ÅnglokIgår var jag och Brian ute på ärenden och på vägen hem såg vi en stor rökpelare längre fram, trodde att det brann först men sedan kom jag på att det måste vara museitåget som kom. Vi spurtade ikapp och hann ta lite bilder och en film. Visst är det fint! Min farfar var lokförare i Ystad i slutet av 40-talet så han har kört det tåget när det gick i ordinarie trafik, är rätt häftigt tycker jag.
Var en bra dag utom att vi tog en promenad med hundarna på stranden i Kåseberga på morgonen vilket hade varit helt underbart om det inte hade varit en man där som var så elak mot sin hund så att jag var helt skakis hela dagen. Jag är verkligen ingen förespråkare av våld men ibland har man väldigt god lust att låta folk få smaka på sin egen medicin. Jag sitter dock inte i häkte nu men jag sa åt honom att jag inte förstår varför han ska ha hund om han ska vara elak mot den, men han och hela familjen med småbarn och flera vuxna bara gick vidare. Är ett bra föredöme för barnen att om hunden (som dessutom bara var en valp) bara vill gå fram och hälsa på våra vovvar så slår man den först i huvudet och sedan vrider om nosen på den jättelänge så den skriker. Då vrider man om nosen lite till. Fy vilken vidrig familj, kommer ha mardrömmar om det där resten av livet. Så otroligt frustrerande att man inte kan göra någonting, tror inte precis att Kurt Wallander kommer att rycka ut och bura in dem om man skulle ringa Ystadpolisen tyvärr.

Promenad

Här kommer lite bilder från morgonens promenad. Lillan tog med sig fika i form av kattmatsburk, alltid bäst att ha något att smaska på med sig! Varje gång jag går ner till den lilla bäcken som rinner nedanför vårt hus och ser upp för slätten har jag svårt att förstå att det är vår gård som ligger däruppe!

HästarI helgen var jag och lekte assisterande hästskötare när Lina var iväg med sin chef och tävlade i Vellinge. Jag känner inte att jag vill återuppta min väldigt korta karriär som tävlingsryttare, mina gamla hästpojkar är inte så lämpliga för sådant ändå, men åh vad roligt det är att vara i hästvärlden igen!

Bleeding BarbieDessa glas från Cervera med motiv av Carolina Gynning älskar jag! Tänk om några stycken, särskilt glaset med Bleeding Barbiemotivet på kunde ta och komma hit!

RapsÄlskart!

PionfrossaPioner är verkligen en av mina absoluta favoritväxter och i Köpenhamn igår såldes det buketter överallt till löjligt låga priser. Nu måste jag nog åka dit varje vecka och köpa fler eller så kan det ju hända att Malmö har bra utbud.
Tycker fakiskt bilderna blev riktigt skapliga för att vara tagna med mobilkamera, min lilla HTC är så duktig.

GräsklippareHar man ingen gräsklippare så är det ju i alla fall tur att man har två söta ponnyer. De har jobbat för fullt med gräsklippningen idag, så duktiga så. Imorgon kommer en vännina från Stockholm till oss och stannar över helgen, vi ska mötas upp i Köpenhamn så dagen ska tillbringas där, underbart, älskar Köpis!

London

Här kommer en första omgång med Londonbilder, fler är på väg! Det kungliga bröllopet såg vi i Green Park och Hyde Park på storbildsskärmar, det fanns inte en möjlighet att komma ner mot kortegevägen, allt var avspärrat men vi hade kul ändå och stämningen i parkerna var som att vara på plats utanför Westminister. Dock har jag inte mycket bilder från bröllopet, det blir mest vanliga londonbilder, William & Kate höll sig på avstånd.

SkattjaktenHär är överraskningspresenten till min sambo, en skulptur som vi båda älskar. Min skattjakt var visst svårare än vad jag hade trott för fast den stod framme i sovrummet med bara en filt över sig och är nästan lika stor som en människa tog det evigheter för Brian att hitta den.

MorgonlurInte bara jag som tycker det är skönt med sol och värme, hästarna ligger och steker hela förmiddagarna, Bilbo jobbar på solbrännan!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se