JAG VANN HATTPARADEN PÅ STOCKHOLM POLO



Britta Rossander och Catarina Hurtig, två av jurymedlemmarna.



Jag tillsammans med finalisterna.



Jag blir intervjuad av Adam Alsing.



Igår var vi på hästpolo som jag skrev om i det förra inlägget, det blev en ganska så bra dag för min del kan man säga! Vi kom dit och lyckades komma över två VIP-biljetter, men fast vi var fem i sällskapet fick vi komma in på vipområdet allihop, så himla snällt av de som stod i entrén. Tur för oss också för det var bara på vipsidan man kunde vara med i hattparaden som jag hade bestämt mig för att delta i.
Kvällen innan knåpade jag ihop en gigantisk coiff av fjädrar som jag köpt på loppis i USA samt en stor röd ros i tyg. Kände mig rätt löjlig i den i början för utanför vipområdet hade nästan ingen hatt men väl inne det var så många som hade hattar så då var det jättekul.
Det var flera som kom fram och kommenterade min hatt så jag hade faktiskt på känn att det skulle kunna gå bra i hattparaden, vilket det också gjorde.
Efter att vi hade paraderat runt allihopa, det var många som var med och väldigt mycket fina hattar, fick vi en och en gå fram och visa upp oss för publiken och domarna och sedan togs tio finalister ut, varav jag var en av dem.
Efter lite spänd väntan visade det sig att det var jag som gick och vann hela spektaklet!
Jag blev så otroligt glad, har svävat på moln sedan dess.
Blev intervjuad lite kort av värden Adam Alsing och sedan fick jag åka ett ärevarv med häst och vagn runt planen.
Kände mig som en filmstjärna när jag vann och alla fotografer och andra var runt mig och fotograferade och frågade vad jag hette. Såg i morse att det låg lite bilder ute på finest.se så jag har lånat ett par bilder därifrån. Min vinst var en natt för två med trerätters supe samt frukost och lunch på Kosta Boda Art Hotel, inte dåligt va!
Klädsel var klänning från Maddonna for H&M, skor Michael Kors, väska Botkier samt solisar Dolce & Gabbana.
Jag är ju hästtjej sedan födseln men har aldrig varit på polo förut, det var riktigt roligt, man kanske ska träna upp sin tjocka ponny till polohäst?!

Hästpolo





I helgen är det hästpolo ute på stora skuggan i Stockholm. Hästsport, champagnedrickande och hattparad öppen för alla, = jag kommer!!!! Måste bara försöka få ihop en snygg hatt, har några bashattar som jag ska försöka få till något av men har inte riktigt några ideér än, några förslag? Tävlingarna heter Jaeger Lecoultre Stockholm Polo International Invitational, program finns här! Hattbilderna är frå Ascot.

Santa Cruz, husvägg



Visst kan man nästan tro att det är riktiga människor?






Är inte denna husvägg från Santa Cruz helt fantastisk! Älskart! Be rom ursäkt för att jag inte svarat på kommentarer på ett tag men har haft lite mycket annat och så strular ju blogg.se så mycket på kvällarna, men snart kommer jag igen! Glöm förresten inte att kolla in alla min auktioner på sakerr jag köpt med hem från USA, bla DKNY och Marc By Marc jacobs!

Röda läppar





Första dagen på terminen blev klädseln såhär: Tisha köpt på loppis i USA, byxor H&M, ballerinas Ross, väska Chloé Paddington. Saftade på med ordentligt röda läppar också.

Santa Cruz



Här är en bild från en mur nere i Santa Cruz, älskar vägg och murmålningar, den här mer än de flesta! Finns mängder av dem i Köpenhamn också, synd att det är så dåligt med sådant här.

Dagens



Idag har jag varit på 50-30 och 18-årskalas. Lena fyllde 50 och henes äldsta son 30 samt näst yngsta 18. Klädseln blev omlottklänning köpt på loppis i USA, skor Michael Kors samt örhängen från Guess. Yngsta dottern med kompisar uppträdde med lite låtar de gjort om till födelsedagsbarnen, väldigt gulligt. Jag roade mig länge med Bobbys majsormar, så himla fina, en av dem fastnade i mina hårförlängnigar när den kröp in i håret på mig, tog ett tag att få ut den men jag älskar ormar så den hade gärna fått följa med hem istället. Är dock rädd för att hundarna skulle suga i sig den som ett spagettisstrå så fort de fick chansen.

Svampmani



På måndag börjar allvaret igen med andra terminen Etnologi på universitetet, det är visserligen är ganska långt ifrån lika jobbigt att plugga som att jobba heltid tycker jag men dock mer ansträngande än att vara ledig. Därför har svamplockandet prioriterats de senaste dagarna, man vet aldrig när man hinner ut igen, hade dålig tur igår när jag och Lina var ute men idag gick det bättre som synes på bilden. Börjar allvarligt fundera på att försöka träna hundarna till att leta svamp, som det är nu springer de bara runt och trampar i den man redan hittat.

Lite reklam



Jag har köpt med mig massor av saker från USA som jag har ute på Tradera just nu, passar på att göra lite reklam här, kolla gärna in mina auktioner, bla på dessa godingar från Marc by Marc Jacobs!

Skogsbrand Santa Cruz



Nu är jag hemma igen och har kört bil som en galning senaste dygnet. Har inte kunnat köra i USA då det är andra försäkringar och endast den som betalar hyrbilar får köra osv och för mig som älskar att köra bil är det rätt surt faktiskt, man känner sig lite som en unge som måste be om skjuts överallt. Men nu är matte hemma hos sin gamla BMW igen och fräser runt på vägarna! Hur som helst så har vi haft det så härligt och jag är jättenöjd med resan, hade gärna stannat kvar längre men det är faktiskt kul att vara hemma igen också, saknar djuren när jag är borta. Sista dagarna var vi i Santa Cruz och en stor skogsbrand härjade för fullt utanför staden som nog aldrig var i någon fara men det var väldigt nära oss och röken både kändes och syntes i luften hela tiden när vinden låg åt det hållet. Vi åkte ut längs kusten en dag och passerade nära elden och släckningsarbetet så jag fick lite häftiga bilder därifrån, är barnsligt förtjust i helikoptrar. Elden är som tur är släckt nu. Brandbilen kommer faktiskt inte från tillfället utan är en bild från Ventura i närheten av LA men jag tycker de amerikanska brandbilarna är så fina och den passade ju bra i det här inlägget.

Hemresa



Nu lämnar vi vackra Kalifornien och åker hem till Roslagen, inte så dåligt det heller, vi hörs snart!

The Mission San Diego





Basta bananpannkakorna i universum, the Mission, San Diego.

Dagens Santa Cruz



Har kommer en dagens fran Santa Cruz. Top Kylie Minogue for H&M, blus H&M, kjol samt skor Ellos, vaska Marc Jacobs. Bakgrunden ar en jattefin vaggmalning som det kommer att komma bilder pa snart.

Berg





Har kommer lite bilder pa ett ar av alla de vackra bergen i Kalifornien. Dessa bilder ar fran Highway 101 mellan Santa Cruz och Los Angeles. Pa sondag aker vi hem men bloggen kommer nog att vara full av bilder fran resan ett tag framover.

Pocahontas



Har kommer en dagens igen, blev lite pocahontastema pa den. Klanning Josefsson, mockavast med fransar New Yorker, mockasiner Minnetonka samt vaska Marc Jacobs.

Mer San Diego




Har kommer lite fler bilder fran San Diego, ligger ratt langt efter nu men har sa mycket pa kameran att jag inte hinner med riktigt, man kan ju inte sitta vid datorn hela tiden. Om nagon skulle ha vagarna forbi ett frukoststalle dar som heter The Mission sa kan jag meddela att de har varldens godaste banana pancakes, ska lagga upp lite bilder darifran snart, nu ar det laggdags.

Haj



Hade hoppats pa en stund pa stranden idag, vi ar i Capitola som har en jattefin stand med massa barer och resturanger samt sota hus runt, men stranden ar stangd da en vithaj har synts i omradet smaskandes pa en delfin. Far val halla mig pa land och sharkspotta istallet, vore fantastiskt att fa se en men helst pa lite avstand...

Dagens



Igar var vi pa Wood Ranch och at. Vi var dar en gang forra aret ocksa, ar sa fruktansvart gott, kan jag verkligen rekommendera. Kladsel blev topp Ellos, byxor H&M, vaska Botkier, skor Michael Kors. De bada senaste fyndade pa Nordstrom Rack som finns lite overallt har, dvs Nordstoms outlets

Hundpresenter




De här söta sakerna har jag inhandlat på en hundaffär i San Diego, goda kakor till vovvarna och deras små kompisar samt världens sötaste lilla pipleksak, en "Chewy Vuittonväska" till Maia som gillar märkesgrejer. Vad Lillan ska få har jag inte listat ut än men hon är inte lika tokig i väskor som Maia och hennes matte så det får bli något annat.

Dagens, San Diego



Här kommer en dagens från Down Town San Diego. Top H&M, kjol COS, skor Ellos, väska Marc Jacobs, solisar Dolce & Gabbana. Nu är vi i Oxnard hos Brians bror, ska byta om och ge oss ut och äta middag alldeles strax. Har tittat på diverse tidningar och nyhetskanaler på förlovningen mellan Madelene och Jonas hela dagen, hur kan de gå och förlova sig när jag, historiens största royalist, inte är hemma?!

San Diego, Coronato


Dagens



Här kommer en dagens från i förrgår då vi var på Spelman på taket på Pantages, en jättefin gammal teater i Hollywood. Klädsel blev klänning från Matthew Williamson for H&M, skor Ellos, väska Dior. Fick inte riktigt till någon bra bild men den får duga.

Mels



Idag har vi spenderat dagen i Hollywood, bla har vi varit på teater, Fiddler on the roof, eller Spelman på taket, vilken var superbra. Kvällen avslutades på Mels diner, inget särskilt med maten men det är lite häftigt med alla 50-talsdiners som finns överallt här. Visst är skylten fin!?

Dagens från The Ivy




Igår var jag och Brian nere i LA och började dagen med lunch på The Ivy, som måste ha bland de mysigaste uteserveringar man någonsin sett. Förra gången vi var där var jag inte så väldigt imponerad av maten men nu var den fantastisk, vi åt hummerravioli och fishtacos, oj vad gott det var. Sedan drog vi vidare till Marc By Marc Jacobsbutiken på Melrose Ave där jag shoppade loss ordentligt. Efter det fortsatte shoppingfesten på Camarillos stora outlet som bla har DKNY, Armani, Betsey Johnsson, Mickael Kors osv, listan kan göras lång. Klädsel för dagen blev klänning från COS, väska Marc Jacobs, skor Ellos.

Dagens fran Santa Cruz



Har kommer en dagens pa bade mig och Brian fran Santa Cruz Kalifornien. Kom fram sent i gar kvall och drog i morse vidare till Brians bror utanfor LA efter at ha tokatit pa tacos Moreno. Klader ar kjol fran Myrorna, top H&m, skor Skopunkten samt vaskor fran Marc Jacobs, Louis Vuitton samt Diane von Furstenberg. Ska forsoka svara pa kommentarer sa fort jag kan men forst blir det shopping i LA.

Dagens



Jag fortsätter Gamla stankavalkaden, men nu är det de sista bilderna, lovar. Här en dagens; klänning Cos, skor och jacka Ellos, väska Chloé Paddington och solisar Dolce & Gabbana. Fjäderörhänget är hemgjort. Vi var efter vår runda och åt lunch på Le Bar Rouge på Österlånggatan, var fantastiskt gott där, rekommenderas verkligen istället föra alla dåliga turisthak som finns i den stadsdelen. Nu är det att packa som gäller, imorgon åker jag till USA.

Modern dogg



När Maia hörde att jag skulle åka till Gamla Stan blev jag genast kommenderad till Modern Dogg, hennes favoritaffär. Där finns goda hundbakelser och massor av fina kläder och halsband, men idag fick de nöja sig med bakelser. Lillan hade helst velat ha dem direkt på golvet men Maia ville ha elegant afternoon tea på fintallrik så så fick det bli. Istället för att äta upp godiset måste man sedan stå en stund och surstirra på varandra, ifall någon skulle ha fått mer eller godare.

Gamla stan 2



Här kommer lite bilder från gamla stan. Är så härligt att gå runt i gränderna där, tråkigt för turisterna men roligt för mig är att alla de finaste delarna är tomma och tysta så man verkligen känner historiens vingslag. Då alla trängs nere bland souveniraffärer och dåliga turistfällor kan man själv strosa runt i lugn och ro. Tidningslådorna med sina söta husmålningar är jag helt fashinerad av, varför är de inte målade så överallt? Nu åter till John Ajvide Lindqvists Människohamn, hittills underbart bra och så är man ju lite lokalpatriotisk också eftersom han både kommer från och ofta skriver om det område i Roslagen där jag bor. Även hans pappa var en känd person på bygden, han omkom dock tyvärr för några år sedan.

RSS 2.0
Bloggtoppen.se