Vinnaren

Vinnaren av läppglosset från Clarin blev Ebba, kolla in hennes blogg Fogot här
Stort grattis till henne! Till er som inte vann så kan jag trösta er med att det snart kommer en ny tävling!

Dagens klädsel

image705

Idag blev det stövlar från Bronx, jeans Millers, knytblus köpt på Myrorna, kavaj H&M, väska Chloé Paddington.

Rosebud i vintageburk

image704

Denna underbara burk med Brambleberry balm från Rosebud finns att köpa på MrsH för 95 kr. De har både butik i Stockholm och webbshop.

Söta saker från H&M

image694 image695 image696
Dessa sötsaker kan köpas på H&M för ett par tior styck, perfekta små julklappar!

Miu miu drömmar

image702 image703

Dessa skulle göra sig fint hemma hos mig, rosa plånbok och väska från Miu Miu 200 samt 830 Euro. Finns att köpa på Netaporter.

Soffmys

image699  image701

Vad tycker ni om dessa kuddar från svenska Ceannis? Jag skulle gärna ha dem i min soffa!

Julklappstips från Body Shop

image698

Pink Grapefruitserien från Body Shop är en av många suveräna produkter från kedjan. De är inte de billigaste i branschen, men önska dig i julklapp vet jag!

Boktips

image697

Veckans boktips är Moa Martinsons Mor gifter sig, den första av tre självbiografiska böcker om fördattarinnans uppväxt under 1900-talets första decennium i Östergötland och Stockholm. Huvudpersonen Mia och hennes hårt arbetande mor flyttar ständigt runt när styvfadern förlorar jobb efter jobb. En färgstark, tragisk men också rolig och hoppfull skildring av fattigsverige och livet för statare, fabriksarbetare och deras barn. Moa Martinsson är min absoluta favoritförfattare och påminner i skrivsätt ganska mycket om Doris Lessing. Gillar ni henne kommer ni nog att gilla den här också. Trilogin är lättläst utan att vara enkel och finns som pocket på flera internetbokhandlar för ca 40 kr. Moa Martinsson har givit ut ett flertal böcker vilka inte alltid är så lätta att hitta men de flesta brukar finnas på även mindre bibliotek.

Glöm inte tävlingen!

image659

Nu är det dags för en ny tävling! Denna gång är det ett litet handväskvänligt läppgloss från Clarins som står på spel! Colour Quench lip balm nmr 10, 7 ml. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att tipsa om tävlingen i din blogg samt kommentera i detta inlägg vilket läppglans/läppstift du gillar bäst! Vinnaren dras torsdagen den 29 november kl 21.00. Lycka till!

Dagens klädsel

image691

I går blev det grå byxor från Nivå, stövlar i kaninpäls från Rizzo, blus vintage, kappa vintage och väska Chloé Paddington. Kolla in Maia nere i vänstra hörnet, hon ville också vara med!

Ses vi där?

image690

En liten bild på flygplanet jag ska åka runt i hela julen medan ni sitter hemma och öppnar julklappar, snyft. Fast det blir säkert kul också, även om man helllre är hemma med familjen på jul än på jobbet.

Julgodis

image684

Dessa smaskiga chokladtryfflar som är superenkla att göra hemma hittar ni receptet på här

Svart håller i längden...

image686   image687
image688   image689

Pajettväska Marni, klänning Thomas Wylde, Cashmerecardigan Pringle of Scotland, skor Vivienne Westwood. Allt finns på Netaporter för mellan 700 och 1600 euro. Inte billigt men snyggt, eller vad tycker ni?


Vem har sagt att skor måste vara svarta?

image681 image682 image683
Jag har en tendens att alltid köpa svarta skor, men dessa snyggingar från Ellos som har det osannolika priset av 129 kr st kan man ju köpa flera av. Jag har ett par (svarta, vad annars) och de är jättefina, dock väldigt stora i storlekarna, tänk på det om ni beställer! Vilken färg gillar ni bäst?

Halsband

image685

Vad tycker ni om det här halsbandet, jag tycker det är väldigt sött! 129 kr på haléns.



Söta saker från indiska

image677 image678 image679

I går inhandlade jag dessa små söta saker på Indiska. Julgranskula i form av elefant 20 kr, finns i röd också, den köpte jag, adventsstjärna i rött och guld 59 kr, samt pepparkaksformar 20 kr st. Jag köpte en elefant och en kamel men det finns massor att välja mellan.

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

 image672

Väskan kom idag och visade sig vara en riktigt dålig kopia, snyft. Säljaren blev jättearg när jag skrev ett trevligt mail om jag kunde lämna tillbaka den så det lär inte bli tal om någon retur. När jag säljer på Tradera har jag alltid full returrätt, ser jag som en självklarhet så man blir lite snopen när inte alla gör så. Jaja, sådant är livet på tradera, ibland har man tur, ibland inte. (Louis Vuittonväskan jag köpte tidigare visade sig vara äkta i alla fall.)

Så var man flygvärdinna igen då!

image670

Trodde inte jag skulle sätta min fot på ett flygplan igen annat än som passagerare så döm om min förvåning när Novair ringde och frågade om jag ville jobba över jul och nyår! Det ska bli kul att träffa lite gamla kollegor och lära sig flyga nya flygplanet dock, även om julen förmodligen kommer att firas på hotell någonstans i världen. Ska ni iväg över jul eller nyår med Apollo så kanske vi ses på planet!
Jag får väl hyra Nina Frisk nu så jag kommer ihåg hur man gör...

Jag har traderafyndat igen!

image667 image668 image669

Hoppas jag i alla fall, vi får väl se när den kommer... Chloé Edith inköpt på Saks NY så den borde vara äkta!
Har haft en tidigare som var jättefin men visade sig ändå inte vara äkta så då sålde jag den och har saknat Edith sedan dess, så äntligen kommer det en ny! (Den är visserligen begagnad, men ny för mig!)

Nyckelringar / Väsksmycken från Mulberry

image664

Dessa små sötnosar kan köpas på Mulberrys onlineshop, jag gillar den rosa och bruna Bayswatern bäst, vad tycker ni? £ 59 kostar de, dyra men söta!

Vilken hårfärg?

image663 image661

På torsdag ska jag till frisören och behöver er hjälp. Ska jag behålla min nuvarande bruna färg på bilden eller välja Giseles mörkblonda färg istället? Har varit blond hela livet så det känns lite konstigt att vara brunett även om det är snyggt, så lite mittemellan kanske vore bra, typ Gisele?

Ny tävling!

image659

Nu är det dags för en ny tävling! Denna gång är det ett litet handväskvänligt läppgloss från Clarins som står på spel! Colour Quench lip balm nmr 10, 7 ml. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att tipsa om tävlingen i din blogg samt kommentera i detta inlägg vilket läppglans/läppstift du gillar bäst! Vinnaren dras torsdagen den 29 november. Lycka till!

Vinnaren av tävlingen!

Vinnaren är dragen och denna gång blev det Johanna som vann, kolla in hennes fina blogg här
Grattis! Som vanligt alla ni som inte vann, hav förtröstan, ny tävling kommer snart!

Designers imports

image654 image655 image656

Har ni kollat in Designers Imports? Äkta varor till reducerat pris, de säljer produkter från bla Pucci, Marc Jacobs, Burberry, Chloé och Fendi. Här är ett par tips: Marc Jacobs quilted satchel $779, Prada Pattina $699, Pucci scarf $149. För att komma till deras hemsida, klicka här

Snygg budgetklädsel till julfesten!

image650 image640 image642

Klänning, skor samt kuvertväska från Haléns, 199-499 kr st.

Kryddskorpor

image639

Idag har det bakats och pysslats på stenvreten! Vill du ha receptet, titta in på hemsidan
här

Louis vuitton Beauty Box

image637 image638

Det är några som frågat om jag kunde lägga upp bilder på LV:n jag köpte på tradera så här kommer de. Jag är så förtjust i den att jag måste ha den i vardagsrummet så jag kan titta på den hela tiden.

Scarves och halsdukar

image634 image635 image636

Scaves kan verkligen pigga upp och få en enkel basklädsel att bli snygg och lyxig. Dessa kommer från Karl Lagerfeld, Missoni samt Stella Mc Cartney och finns att köpa på netaporter. Lagerfeld scarvsen har en helkroppsbild av honom själv på, kan inte bestämma mig för om det är coolt kaxigt på ett lite ironiskt sätt eller om det är smaklöst. Vad tycker ni?

Dagens klädsel

image628 image629

I lördags var vi på kinesisk opera på konsethuset, Tea -A mirror of soul. Den hade tre akter och tre teman, vatten, papper och keramik. Varje akt innehöll en del musik med dessa material som "instrument" dvs ljud från vatten paper och keramik vilket var annorlunda och väldigt effektfullt. Konserthuset har haft kinesisk tonsättarfestival med Tan Dun, som bla gjort filmmusiken till Heroes och Chrautching tiger hidden dragon, därav denna opera. Kläder blev stövletter från Jerns förra året, kavaj och top H&M, kjol Urban Outfitters, kuvertväska gammalt vintagefynd, scarf Louis Vuitton samt kappa vintage. Om någon undrar varför jag har samma tröja på mig som dagen innan så var det meningen att jag skulle hinna ner på stan och köpa en ny top på dagen, men jag hann aldrig, så det fick bli samma igen.

Love is in the air...

image627

Igår när matte var i stan passade Maia på att få lite romantik. Hennes kille Eddie som bara är ute på landet ibland ville så himla gärna hälsa på Maia så han kom hit utan sin matte. Han krafsade lite på dörren bara så han fick komma in, han är så vuxen och självständig!  De hade det jättemysigt och Eddie ville aldrig gå hem sade han. Efter deras romantiska kväll kom han över och hälsade på i morse också, smet över ängen till oss när matte inte såg. Maia blev jätteglad men tyckte det var lite pinsamt att träffa honom innan hon hunnit sminka sig och göra sig i ordning bara.

Dagens klädsel

image626

I fredags bar det av till Stockholm, förfest hos min bror och hans tjej sedan var vi ut en sväng i Birkastan, därefter hamnade i på något sunkigt ställe på Vasasgatan, men det var jättetrevligt ändå! Nya lv beauty boxen fick komma med på utflykten, den är dock inte med på bild men herregud vad fin den är, rätt säker på att den är äkta men ska ta den till Louis Vuitton ändå och låta dem titta på den tror jag, bild finns längre ner i bloggen på traderafyndet!
NI SOM ÄR MED I TÄVLINGEN: För att vara med måste ni göra ett inlägg i era egna bloggar och länka till min blogg, har sett att inte alla gjort det, var väl kanske lite otydlig i det inlägget, men tipsa om tävlingen i er blogg så är ni med!

NY TÄVLING!

image560

Nu är det dags för en ny tävling igen! Den här gången är det parfymprover, ett läppgloss som ser ut som en muffin,en tablettask samt minttabletter i gullig ask med spegel i. Perfekta småsaker att ha i handväskan! För att vara med och tävla gör så här: Kommentera under detta inlägg vilken som är din favoritparfym samt länka till din blogg. Vinnaren dras på onsdag. Lycka till!

Drömväskor och budgetalternativ!

image583 image584 image585 image586 image587

På Ebbas blogg uppmanar hon bloggare att visa sina fem favoritväskor. Här kommer mina: Longchamp Legend bag, Chloé Edith, Mulberry Bayswater, Burberry Prorsum Knight bag samt Emporio Armanis Box Bag. Bristen på färg och excesser kan tyckas slående men svart och brunt håller i längden tycker jag, så kan man piffa upp med en scarf på väskan eller färgglada kläder. För att komma till Ebba Von Sydows blogg klicka här

Här kommer några snygga lite mer färgglada budgetalternativ:
Samtliga väskor från H&M samt Ellos.

image616 image625 image624 image623 image622


Vinterskor

image561 image562
image567 image566

På Brandos.se finns mängder av skor, det är en svensk sida och de har även Uggs, som av någon outgrundlig anledning är så populära, jag har helt missat deras dragningskraft. Här kommer lite smått och gott för frusna fötter i alla fall, vilka gillar ni?

Partystass till helgen?

image555 image557 image558

Alla dessa godingar finns på Netaporter, väska Jimmy Choo, klänning Temperley London, skor Alexander Mc Queen. Priser mellan 600-1100 Euro, men man kan säkert hitta liknande saker till budgetpris på stan!

Vinnaren av tävlingen!

image550

Vinnaren av tävlingen blev Josefin, grattis! Hennes fina blogg kan ni se
här
Håll utkik ni som inte vann, snart kommer en ny tävling!

Deckartips!

image546 image547 image548 image549

Detta boktips avser en hel serie istället för en enskild bok. Reginald Hills deckare om den fete, burduse och listige intendenten  Andy Dalziel, hans överkommisarie Peter Pascoe med fru Ellie samt den homosexuelle inspektör Wield är enligt min mening de mest välskrivna deckarna på marknaden just nu. Är ett riktigt deckarfan, men det går inte att sticka under stol med att även om de är spännande så är de oftast ganska dåligt skrivna. Dessa böcker däremot är förutom den litterära kvaliteten också väldigt humoristiska på ett "brittiskt" torrt sätt som får åtminstånde mig att ibland gapskaratta. Trots att de är polisromaner är de ganska befriade från rättstekniska detaljer och lite mer åt den gammeldagsa detektivromanen. En pocket kostar 38 kr på bokus.com, perfekt att förgylla mörka vinterkvällar med!

Res med stil!

image543

Dessa ljuvliga kabinväskor kommer från ett Australiensiskt märke, Manuell Design, och säljs bla på Nk. Det finns också en liten butik på Gästrikegatan som har öppet onsdag till lördag som enbart säljer produkter från märket. Just nu på rea kostar ett set med kabinväska och beauty box ca 1600 kr vilket jag tycker är ganska billigt, resväskor är ganska dyra i allmänhet. Denna bild var den enda jag kunde hitta, tyvärr är det det minst snygga väskorna tycker jag, det fins också tex rosa och vinröd krokodilskinns imitation, leopardmöstrat massor av snygga medaljongmönster osv. Jag vet inte vad ni tycker, men jag måste ha en, annars dör jag!

Efva Attling

image536 image537 image538

Här kommer några halsband från Efva Attling som i alla fall ger mig habegär, vad tycker ni?

Spökreflexer

image535

Kunde inte motstå dessa, finns på ICA för det oförskämt höga priset av 40 kr för två stycken. Så söta dock.
Glöm inte att fortsätta tävla, ni har till på onsdag kväll på er!

Hundkläder

image529 image530 image531

Har du en frusen vovve? Kolla in Divine dog shop här
de har saker för både stora och små vovvar om man nu tycker att de behöver kläder... Jag gillar den rosa ponchon, Maia tjatar som en galning om en sådan, Lillan är inte så mycket för kläder så hon avstår. Hundtandsmönster på hundtröja är ju lite roligt också eller varför inte små hjärtan till sötnosen?
300-800 kr styck kostar kläderna.

Digitalkameror

image521 image522

Här kommer ett litet julklappstips, Samsung, just nu 995 kr på Haléns, vilken färg väljer ni, rosa eller lime?

Hallongrottor

image520

Idag har husligheten regerat, håller på och gör lite julgrejer till hemsidan, känns lite tidigt men recepten måste ju finnas ute med bilder och allt före första advent så nu är det jul i förväg här! Förutom div juliga bakverk blev det lite hallongrottor också, snabbt, enkelt och galet gott! Recept kommer upp på hemsidan under dagen, kolla gärna in den: Livet på Stenvreten
Nu ska jag ut med hundarna en sväng sedan ska jag sätta mig och svara på alla kommentarer, jättekul med så många läsare och kommenterer som jag får hela tiden!

Budgetklänningar

image510 image511 image518

Här kommer lite tips på klänningar till glöggpartyn och andra vinterfester, Ellos 199 - 349 kr.

Ny tävling!

image509

Så var det dags för en ny tävling igen! Den här gången är det ett gulligt litet set med kitshiga bad/dushcrémer från Lagerhaus som lottas ut! Det är en liten plastpip på baksidan, så de går att återförsluta och fungerar utmärkt som dushcreme! Allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att gå in på kategorin dagens klädsel och rösta på vilken som du tycker är snyggast. På onsdag kväll drar jag en vinnare, lycka till!
Ni får gärna tipsa om tävlingen på era bloggar men den här gången är det inget krav!

Kolla vad jag ropat in på Tradera!

image508

Har önskat mig en sådan i flera år, så bjöd tills jag fick den! Är den äkta blev den billig, är den fejk blev den dyr, 1700 kr blev det, inte för att jag vet hur jag ska betala den men det löser sig... Gud vad den ska se snygg ut i badrummet och som handbagage när jag är ute och reser. Det är så det värker i ögonen så snygg är den! Eluxury har sådana för $ 1800 så det blev ju en aning billigare för mig i alla fall!

Vinnaren av doftljuset

image507

Så var vinnaren dragen, den här gången blev det Camilla som har bloggen http://camc.blogg.se , stort grattis till dig! Håll utkik, för redan i morgon kommer en ny tävling!

Clarins

image506

Letar ni efter hudvårdsprodukter så kan jag verkligen rekommendera utmärkta hudvårdsföretaget Clarins, deras produkter för yngre hy är inte så farligt dyr men fantastiskt bra!
Klockan 16.00 drar jag vinnaren av tävlingen!

Glöm inte tävlingen!

image482

Den här gången är det ett doftljus från underbara Yankee Candle i doften Clean Cotton som lottas ut! Tävlingsreglerna är enkla: Gå in på kategorin Resor utflykter och trädgård och kommentera under inlägget Paris och Barcelona vilket resmål du är mest sugen på just nu. Som vanligt så får de som tipsar om tävlingen i sin blogg dubbel vinstchans! Vinnaren dras på fredag (9/11) eftermiddag! Vinsten är ett smältljus som de två mindre på bilden. Lycka till!

Dagens klädsel

image504 image505

Här är onsdagens klädsel, blus och lackväska med tryck, fyndat på myrorna 75 och 85 kr, jeans Millers.
Glöm inte att ni har till på fredag eftermiddag på er att tävla om ett doftljus från Yankee Candle

Om någon inte fått svar på sina kommentarer så vill jag bara säga att det inte alltid går att komma till era bloggar utan det står att sidan inte finns ibland, så det är inte meningen, lämna kommentar igen och skriv er bloggadress så kollar jag självklart in era bloggar!


Cavalli

image500

image497 image498 image499

Så var Cavallihysterin igång då! Tycker det känns lite väl svulstigt för min smak, men rätt matchat finns det ändå ett par godbitar! Här kommer mina favoriter, vet inte vad de kostar riktigt tyvärr men ca mellan 400 och 1000 kr tror jag.


Dagens klädsel

image489 image491

I tisdags tog jag mitt pick, pack och två hundar och åkte buss in till Stockholm för att shoppa med Josephine. Var en aning omständigt att ta sig in men kul att komma ut på stan lite. Här kommer dagens ganska ordinära klädsel, top H&M, scarf Louis Vuitton, Jeans Millers, stövlar Bronx. Jag gjorde ett par fynd på Myrorna som jag är riktigt nöjd med,  de kommer snart på bild, samt köpte lite saker att lotta ut på bloggen.  Vad det är får ni se om ett tag...

Höst

image483

Här kommer en liten bild tagen från vårt fönster för några dagar sedan. Jag älskar hösten. I morgon ska jag och Jossan gå på stan, hundarna vill gå på Djurgården men vi får väl se hur det blir med den saken, matte vill shoppa!
Glöm inte att tävla under tiden, ni har till fredag på er!

Kate Moss för Top Shop

image469image472 image481image475
image471image480 image478image479

Här är två outfits från Kate Moss kollektion för top shop, vad tycker ni gillar ni dem eller inte?

Glöm inte att fortsätta tävla om doftljuset från Yankee Candle!

På Camillas blogg kan ni dessutom vinna en Filofax kolla in hennes fina blogg:
http://camc.blogg.se/

Skor och strumpor

image465 image468 image467

Idag kom äntligen lackpumpsen med inbyggd platå jag beställt från Haléns. Supersnygga var de. För små också, så jag var tvungen att byta. När jag får de nya tänkte jag mig färgade strumpisar och benvärmare till, vad tror ni om det, är det lite uttjatat eller funkar det fortfarande?

Förslag till hundaktivering?

image454

Så här kan man se ut när man varit barnvakt... Halloweenhunden Omme.
Är det någon som har något förslag på godisaktiveringsleksaker till hundar? Helst hemgjorda. Brukar lägga godis i toarullar eller pappmuggar och tejpa igen dem för att det ska ta en stund för vovvarna att komma åt det, men de är listiga och öppnar dyliga saker på några sekunder, skulle vilja göra det lite svårare för dem, men hur?

Ny tävling! Doftljus från Yankee Candle!

image482

Den här gången är det ett doftljus från underbara Yankee Candle i doften Clean Cotton som lottas ut! Tävlingsreglerna är enkla: Gå in på kategorin Resor utflykter och trädgård och kommentera under inlägget Paris och Barcelona vilket resmål du är mest sugen på just nu. Som vanligt så får de som tipsar om tävlingen i sin blogg dubbel vinstchans! Vinnaren dras på fredag! Vinsten är ett smältljus som de två mindre på bilden. Lycka till!

Vinnaren av tävlingen samt reflexioner över era åsikter om bloggen!

image448

Grattis Josefine, hoppas du kommer att gilla det! Kolla in hennes superbra blogg på http://pinkgrapefruit.blogg.se/ Jag har tagit till mig alla kommentarer, tack för alla synpunkter. Här är de vanligaste förslagen:

1. Mer mode
2. Mer personliga inlägg
3. Mer egna outfits
4. Mer musik och böcker

Förvånansvärt nog var det ingen som tyckte jag skulle ha mer bilder på kändisar vilket jag faktiskt trodde fler skulle vilja. Tycker dock det finns så många andra som gör så bra kändisbloggar att jag överlämnar det åt dem. De kändisar som dock kommer med ibland är kungligheter och modeller vilkas klädstil intresserar mig mer personligen.

Här är vad jag ska göra för att försöka tillgodose era önskningar:

1. Kan bli svårt, jag tycker nog att det redan är väldigt mycket mode på bloggen, men ska ha det i åtanke.

2 och 3. Tanken med bloggen när jag startade var att den skulle vara som en veckotidning på nätet, inriktad på mode, djur och böcker vilket resulterade i ett medvetet val att inte blanda in mig själv så mycket. Jag ska tänka lite mer på om jag ska omvärdera det beslutet och bli lite mer personlig i inläggen. För er som gillar outfits och personlighet rekommenderar jag att ni väljer de kategorier som heter dagens klädsel, djur natur lantliv, resor utflykter och trädgård samt huset, vilka handlar mer om mitt eget liv än övriga kategorier. Fler outfits kommer också!

4. Gällande musik måste jag erkänna att det är en väldigt svag sida hos mig. Jag tycker om lite av varje men vet aldrig något om artister, band o dyl och lyssnar dessutom mest på klassisk musik. Boktipsen däremot ska jag försöka återkomma till oftare, ha tålamod det kommer.

Kom gärna med fler kommentarer om bloggen och över detta inlägg så får vi se vad jag kan göra för att bloggen ska bli bättre och bättre både för mig och er!



Armbandsfrossa

image444 image445
image446 image447

Dessa snyggingar kommer från Cocoo och kostar 145-195 kr st, själv vill jag ha alla!

Hästar

image440 image441

På många av era bloggar som jag läser handlar det om hoppträningar, tävlingar, mys i stallet osv och jag blir så otroligt sugen på att ta upp ridningen igen! Särskilt när jag ser alla bilder på era fina pållar! Här är min fina häst Happy Moon som inte lever längre tyvärr, men alla mina gamla djur fick ett ljus igår på kyrkogården i alla fall. Jag har hållit på med djur och speciellt hästar så länge att alla tyvärr inte finns i livet längre, utom min gamla förstaponny född -82 som lever och är fräshare än någonsin.

Grått, metallic och rosa, budgetversionen!

image436    image437

image438    image439

För några dager sedan lade jag upp en grårosa outfit från Netaporter, som inte är den biligaste nätshopen precis. Här kommer ett billigare alternativ i liknande stil, allt från Ellos 149-299 kr per plagg. Tack för alla synpunkter ni lämnat till tävlingen, glöm inte att fortsätta tävla!

Ny tävling!

image435

På flera bloggar har de senaste veckorna dessa supersöta små läppglans i form av muffins dykt upp. Jag blev tvungen att köpa, en till mig, en till en kompis och en till er! Ni som är lika gamla som jag kommer säkert ihåg doften av luktsuddegum som var tokinne när jag gick i mellanstadiet. Så doftar läppglansen. Vilken nostalgikick! Det läppglans som har grädde och jordgubbar på lottar jag nu ut. Allt du behöver göra är att under detta inlägg kommentera vad du skulle vilja se mer eller mindre av i bloggen, samt tipsa om att tävlingen pågår på din egen blogg! För dig som inte har någon blogg går det förstås bra att vara med också, men vinstchansen blir dubbel för de som tipsar. På söndag kväll kommer jag att lotta fram en vinnare! LYCKA TILL ALLIHOP!

Tävlingen avgjord!

image434

Nu är tävlingen om en DVD med charmiga Audrey Tatou, Amelie från Montmartre, avgjord. Vinnaren är Sunshine, [email protected] . Håll utkik ,en ny tävling kommer snart!

Livet på landet!

image433

Döm om min förvåning när jag stod vid fönstret tidigare ikväll (för att smygröka lite) och det stod en älgko med kalv på tomten bara några meter från fönstret! De var så fina! Försökte ta kort men det var för mörkt ute, så det fick bli ett kort på pappa älg istället, lånat från www.bioresurs.uu.se .
Det kom lite folk på vägen efter en stud och då travade de iväg varpå småbrudarna i sällskapet skrek som stuckna grisar. Lite komiskt tycker jag, hur man kan bo på landet och bli rädd för en älg.

Dagens klädsel

image432

Har varit på Universitetet och sedan rusat runt på stan hela dagen men nu är jag äntligen hemma så här kommer dagens klädsel, katten ville vara med på ett hörn också så det fick han.
Munkjacka Volcom modell Wallpaper vintage, vitrosa och vit top H&M, jeans Millers, basketskor Joe Boxer, påse ICA. Glöm inte att ni har till i morgon eftermiddag på er att vara med i tävlingen!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se