GrissiniNu har jag haft en av mina bakmanier igen och bakat i ett dygn. Bland annat blev det Grissinis gjorda på vetesurdeg. Om det finns något intresse för recept så kan jag lägga upp det senare. Min hemlis är fortfarande inte helt i hamn så det dröjer lite innan vi kan vara helt säkra men jag kan i alla fall säga att det var väldigt många läsare som har gissat helt rätt!

Ledtrådar

Eftersom det ännu inte är helt säkert vågar jag av ren vidskeplighet inte säga vad det är som är så himla kul som hänt, men här kommer ett par ledtrådar. Ska bli spännande att se om någon lyckats lista ut vad de syftar på!

VargurOj vad jag är glad idag för en sak som hände igår, vad berättar jag när allt är helt säkert, vågar inte ta ut något i förskott. Har lite bloggtorka just nu är jag rädd men tills jag kommer på lite att skriva om får ni hålla till godo med grannens söta islandshäst Vargur.

London

Hej igen, nu är jag tillbaka och hoppas alla haft en god jul och ett bra nyår. Jag har haft fullt ös är hela tiden så jag har inte haft tid att blogga, men nu börjar saker och ting återgå till det normala igen. Jag har ju glömt att skryta med att jag och Lina åker till London i slutet av april och början av maj, vi ska se på William och Kates bröllop och njuta lite av engelsk försommar. Jag hoppas på någon rolig utflykt utanför London någon av dagarna, Oxford och Cotswalds har vi varit i, någon som har något annat bra förslag på utflyktsmål inte allt för långt från London?

RSS 2.0
Bloggtoppen.se