Dagens klädsel till Saigon

image929

Nu åker jag till Saigon/Ho Chi Minhstaden, lång resa med mycket jobb men väl framme blir det massiv shopping! Jag kommer hem på fredag, så då ses vi på bloggen, ciao så länge!

Mitt lilla flygplan

image930

I morgon förmiddag står den här lilla pärlan och väntar på mig, Airbuss 330, visst är flygplan ganska söta!?

Dagens klädsel lördag

image928

I lördags var jag ute och trängdes lite med alla nyavlönade på stan. Det blev en ny badrumsmatta, en jättefin röd klänning samt kjol från H&M, stövlar från Hush Puppies samt lite undisar. Klädseln blev loppisfyndad jacka samt halsduk, klänning ellos, stövlar Bronx samt nya väskan från Marc Jacobs, den får vara med på alla bilder just nu, hehe.

Söta bagagebrickor i repris!

image894image896image897

Dessa underbara små bagagebrickor med 50-talsmotiv finns att köpa på Bluebox.se som har mängder med fina saker inom heminredning och småsaker. Dessa sötnosar kostar 79 kr st och finns i flera motiv.

Dagens klädsel torsdag

image926

Här kommer dagens klädsel från Thailand i torsdags, en timme senare såg jag ut som en kokt hummer och gör fortfarande, ett litet tips, använd solskyddsfaktor när du är utomlands, eller varför inte göra som jag, prioritera bort det och ligg hemma med blöt handduk över pannan och må pyton i flera dagar!!!
Linne Kylie for H&M, shorts H&M, flipflops Marc Jacobs samt väska Marc Jacobs.

Strandblommor

image925

Här kommer en liten strandbild från Thailand, är hemma igen sedan igår och är lite sugen på att sticka ut och shoppa, så galet mycket folk under löningshelgen bara. Vad ska ni göra idag?

Dagens klädsel Thailand onsdag kväll

image924

I tisdags kväll åkte vi ner till Thailand och kom fram till hotellet i Krabi på tidig eftermiddag. Då hade vi flugit hela natten men vem vill gå och lägga sig när man precis kommit dit och ska åka igen mindre än ett dygn senare?! Vi låg vid poolen någon timme och sedan på kvällen gick vi ut och åt på torget, drack lite Singha och åt bananpannkakor med Nutella, nyttigt och gott. Eller? Kvällens klädsel blev Leopardballerina från Wedins, top H&M, halsband Dyrberg och Kern, samt nya väskan från Marc Jacobs.

Svenskt Tenn

image917

Jag vill ha en fondvägg i vardagsrummet men har velat i ett år om vilket tyg/tapet jag vill ha, sambon och jag är inte alltid överrens, men det ska bli ett Josef Franktyg, förr eller senare, vet bara inte vilket. Detta fantastiska tyg, Hawaii, finns på Svenskt Tenn, kanske blir det det?

Ellosbeställning

image918 image919

image920 image921

Dessa kläder har jag beställt från Ellos och föreställer mig att klänningen kommer att passa otroligt bra ihop med min nya Marc Jacobsväska, (bild finns längre ner), ska bli spännande när de kommer, synd bara att väskinköpet sprängde budgeten rätt ordentligt, hur ska jag ha råd att hämta ut paketet nu? Får väl panta burkar...

Hundarna leker med Polishund och matte shoppar Marc Jacobs


image915

Idag åkte vi in till stan för att hämta Balder (min brors hund) som ska bo här i veckan och på vägen in stannade jag vid universitetet för att rasta vovvarna, varpå en jättesöt polishund smet från husse polisen och kom och lekte med mina tjejer, de är jättestolta nu över att de har en poliskompis! Matte som bara skulle ta en liten sväng ner på stan kom ut från Natalie Shuterman med en stor påse i handen, vet inte riktigt hur det gick till men nu bor det en crémefärgad Marc Jacobs Ines bag hos oss...!

Dagens klädsel Las Palmas

image913

Här kommer en liten dagens klädsel från förra veckan, tjatigt med samma blus på massor av bilder, jag vet, men den är en favorit just nu, reafynd från H&M. Kavaj H&M, väska Chloé Paddington.

Lördagsgodis

image911  image912

Idag har vi varit på Granngården och köpt lördagsgodis, jag och vovvarna. Lillan hoppar alltid fram och sitter i framsätet med mig när vi åker bil, hon blir jätteirriterad om det sitter någon annan på hennes plats och försöker hoppa fram och sätta sig på den som redan sitter där. Idag blev det två grisöron och två tuggben var till sötnosarna som de håller på att smaska i sig nu.

Måste ha dem, nu!

image909

Har länge velat ha ett par riktigt snygga gummistövlar och har velat mellan Viking och Hunter men nu har  till slut Hunters svarta vunnit kampen. Älskar dem, passar till en lite rockigare outfit såväl som klassisk på landet outfit i Midsomer murdersstil som jag kan glassa runt i när jag är ute med hundarna! Jag har letat runt på nätet efter någon svensk webbshop men hittar bara engelska, någon som vet var man kan köpa Hunter i Stockholmsområdet så slipper jag beställa och vänta en evighet på dem?!

Jag i Brasilien, nästan...

image908

Så här mycket var jag i Brasilien, eller jag klev ner på plattan också så man i alla fall stått på marken. Jag hittade inte det jag skulle köpa som pris i nya tävlingen så den får bli nästa flygning! Nu har jag fått en till utmärkelse av en av mina favoritbloggerskor Malin, kolla in Malins blogg här

Biltrubbel och bloggutmärkelser!

image907

Kom äntligen hem i natt efter en lång och tuff men rolig slinga mellan Stockholm, Fuerte Ventura, Gran Canaria, Brasilien, Gran Canaria och tillbaka till Stockholm. Har haft problem med vattenläckage i bilen, otroligt frustrerande att hålla på att fylla på vatten och glykol varenda gång man ska åka iväg någonstans. Min sambo åkte iväg på jobb när jag kom hem så vi mer eller mindre bytte av varandra i dörren och han hade lämnat lite packningar som behövdes till bilen på bordet vilket jag upptäckte idag och genast tog mig an som den erfarna bilmekaniker jag är! (Inte) Efter att ha ålat runt under bilen hela kvällen på en kall gyttjig gräsmatta är problemet nu fixat och jag skall härmed nominera mig till årets bilmek och byta namn till Micke, Conny, Svenne eller något annat passande namn för en sann bilfixare! Blev så glad när jag kom hem och såg att jag fått en bloggutmärkelse av Sofia som har en jättebra blogg jag ofta besöker, kolla in den om ni vill, här

Nu åker jag iväg ett tag igen!

image906

I morgon bitti åker jag iväg till Las Palmas och Brasilien igen, kommer tillbaka på torsdag med nya inlägg, om jag inte hinner svara på alla kommentarer ikväll gör jag det så fort jag kommer hem, hoppas ni ursäktar om det dröjer lite, som plåster på såren kommer det snart upp en ny tävling igen dock!

Stjärnorna på slottet

image905

Jag börjar väl bli lite medelålders men program som Så ska det låta, Hem till Gården och Doktorn kan komma tycker jag är hur bra som helst. Kanske inte så konstigt då att jag även gillar Stjärnorna på slottet. Det är helt underbart, i alla fall den här säsongen. Var det någon mer än jag som såg dagens avsnitt med Peter Stormare? Jag skrattade mer än jag gjort på månader, så fruktansvärt roligt och samtidigt så gripande. Ser ni inte programmet, ge i alla fall reprisen på dagens avsnitt en chans om ni vill ha ett gott skratt!

Lyxtvål

image904

Denna handgjorda tvål från Portugal kostar 129 kr på Bluebox.se, lite väl saftigt pris kanske, men fin förpackning!

Mer Ellos

image436    image437

image438    image439

För några dager sedan lade jag upp en grårosa outfit från Netaporter, som inte är den biligaste nätshopen precis. Här kommer ett billigare alternativ i liknande stil, allt från Ellos 149-299 kr per plagg. Dessa plagg kommer från höstkollektionen, men kolla in rean, de finns säkert kvar fast billigare!

Brambleberry Rose

image704

Denna underbara burk med Brambleberry balm från Rosebud finns att köpa på MrsH för 95 kr. De har både butik i Stockholm och webbshop.

Ellosfynd!

image858 image857
image859 image860

Nu har jag bläddrat igenom Ellos, Haléns och H&M s kataloger för våren och sommaren och för mig var Elloskatalogen helt överlägsen! H&M var en riktig besvikelse och Haléns ok, men Elloskatalogen var suverän, jag vill ha allt! Här kommer en liten klädsel från vårens nyheter! Här är en rabattkod som ger 30% på en vara: 170009

Fågelbord i repris!

image843

Eftersom jag roar mig med det något antika nöjet att mata fåglar, fick jag ett fågelbord i julklapp av Lina. Det på bilden tillhör samma serie, jag fick en blomsteraffär dock. Nu håller jag på att smida planer på att skapa ett litet samhälle med fågelbord i trädgården. Några större hus och affärer och lite lador och hus utanför, allt hängandes från trädgrenar. Vad tycker ni, smaklöst och gammelgummsaktigt eller kul idé?

Rutiga skjortor

image901image902image903

Att rutiga skjortor är "inne" har väl knappast någon missat. Här är samma skjorta i tre olika färger, endast 98 kr på H&M.com, vilken färg gillar ni bäst?

Bagagebrickor med 50-talsmotiv

 image894image896image897

Dessa underbara små bagagebrickor med 50-talsmotiv finns att köpa på Bluebox.se som har mängder med fina saker inom heminredning och småsaker. Dessa sötnosar kostar 79 kr st och finns i flera motiv.

Frossa i Orange -Ytterligare en favorit i repris!

image810 image811 image812

Här kommer tre Orangea godingar från Netaporter. Chloé Eloise kuvertväska, Tory Burch blus samt skor från Christian Louboutin, inte billigt men snygggt, eller hur?

Läppis

image828

Är du i sminkköpartagen, varför inte satsa på ett lyxigt läppstift från Face? Deras smink är inte jättebilligt men väldigt bra, jag har känslig hy men kan ha alla deras produkter och så vill man väl stödja svenska företag också?!

Eller den här?

image891

Nu har ett nytt alternativ dykt upp till de tre väskorna nedan, Marc Jacobs Patchwork Lou från E-luxury, vad tycker ni, den här eller någon av väskorna i förra inlägget?



Marc Jacobs

image890 image885 image888
Jag funderar på att slå till på en väska på rean hos Netaporter, jag hade tänkt mig en cremefärgad Ines bag från Marc Jacobs men i morse var den bortplockad från sidan, slut, snyft. Då får det bli plan b, Bowlerbag, Ines, eller Stambag det är frågan, vad tycker ni?



Safari och kitsh i snygg förening

image880 image878 image879
Allt från Haléns, jag älskar skorna!

Låt Miu Miu inspirera!

image877

Som vanligt är Miu Mius kampanjbilder beroendeframkallande, jag älskar kombinationen av grått, beige och cerise, vad tycker ni?


Världens sötaste ponny?

image876

Här kommer en bild på min lilla flygande köttbulle, Bilbo. Connemara f -82, pigg och fräsh. Ont krut förgås inte så lätt! Visst är han otroligt söt!

En föraning om våren!

image875

Detta somriga påslakanset finns på Haléns i färgerna grönt, blått och svart för 149 kr st, jag tror att det blir en liten beställning för min del!

Ytterligare en repris

image872

Här kommer en liten dagens klädsel i repris i brist på annat då jag bara lufsat runt i mjukiskläder hemma de senaste dagarna! Väskan är ett traderafynd för under en hundralapp!

Dagens favorit i repris!

image654   image655

Har ni kollat in Designers Imports? Äkta varor till reducerat pris, de säljer produkter från bla Pucci, Marc Jacobs, Burberry, Chloé och Fendi. Här är ett par tips: Marc Jacobs quilted satchel $779, Prada Pattina $699. För att komma till deras hemsida, klicka här

Kimono

image870

Här kommer ett litet shoppingtips från Vietnam om någon nu skulle råka ha vägarna förbi, köp Kimonos! Jag köpte en för ca 40 svenska kronor i jättefin kvalitet och ångrar att jag inte köpte fler att ge bort och ha själv. Nu menar jag inte riktiga kimonos utan morgonrockar, bara så ni vet. För mig är det perfekt när man är ute och jobbar, efter ett halvt dygn på ett flygplan åker uniformen av nästan innan man kommit innanför dörren till hotellet och då är det perfekt att ha något att ha på sig när man bara slöar på rummet!

Frossa i Lars Wallin, Gustav III och Alexander Roslin!

image869

1773 grundade Gustav III den svenska baletten och nu är det dags för urpremiär på baletten Gustav III på Kungliga Operan i Stockholm den 28/3. Baletten är i klassisk tidstypisk kostymering, kostymör är Lars Wallin så passa på att se lyssna på fantastisk musik och se dans samt underbara kläder, det ska i alla fall jag göra! Fram till den 13 januari pågår också Nationalmuseums utställning om den svenske 1700-talskonstnären Alexander Roslin som målat bilden ovan, missa inte den! Han har bla gjort målningen av Linné som syns på våra hundralappar.

Ellosfynd!

image858 image857
image859 image860

Nu har jag bläddrat igenom Ellos, Haléns och H&M s kataloger för våren och sommaren och för mig var Elloskatalogen helt överlägsen! H&M var en riktig besvikelse och Haléns ok, men Elloskatalogen var suverän, jag vill ha allt! Här kommer en liten klädsel från vårens nyheter! Här är en rabattkod som ger 30% på en vara: 170009

Dagens klädsel Saigon

image850

Här är jag precis på väg ut till marknaden, tröja H&M, jeans Millers, skor skopunkten, väska Chloé Paddington

Dagens favorit i repris!

image720

Den här bilden kommer från Rosmarin, en klassisk Stockholmskrog på Hantverkargatan med fantastisk inredning, bland annat finns en målning av Peter Dahl (som bor i fastigheten) föreställande resturangen. Visst är golvet vackert, eller vad tycker ni?

Jacka

image855

Åker ni till Vietnam någon gång, kolla in jackorna! North Face, Columbia samt O´Neil kostar ca 250 kr, de är inte äkta såklart, men kvaliteten var jättefin, särskilt på Columbiajackorna, det går inte att se skillnad på de äkta och oäkta.

Shoppingfynd!

image853   image854

Här är mina lampor som jag fyndade för 20 kr st vilket är galet billigt då de  jag sett i  Sverige brukar kosta flera hundra. De är svåra att fota dock,  färgerna och mönstren i verkligheten är fantastiska!

Marknaden i Saigon

image851 image852

Här är jag och Susanne på en av marknaderna i Saigon, Ben Thanh, som ligger centralt inne i staden, en stor marknad under tak. Marknaden byggdes 1914. Där fanns hur mycket som helst att köpa, jag återkommer med bilder på mina shoppingfynd!

Phuket

image847 image848

Nu är jag äntligen hemma igen. Skulle ju först till Thailand och sedan direkt till Vietnam men vårt lilla flygplan vi skulle åka över med kom inte förrän ca 11 timmar efter vad det var tänkt så vi tog in på hotell i Phuket några timmar innan vi åkte vidare. Skulle egentligen bara sova men jag drog ner lite på det så jag hann gå lite på stranden, äta jättegott och bada lite i poolen.

RSS 2.0
Bloggtoppen.se