London - IgenJag, Brian och Lina har vait i London några dagar, alltid lika kul att komma dit och vi hann med min älskade Brick Lane där vi som vanligt gjorde några riktigt bra fynd. Jag brukar ta massor av bilder men den här gången blev det bara en endaste liten bild, denna. Älskar gatukonsten i East end.
Vi har lyckats hitta en superbra djurvakt, är så roligt att kunna åka iväg på lite saker båda två istället för att turas om! Ända sedan vi flyttade till Skåne har vi bara träffat bra, vänliga och roliga människor, måste vara något med luften här!

KläderJust nu händer det inte mycket i modeväg för mig, mitt senaste inköp blev detta, jackan är dock till sambon även om jag planerar att lägga beslag på den så fort som möjligt. För den som gillar country wear är den här sidan ett ställe där man kan fynda. Billigt som attan, snabb och gratis leverans och massor av fina saker. Någon som har ett bra förslag på vad det heter på svenska? Landetkläder låter som träskor och mjukisbyxor tycker jag, inte riktigt samma sak. Vet inte vad som hände med dörrmattan, jag avskyr produkter med allt för tydliga varumärken på, hade gärna sett att huntermärket på stövlarna var lite mer diskret också, men nu slank den ner i varukorgen ändå, får väl ha den i stallet om jag inte gillar den. Jag har rätt kraftiga vader så jag är väldigt glad över att det nu finns Hunterstövlar som är ställbara i vaden, de går sönder så fort annars när de sitter hårt på vaden, gummit runt ankeln skrynklas och spricker.

RSS 2.0
Bloggtoppen.se