Allemanut

Igår var vi på Allemanut, dvs en lång tipspromenad anordnad av lokala sportklubben. Lillan åkte dit storstilat med sitt nya privatfönster i bilen, kanske dags att laga den där trasiga rutan nu haha? För övrigt vann lag matte och Maia som vanligt mot lag husse och Lillan.

HemlighetenJag vet att jag inte varit sådär väldigt aktiv på bloggen på sistone, ska verkligen försöka skärpa mig, men ibland går det lite trögt. Bloggen har jag haft i flera år nu så det är svårt att komma på bra inlägg hela tiden.
Hur som helst tänkte jag avslöja hemligheten bakom ledtrådarna jag lade upp för ett tag sedan. Väldigt många gissade rätt så det var visst en ganska enkel nöt att knäcka. Vi ska köpa denna lilla gård på Österlen i närheten av Kåseberga. Inga papper är skrivna än, tomten ska styckas av från ett större jordbruk först, så man vet aldrig vad som händer men vi hoppas allt vad vi kan att det blir av!

KycklingarLedsen för dålig uppdatering, har lite mycket annat att stå i för tillfället, bla att gosa med våra fyra nya små kycklingar. Visst är de söta!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se