Nya skor i metallic



God morgon! Visst är det underbart att mötas av en ny dag med värme och sol, åh vad jag ska njuta de närmaste dagarna! I måndags var jag och Jossan ute på stan, vilket resulterade i ett ganska starkt decimerat plånboksinnehåll. Bland annat bidrog dessa skor i mörkrosa metallic. Skorna finns på Shestore i PK-husets bottenplan.

Statistjobb



En av anledningarna till att jag inte bloggat så mycket de senaste dagarna är att jag varit på statistuppdrag. Blev uppringd och tillfrågad om jag ville vara med i en Norsk reklamfilm, så det har jag gjort ute i en studio i Orminge under två dagar, det var ganska roligt, men mycket väntan. Framförallt var det lite spännande att se hur en produktion och inspelning går till, jag har aldrig gjort något liknande tidigare, så nu hoppas ja det kommer fler uppdrag och att jag inte är bortklippt när reklamen kommer ut.

Dagens klädsel



Jag vet att det varit lite dåligt med bloggandet på sista tiden, ska försöka skärpa mig, men det är ju sommar, måste vara ute hela tiden! Skulle behöva en bärbar att ha med mig i hängmattan! Här kommer i alla fall dagens klädsel: top samt orangerosa kjol H&M, skor skopunkten, väska Marc Jacobs.

Härliga färger från Rusta



Idag var jag och klämde på dessa gulligt kitshiga hårdplastmuggar från Rusta, men av någon underlig anledning köpte jag dem inte, får väl åka tillbaka någon dag! 20 kr styck kostar sötnosarna och finns även som vinglas och skålar.

Måste ha, nu!



Nu har jag hittat min drömklänning på ASOS! Ville ha en prickig från H&M men alla var slut i min storlek trots att jag jagat runt på minst 10 olika butiker efter den. Tur då att jag hittade en ännu snyggare klänning när jag satt och slösurfade på nätet. Måste bara få in lite pengar också, usch vad surt det är de här sista dagarna före lön när man är som jag, dvs en slösa! Kolla in catwalkbilder på klänningen här!

Vogue



Den här omslagsbilden med Sarah Jessica Parker är jag nog inte precis den första att blogga om men det är ju så fruktansvärt fint. SJP tycker jag är en av få amerikanska kändisar som verkligen har stil. Vad tycker ni?

Kjol som har allt!



Den här söta kjolen såg jag på Ebbas blogg idag, måste genast rusa ner och försöka få tag på en på H&M! Jag älskar det blommiga modet men hittills har jag inte sett något i butik som jag verkligen vill ha, är det inte materialet så är det mönstret, färgen eller snittet som gör att plagget fått hänga kvar på galgen. Den här karamellen av tyg kommer jag dock garanterat att köpa!

Statist javisst?

Nu har jag anmält mig som statist på två sidor, Statist samt Statistarkivet. Verkar vara ett roligt extraknäck över sommaren, då jag inte börjar flyga igen förrän till hösten kan man ju alltid hoppas på något litet jobb! Har inga skådespelarambitioner utan tycker det låter utmärkt att vara statist och låta de som kan komma med replikerna...

Har jag dött och kommit till himlen?



Jag satt i morse och slötittade lite på datorn varpå jag snubblade över denna fantastiska hemsida som säljer äkta varor till otroligt bra priser! Euro Bella Collections säljer äkta väskor men baksidan är att de bara skickar till Usa och Canada. Framsidan är att jag ska till USA i sommar och kan beställa till Brians mammas adress eftersom hon bor där, hurra! Denna Dior Gaucho tote som vanliga fall kostar nästan 20 000 kr kostar här 890 $ ! En äkta Mulberry Bayswater som för närvarande är på rea kostar löjliga 425 $. Det är visserligen mycket pengar ändå men inte ens en bråkdel av originalpriset!

Bygdens coolaste brevlåda?



Denna söta brevlåda såg jag när vi var ute en sväng med bilen, har strukit över för namn och adress, därav kladdet på bilden, men visst är den otroligt söt?

Hattfnatt



Nu är jag tillbaka, har inte kunnat logga in på ett par dagar pga plattformsbytet. Nu till dagens dilemma:
Varför finns det så få tillfällen att bära hatt? Jag älskar hattar, köper ofta gamla på loppisar och second hand samt provar alltid hattar i varuhus och affärer, men de kommer ju aldrig till användning, jag är lite för feg för att ha dem på mig även fast jag vill. Vad tycker ni om hattar och om ni gillar dem, vågar ni använda dem?

Ny dörrmatta

image1209

Den här dörrmattan med Mona Lisamotiv köpte jag på en liten prylaffär på Hornsgatan i fredags, jag tycker den är supercool men varken Brian eller någon annan har direkt tagit glädjeskutt över nya mattan, är dock övertygad om att alla kommer att börja älska henne förr eller senare!

Fredag!

image1208

Nu ska jag plantera lite blommor, grilla samt sitta på trappan och dricka Caipirinhas med massor av is och lime, åh vad härligt, vad har ni för planer för helgen?

Drömväska

image1206

Vad gillar ni den här drömväskan, Bruna från Marc jacobs, själv tycker jag den är underbar! Med lite tur kommer den på rea i sommar... Nu blir den din för ca 10 000 kr på Netaporter

Maia i ett hav av blommor

image1205

Här sitter min söta lilla Maia mitt bland alla gullvivor, observera hur hennes halsband matchar. Hon tänker på allt våran Maia, så chic! Halsband från Rusta.

Sommarklänning

image1204

Den här underbart tantiga sommarklänningen finns på Ellos för 349 kr, funderar på att beställa den, tyvärr är det mycket från Ellos som inte riktigt ser likadant ut i verkligheten, fast det går ju att lämna tillbaka!

Vinnaren

Ledsen att jag inte hunnit blogga så mycket på sista tden, men här kommer i alla fall vinnaren; den här gången blev det Bim som vann läppglanset! Grattis, grattis! Det är lite mycket i helgen men jag ska svara på alla kommentarer så fort jag hinner!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se