.

Amsterdam



Åh jag är så glad, idag har jag bokat resa till Holland för att hälsa på Karoline som bor där tillfälligt. Jag ska till Groningen och Amsterdam under några dagar i slutet av november, ska bli så grymt kul att göra Amsterdam och hänga med söta Karro!

Street art









Här är lite gatukonst vi fotade i London i området kring Brick Lane. Jag älskar gatukonst och önskar att det fanns mer sådant! Skulle kunna åka runt och göra en fotobok med sådant ifrån olika städer och länder, men jag har en känsla av att det redan har gjorts!

Munkar



Godmorgon! Just nu skulle jag ge vad som helst för att få smaska i mig några av dessa munkar! Bilden är från Camden Market.

Höstpromenad











Igår var jag och Karoline ute på en lång promenad i Riddersholm. Det är ju så underbart vackert så här års. Tyvärr hade jag som vanligt glömt kameran och fast mobilen fungerar ganska bra så blir bilderna så mörka och färgerna lite urvattnade. Bilbo fick stanna hemma men han var på utflykt dagen innan, Sandra fick rida en sväng och jag gick med och stoppade Bilbo full med godis innan vi gick hem till Britte för Bilbo ville fika. Det blev morot, äpplen och knäckebröd på hennes trapp och flygande köttbullen dreglade ner hela trappan. Han är lite smågrisig när han äter Bilban, som var på god väg in i huset, verkar mycket mysigare att bo inne i ett hus fullt med äpplen och knäckebröd än i ett stall tycker han.


TATE





Jag tjatar vidare om London här, men jag har inte så mycket annat att förtälja, jag pluggar och pysslar med hästana och hundarna mest. Just nu gömmer jag mig undan en hagelskur. Om någon har vägarna förbi London före den 17e januari kan jag verkligen rekommendera Tates utställning Pop Life, den var otroligt bra. Åk dit bara för att titta på videon med Kirsten Dunst gjord av Takashi Murakami och McG, en ny version av Going Japanese, superbra var den och finns inte att se på nätet eller att köpa än.

Dagens, Liverpool street station



Här kommer en dagens från förra veckan som jag glömt att lägga upp. Blus och kavaj Ellos, kjol Urban Outfitters, stövlar la Redoute väska Chloé, paraply DKNY. På väg att bege mig mot Primark, en butik som närmast påminnner om en krigszon, billigt men vansinnigt mycket folk, stackars de som arbetar där, mer än en timme därinne är outhärdligt. Fick dock med mig en kappa och en kjol därifrån som jag är mycket nöjd över.

Cotswolds













Vi är hemma igen nu sedan ett par dagar men eftersom det strulade med kamera osv när vi var där så ligger jag lite efter varpå jag kommer att fortsätta plåga alla besökare med Englandsbilder ett tag till.
I helgen åkte vi vidare från Oxford ut till Cotswolds. Jag älskar landsbygden och tyckte det var helt underbart att åka igenom små söta byar med fantastiska hus. Vi stannade bla i en underbar liten by som heter Coln St Aldwyn och tog en öl på puben innan vi fortsatte åka runt.

Dagens från Oxford



Dagen i Oxford tillbringade jag i kavaj från Myrorna, scarf från Burberry och väska från Marc Jacobs. Ser jag inte väldigt engelsk och akademisk ut, haha.

Oxford















I helgen hyrde vi bil och åkte ut till Oxford och därifrån vidare till Cotswalds. Det var en väldigt fin stad och roligt att gå runt och titta på alla colleges. Vore häftigt att gå på ett sådant universitet istället för det obeskrivligt fula Stockholms Universitet som jag går på. Man skulle ha bott i Uppsala eller Lund istället.
Oskar körde och det var vi nog alla tacksamma för, lite konstigt med både förarsätet och trafiken på fel sida.


Detaljer



Jag hade standarduniformen på mig i smyckesväg, blir alltid ungefär samma men jag älskar verkligen mina smycken från Marc Jacobs, punktshop och ring som jag fått av Brains mamma Judy.

Portobello thougts



Här sitter vi på Portobello road och tittar ut från ett pubfönster på folkmyllret. Vi ser väldigt melankoliska ut på bilderna men i verkligheten var vi lite, eller ganska mycket mer livliga. Vi åkte direkt till Notting Hill efter att vi varit i Camden och drack Strongbow, Ale och åt traditionell pubmat innan vi hastade vidare. Köpte faktiskt ingenting på marknaden där heller, var så mycket folk att man inte orkade kämpa sig fram.

Notting Hill



Här sitter jag och Brian och vilar fötterna på en pub efter allt promenerande.

Camden Town, London



I lördags var vi ute i Camden Town, det var rätt häftigt att se alla utsmyckningar på husen och titta på folklivet. Det var rätt så turistigt tyvärr med så mycket folk att man knappt kom framåt och en massa krafs till salu överallt, men som sagt, ett väldigt häftigt område. Jag var inne på ett par second handaffärer men kom förvånansvärt nog tomhänt därifrn.

Dagens från Brick lane

Här kommer äntligen ett inlägg från London, jag glömde ju givetvis batteriet till kameran hemma så det blir mobilbilder. Kläder är second hand, chloé, h&m och tvist and tango. Fungerar inte att få upp bilder på datorn från mobben för jag har inte installationsskivan med men efter mycket om och men lyckades jag blåtanda över en bild till Lina som kunde lägga upp den. Vi har gjort så mycket igår att det gränsar till det omöjliga, återkommer om det, nu ska vi hämta upp en hyrbil och åka ut till Oxford och ta en tur på landsbygden.

 


London



I kväll åker jag, Lina och Brian till London för att hälsa på en kompis och göra stan. I morgon blir det Notting Hill och Camden market samt teaterbesök, ska försöka blogga under helgen så det kommer lite restips! Blir så galet dyrt att använda trådlöst med svenskt abbonnemang så jag får nog vänta till kvällstid när jag kan använda Oskars dator.

RSS 2.0
Bloggtoppen.se