Förslag till hundaktivering?

image454

Så här kan man se ut när man varit barnvakt... Halloweenhunden Omme.
Är det någon som har något förslag på godisaktiveringsleksaker till hundar? Helst hemgjorda. Brukar lägga godis i toarullar eller pappmuggar och tejpa igen dem för att det ska ta en stund för vovvarna att komma åt det, men de är listiga och öppnar dyliga saker på några sekunder, skulle vilja göra det lite svårare för dem, men hur?

Kommentarer
Postat av: Emilié

Svårt det där, jag brukar också köra med toarullar, men knögla åt dom lite mer så det blir lite svårare... Godis i en pet-flaska? Antingen med kork eller utan. Sen finns det ju massa leksaker man kan köpa, som t.ex. godisbollen eller dom här aktiveringsspelen och dom är ju skitbra!

2007-11-05 @ 15:22:06
URL: http://sockerplast.blogg.se
Postat av: Josephine W

Världens sötaste hund måntro :) Den där internetkoeden du snackade om, vore jätte bra! ÄLSKADE skorna du tipsade om TACK!

2007-11-08 @ 13:58:38
URL: http://cocktail.webblogg.se
Postat av: Elina

En grej (väldigt vanligt) som jag gör med mina hundar är att gömma godis under en bunke, så at de måste komma på hur de ska göra för att lyckas välta den. Jag började med en hög hink som inte stod så stadigt och de kom på det ganska snabbt, men de får en stund med hjärngympa i alla fall. En grej som min tik gjorde när jag använde mig av en plastmugg var att ta i muggens öra och lyfta undan den, de alla har olika metoder. :)

2007-11-12 @ 20:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jag har placerat min blogg i Norrtälje på bloggkartan.se Bloggtoppen.se