Dagens klädsel

image1139
Här är dagens klädsel till middagen på Plaza Saigon som vi bor på under stoppen där. Top med stjärnor Ellos, byxor H&M, skor Haléns, kuvertväska vintage.

Marimekko i samarbete med H&M

image1137

Snart är det dags för H&Ms kollektion i samarbete med MArimekko. Denna långa sommarklänning är en av mina favoriter, ska försöka få tafg i en sådan när kollektionen kommer ut i butik!

En bra hårdag

image1087

Här kommer en liten bild på mitt hår i brist på annat att blogga om, man får passa på att ta kort de få dagar man har en bra hårdag! Det är ju givetvis inte mitt eget, mina hårstrån är ca 10 stycken, men eftersom jag köpt det och frisören har satt fast det så borde det väl liksom vara mitt hår ändå, eller?

Pumps från Jessica Simpson

image1084

Jag älskar dessa cerisa pumps från Jessica Simpson, kostar ca 70 $ och kan beställas här

En dag på jobbet

image1109

Här är jag och Karin i köket under ett markstopp i Azerbadjan när vi tankar och fyller på mat.

Hemma och vände

image1134

Den här söta blommiga toppen som jag bloggat om tidigare kom hem idag, tyvärr var även den för stor liksom diverse andra saker från Ellos så den får åka tillbaka och bytas ut mot en mindre, för den var jättefin, bara väldigt stor.

Måns gästbloggar!

image1133

Grisen tycker hundarna får alldeles för mycket utrymme på bloggen, han vill också vara med, hoppas på att få tjejer på det här sättet, så om någon kattfröken i närheten av Roslagen är intresserad är hon välkommen att höra av sig till [email protected]

Solisar

image1114

Här kommer en liten närbild på mig i bilen, ville bara visa upp mina favoritsolisar, Dolce & Gabbana som jag haft i två år och fortfarande älskar, det har varit mycket mer ekonomiskt för mig att köpa ett par dyra som jag tar hand om ordentligt än en massa billiga som jag tappar överallt, kör över med bilen osv!

Spetsar

image1131

Denna söta top kom hem till mig idag, men tyvärr får den åka tillbaka då den var alldeles för stor, har beställt en mindre dock, den var väldigt söt i verkligheten. Kommer från Ellos.

Mer Saigon

image1128

HÄr kommer en liten bild på kollegan Annika när vi tar ett vätskestopp på marknaden. De har underbara fruktjuicer där, de pressar saften ur sockerrör och blandar med färsk frukt och is, mmmm!

Dags att göra stan

image1126

Här har jag precis kommit upp på hotellrummet, ska bara byta om och sticka ner på marknaden.

Tavla

image1123

Den här tavlan köpte jag på marknaden till min bror och hans tjej att ha i sin hall, hoppas de gillar den, annars hittar den säkert en plats någon annan stans.

Kabinväska

image1121

En sådan här väska köpte jag på marknaden, perfekt att släpa runt resten av alla shoppingfynd i. Inte så reglementsenligt med rosa väska men eftersom det är så sällan man har chansen att shoppa i Saigon så fick vi ta med oss lite vad vi ville hem. Perfekt för mig att ha när vi åker till USA i sommar.

Dagens klädsel

image1120

Här är jag på väg ut till marknaden, BenThanh, för att shoppa. Klänning H&M, skor samt väska Marc Jacobs.

Spår från kriget

image1118

I Saigon syns inga spår från Vietnamkriget, men på flygplatsen är det fullt av skyttevärn och utrymmen för stridsvagnar, känns lite sorgset men är en bra påminnelse mitt i all shopping och sol och badhysteri man ägnar sig åt där att det finns viktigare saker att tänka på också.

Miniflygplan

image1117

Här står vårt lilla lilla flygplan och väntar på oss i Thailand för att ta oss vidare till Vietnam. Resan tar ca 2.5 h och vi kan passa på att sova lite då vi jobbat genom hela natten och gärna vill utnyttja den dag vi har i Saigon till annat än att sova!

Nu åker jag till Vietnam

image1115

Nu bär det av till Vietnam och Saigon igen för sista gången i år. Ska shoppa järnet och njuta av sista turen, älskar Saigon, åk dit om ni kan, underbart!

En dag på jobbet

image1109

Här är jag och Karin i köket under ett markstopp när vi tankar och fyller på mat. Nu har jag varit hemma några dagar, så i dag bär det av igen, Saigon den här gången!

Louis Vuitton i repris

image508

Här kommer en repris på min beaty box som jag köpt second hand, älskar den verkligen, synd bara att jag inte kan ha den när jag jobbar, allt vårt bagage måste vara i svarta väskor.

Blommigt

image1111

Denna söta blommiga sak finns hos Ellos för 199 kr.

Soffliggare

image1116

Våra hundar älksar att titta ut genom fönstret, tur för dem att det finns en soffa precis där, så en kan ligga i soffan och en kan stå på soffryggen och spana ut över nejderna!

Chinese Laundry

image1085

Här kommer ytterligare ett par godingar, 69 $ på Shoes, jag älskar dem, frågan är bara när man ska få tillfälle att ha dem på?!

Solglasögon

image1113image1114

Här kommer en liten närbild på mig i bilen, ville bara visa upp mina favoritsolisar, Dolce & Gabbana som jag haft i två år och fortfarande älskar, det har varit mycket mer ekonomiskt för mig att köpa ett par dyra som jag tar hand om ordentligt än en massa billiga som jag tappar överallt, kör över med bilen osv!

Vinter

image1107

Personligen tycker jag nog att den kom lite sent, men visst är det vackert med snön! Idag har vi pulsat runt i yrsnön på tipspromenad, vi har ju allemanut varje helg här på vishan, jag försöker gå så ofta jag kan, 3km promenad med frågor och folk man känner och kan stanna och prata lite med, perfekt söndagsnöje!

Somrig Ellostop

image1110

Denhär söta sommartoppen finns på Ellos för 149 kr i flera färger, visst är den fin?

Påskmiddag

image1106

Här kommer dagens klädsel från familjemiddagen på påskafton. Sidensjal Vietnam, klänning H&M, väska Marc Jacobs, skor med inbyggd platå Haléns.

Dagens klädsel, gästspel

image1103

Idag står Josephine för dagens klädsel. Klänning samt pumps H&M, skärp Gina Tricot, hund Balder som är brorsans och Jossans.

Dagens klädsel Goa

image1105

Här kommer en suddig dagens klädsel från Goa, som vanligt tagit med min usla mobilkamera. Knallrosa sjal köpt i Vietnam, klänning Ellos, kuvertväska vintage, skor Skopunkten.

Jag har köpt en diamant

image1104

När jag var i Indien kunde jag inte motstå att gå in på guldsmedsbutiken på hotellet och titta på smycken då Indien är stor producent av diamanter och guld. Givetvis kom jag inte ut från affären tomhänt... Det blev en 18 karats guldring med en diamant på 1/2 karat. Jag älskar den, känner mig som Gollum med min ring, diamanten är stor och svagt gul, diamanter är verkligen en flickas bästa vän! Jag fick ett äkthetscertfikat och i och med att smyckena säljs via hotellet kan man lita på att allt är äkta, de av mina kollegor som handlat  i samma butik har värderat sina smycken till minst tre gånger inköpspriset, så det ska bli spännande att se vad den är värd i Sverige! Jag betalade drygt 1000 svenska kronor för den vilket känns löjligt billigt!

Dagens klädsel; Gästspel

image1103

Idag står Josephine för dagens klädsel. Klänning samt pumps H&M, skärp Gina Tricot, hund Balder, insmugglad gatuhund från Indien. Nej, skojar bara, Balder är brorsans och Jossans.

Påskkäringar

image1102

God morgon! Idag blir det inte mycket bloggande, ska in till La Familia på middag och kommer hem i kväll någon gång. Här kommer en bild på två söta påskkärringar som var hemma hos oss i går!

God natt

image1101

Nu säger vi god natt från Stenvreten med en bild från stranden nedanför hotellet i Goa, Indien, vackert eller hur!


Min väg till Indien, mellanlandning i Azerbadjan

image1100

Nu är jag hemma igen efter en snabbtripp till Goa, Indien. Vi åkte kl 6 påmorgonen på onsdagen och kom hem idag vid 6 på morgonen, så det blev ganska exakt ett dygns ledighet och ett dygns jobb. Här har vi mellanlandat i Baku, Azerbadjan för att tanka och catra om planet, flygplatsbrandmännen där var rätt flörtiga, vågade knappt stå vid dörren efter ett tag, blev så generad hehe.

Vinnaren blev.....

image1098

Nu har jag dragit en vinnare, tog en stund att lotta, för det var många som tävlat. Leopardia  blev till slut vinnaren av parfymen från Laura Biagiotti! Som vanligt finns det hopp för er som inte vann något, det kommer nya tävlingar framöver, så håll utkik!

Nu bär det av till Indien!

image1097

Tidigt i morgon bitti, åker jag iväg till Indien, närmare bestämt Goa. Kommer tillbaka på fredag med nya inlägg och svar på alla era kommentarer.

Pumps från Jessica Simpson


image1084

Jag älskar dessa cerisa pumps från Jessica Simpson, kostar ca 70 $ och kan beställas här

Fågelbord för campare!

image1051

Kunde inte låta bli att lägga upp denna igen! Denna fantastiska lilla skapelse, ett fågelbord i form av en husvagn i retrostil fins att köpa på Rusta för endast 98 kr, är den inte vansinnigt söt!

Skoffossa!

image1096

Dessa snygginga kan köpas för det nästan löjliga priset av $ 25.80 ! Kolla in dem här

Söndagsbrunch

image1093

Efter våran härliga tipspromenad i söndags gick vi hem och gjorde en stor brunch, mm. Titta gärna in på min hemsida om ni vill ha lite recept! Stenvreten

Hundkul

image1092

I söndags var vi på Allemanut, jag, Brian och Karro med Lillan, Maia, Eddie och Kim. Det är en ca 3 km lång runda med tipspromenad. Som den gamling jag är tycker jag sådant är superkul! Maia och Lillan passade på att ta ett dopp, Kim och Eddie var för fega, Kim är visserligen en dvärgpudel så det kan man ju förstå men Eddie, flat coated retriever är ju en fågelhund, ska inte fågelhundar gilla att bada? Pinsamt, Maia var nästan tvungen att göra slut med honom på stående tass, men eftersom det var Maias födelsedag, 9 år blev hon, och Eddie var den enda som fixat present så förlät hon honom hans feghet.

Personalfest

image1091

Här är vi några stycken och dricker drinkar på stranden, vi hade en riktigt rolig kväll i Thailand, så rolig att dagen efter blev ganska seg...

Nu är jag hemma!

image1089

Nu är jag hemma igen, sitter och längtar efter en härliga hotellfrukosten på Naithonbury, mm. Skönt att vara hemma igen dock, även om det nog inte blir för så länge! Jag har heller inte blivit mördad, det hände på en strand bara en liten bit från där jag var dock. Fån det ena till det andra, för er som ska plugga i sommar, glöm inte att sista ansökningsdagen för sommarkurser på Stockholms universitet är idag!

Vi ses på söndag!

image1088

Idag åker jag till Thailand, Phuket, och kommer tillbaka på lördag. Om allt går som jag har tänkt mig ska jag hinna hem precis i tid till schlagerfestivalen! På söndag kommer nya inlägg och svar på era kommentarer, glöm inte att fortsätta tävla under tiden, passa gärna på att kolla in lite gamla inlägg, det finns många kategorier att välja på!

Födelsedagspresenter

image1068 image1069

Här kommer två av de födelsedagspresenter jag fick av min bror och hans tjej som jobbar på H&M, vilket är perfekt för mig, handlar hur mycket som helst där och om jag ber Josephine handla åt mig blir det lite rabatt, inte helt fel precis! Sött linne och armband, det är inte samma men nästan på bilden, hittade tyvärr inget av resten jag fick på hemsidan, de kommer säkert att dyka upp på dagens klädsel förr eller senare ändå!

Fortsätt tävla!

TÄVLING!
image1017

Nu är det dags för en ny tävling! Den här gången är det Laura från Laura Biagiotti som ligger i prispotten! 50 ml fräsht doftande eau de toilette till ett värde av ca 450 kr. Allt du behöver göra för att vara med är att länka till min blogg och meddela i detta inlägg när du gjort det! Använd gärna bilden när ni tipsar om tävlingen på era bloggar! Tävlingen kommer att pågå till den 20e mars så det finns gott om tid! Lycka till!

En bra hårdag

image1087

Här kommer en liten bild på mitt hår i brist på annat att blogga om, man får passa på att ta kort de få dagar man har en bra hårdag! Det är ju givetvis inte mitt eget, mina hårstrån är ca 10 stycken, men eftersom jag köpt det och frisören har satt fast det så borde det väl liksom vara mitt hår ändå, eller?

Filmaffischer

image1077

Jag älskar gamla filmer, inte minst deras filmaffischer, ett bra alternativ till billiga IKEA-tavlor eller jättedyr konst man inte har råd med. De är oftast tillvekade i små upplagor med vackra färger och motiv. Här en originalaffisch från en av mina favoritfilmer, Mannekäng i rött, med übercoola Anna-Lisa Ericson i en av huvudrollerna. Pris 950 kr. Kika in här för fler affischer!

Mer skor

image1085

Här kommer ytterligare ett par godingar, 69 $ på Shoes, jag älskar dem, frågan är bara när man ska få tillfälle att ha dem på?!

Väddö Gårdsmejeri

image1083

Nu ska jag och vovvarna åka in till den stora metropolen Norrtälje, det blir Granngården för vovvarna, där får de följa med in och välja godis, mattes godisaffär blir H&M och Collins ostbod, en fantastisk ostaffär som jag besöker alldeles för ofta. Hoppas att de har produkter från Väddö Gårdsmejeri inne, fantastiskt gott och alltid roligt att gynna lokala ekologiska producenter! De leverereade sitt smör till Årets kock,  behöver jag säga att det är otroligt gott eller... Lustigt nog gjorde jag inlägget och satt sedan och bläddrade lite i Damernas Värld, döm om min förvåning när de också hade n liten artikel om Väddö gårdsmejeri och deras goda smör!

Pumps från Jessica Simpson


image1084

Jag älskar dessa cerisa pumps från Jessica Simpson, kostar ca 70 $ och kan beställas här

Dagens klädsel

image1082

Idag blev det ytterligare en dagens outfit i lantstil. Har stand by till kl 16.00 så jag måste hålla mig i närheten av bilen och uniformen om jag skulle bli inkallad, då man ibland har så lite som en timme på sig att inställa sig på Arlanda om någon skulle bli sjuk e dyl. Maia rullade sig i någon vidrig sörja som vanligt så hon är nydushad och sur över det, men så kan det gå när man rullar sig i bajs! Klädseln är ridhandskar mountain horse, halsduk från Dolce Gabbana, oljerock Belstaff, stövlar Hunter. Vovvarna har nya halsband också, ett grönt och ett rutigt, men de syns inte på bilden tyvärr.

Trompe L´Oeil Tee

image1080

Denna söta t-shirt från Ellos med Trompe L´Oeil motiv blir din för 149 kr, visst är den söt!

Lantchic!

image1079

Bor du på landet, har landställe eller gillar att vara i naturen? Kika då in på den här hemsidan som säljer kvalitetskläder (Barbour och Hunter) för promenad, jakt och ridning för långt under butikspriser! Det är fri frakt och jag har själv beställt en Barbourjacka därifrån som kom dagen efter trots att företaget ligger i England!

Fortsätt tävla!

TÄVLING!
image1017

Nu är det dags för en ny tävling! Den här gången är det Laura från Laura Biagiotti som ligger i prispotten! 50 ml fräsht doftande eau de toilette till ett värde av ca 450 kr. Allt du behöver göra för att vara med är att länka till min blogg och meddela i detta inlägg när du gjort det! Använd gärna bilden när ni tipsar om tävlingen på era bloggar! Tävlingen kommer att pågå till den 20e mars så det finns gott om tid! Lycka till!

Soffmys

image1078

Nu börjar det dra ihop sig till sängdags här på Stenvreten. Husse och Maia tjuvstartar lite i soffan, fast jag väckte Maia när jag tog kortet så då blev hon lite sur.

Kjol från Top Shop

image1075

Jag är helt såld på den här Miu Miukopian från Topshop,men den finns inte kvar på hemsidan, någon som vet om den finns kvar i någon butik?

Dagens klädsel Coutry Style!

image1072

Idag är jag ledig och ska bara ta det lungt tänkte jag, packa till nästa jobb och gå ut med hundarna. Dagens klädsel blev i lantlig stil, jacka Barbour, jeans Millers samt Stövlar Hunter.

Marcpumps på rea

image1070

Dessa underbara pumps från Marc by Marc Jacobs blir dina för 238 euro på rea hos Netaporter!

Födelsedagspresenter

image1068  image1069

Här kommer två av de födelsedagspresenter jag fick av min bror och hans tjej som jobbar på H&M, vilket är perfekt för mig, handlar hur mycket som helst där och om jag ber Josephine handla åt mig blir det lite rabatt, inte helt fel precis! Sött linne och armband, det är inte samma men nästan på bilden, hittade tyvärr inget av resten jag fick på hemsidan, de kommer säkert att dyka upp på dagens klädsel förr eller senare ändå!

Dagens klädsel

image1067

Nu är vi hemma igen efter födelsedagsfirande hos föräldrarna. Bouillabaisse, ostbricka och tårta, smaskigt! Fick massa fina saker av dem och min bror + flickvän. Vi var och bytte mina blå Hunterboots jag fick av Brian mot chokladbruna, de är så snygga! Klädseln blev byxor, kavaj samt skjorta från H&M, jacka loppisfynd, scarf Burberry samt väska Marc Jacobs.

Fortsätt tävla!

TÄVLING!
image1017

Nu är det dags för en ny tävling! Den här gången är det Laura från Laura Biagiotti som ligger i prispotten! 50 ml fräsht doftande eau de toilette till ett värde av ca 450 kr. Allt du behöver göra för att vara med är att länka till min blogg och meddela i detta inlägg när du gjort det! Använd gärna bilden när ni tipsar om tävlingen på era bloggar! Tävlingen kommer att pågå till den 20e mars så det finns gott om tid! Lycka till!

Dagens klädsel i repris!

image1065

Idag fyller jag år, 32, börjar bli en gammal hagga, haha. Vi ska in på middag hos mina föräldrar, bror och hans flickvän så det blir nog inte så mycket bloggande förrän ikväll. Här kommer en liten repris, dagens klädsel mm kommer ikväll!

Svenskt Tenn i repris

image917

Jag vill ha en fondvägg i vardagsrummet men har velat i ett år om vilket tyg/tapet jag vill ha, sambon och jag är inte alltid överrens, men det ska bli ett Josef Franktyg, förr eller senare, vet bara inte vilket. Detta fantastiska tyg, Hawaii, finns på Svenskt Tenn, kanske blir det det?

Lillan softar

image1063

Lillan ligger och softar, värmer upp för alle man ut som vi ska på i morgon, tipspromenad och 3 kilometers promenad. För matte gäller vinna eller dö, så tipspromenaden kommer att tas på största allvar!

Fågelbord för campare!

image1051

Kunde inte låta bli att lägga upp denna igen! Denna fantastiska lilla skapelse, ett fågelbord i form av en husvagn i retrostil fins att köpa på Rusta för endast 98 kr, är den inte vansinnigt söt!

Lillan spanar

image1064

Det bästa med vardagsrummet är att man kan sitta i soffan och titta ut genom fönstret!

H&M kläder

image1060 image1061 image1062

Den här svarta klänningen blir nog nästa inköp från H&M, jag vill ha guldaccessoarer till!

Hästar

image1056

Dessa söta rengöringstrasor finns på Rusta, ett trepack för 19.90. Söt billig present för den hästbitne!

Flygvärdinneskolan del 3

image1054

Så var det dags för lite flygvärdinneinfo igen då det är så många som frågar om mitt yrke. Väldigt många undrar vad vi har för destinationer samt hur länge vi får stanna. På Novair åker vi vintertid till Kanarieöarna, Brasilien, Thailand, Indien samt Vietnam. I Brasilien stannar vi inte utan åker tillbaka till Kanarieöarna annars stannar vi oftast ca ett dygn innan vi åker tillbaka, utom på Kanarias som ofta är lite kortare stop. Efter ca 11 timmars flygning ner till Thailand är man rätt mör när man ska flyga lika långt tillbaka knappt ett dygn senare, men det går och oftast hinner man i alla fall ut och äta samt en liten stund vid poolen innan det bär av hem igen. På sommaren är det så korta flygningar tex till Grekland så då åker man alltid hem igen efter ca 1 timmes markstopp när planet städas och vi får lite paus och äter lite på planet innan vi boardar och åker igen. Kolla gärna in övriga inlägg under rubriken "En flygvärdinnas dagbok" om ni är intresserade.

Frukostbakelser

image1055

Det här är min och Brians frukost idag, underbara bakelser från En liten smula ett underbart konditori i Norrtälje som givit ut två bakböcker som inte går att vara utan. Jag älskar sötsaker till frukost, mums!

Dopkläder

image1052

I brist på representativ bild eftersom jag tillbringat dagen i blåbyxor och smutsigt hår grävandes i trädgården kommer en liten dagens klädsel från i somras när jag var på dop. Kavaj och klänning H&M, skor Strategia, väska Marc by Marc Jacobs. Nu är jag ju lite ljushårigare än på bilden, vad tycker ni är bäst, mörkt eller ljust?

Fortsätt tävla!

TÄVLING!
image1017

Nu är det dags för en ny tävling! Den här gången är det Laura från Laura Biagiotti som ligger i prispotten! 50 ml fräsht doftande eau de toilette till ett värde av ca 450 kr. Allt du behöver göra för att vara med är att länka till min blogg och meddela i detta inlägg när du gjort det! Använd gärna bilden när ni tipsar om tävlingen på era bloggar! Tävlingen kommer att pågå till den 20e mars så det finns gott om tid! Lycka till!

Jag har fått mina drömstövlar!

image909

Har länge velat ha ett par riktigt snygga gummistövlar och har velat mellan Viking och Hunter men nu har till slut Hunters svarta vunnit kampen. Älskar dem, passar till en lite rockigare outfit såväl som klassisk på landet outfit i Midsomer murdersstil som jag kan glassa runt i när jag är ute med hundarna!
Eftersom jag fyller år i morgon har det legat ett stort paket i matrummet ett par veckor som jag har cirkulerat runt som en hyena för att försöka lista ut vad det var i. Idag fick jag paketet av Brian för han ville jag skulle hinna in och byta dem i morgon om de inte passade, så min för tidiga födelsedagspresent visade sig vara ett par Hunter Wellies, jag blev helt överlycklig! Han hade sett på min blogg att jag ville ha dem och letat igenom hela stockholm efter ett par, han är verkligen världens bästa sambo! (Om man bortser från att han snarkar, haha.) Räkna med att de kommer att dyka upp på en del "dagens klädsel" framöver!

Charlotte Perelli på Ellegalan

image1049 image1050

Hittade dessa bilder på Charlotte på Stockholm street style, hon är ju såå snygg tycker jag, älskar hela klädseln med de galet coola Louboutinstövletterna, någon som vet vad det är för märke på väskan?
Uppdatering: Fick precis en kommentar från Stockholm Street Style, väskan kommer från Gucci, så nu blir det till att börja spara!

Kolla era bloggadresser!

Tack snälla söta ni för alla fina kommentarer! Tyvärr när jag ska svara på dem är det ofta fel adress till era bloggar så jag kommer inte in och kan besvara kommentarerna, se efter så det blir rätt innnan är så tråkigt när jag inte hittar till alla er!

I väntan på passagerare i repris!

image947

Det är väldigt många som frågar om mitt arbete som flygvärdinna och hur en dag på jobbet ser ut för mig, ska försöka besvara detta lite i omgångar. I det här inlägget tänkte jag betätta lite om vad som händer innan passagerarna kliver på. Eftersom flygplanen mer eller mindre alltid är i luften brukar planet precis ha landat och släppt av en omgång resenärer innnan vi kliver på ca en timme före avgång. Då har vi ca en halvtimme på oss före boarding. Det första vi gör är att kontrollera all nödutrustning, att allt finns med och fungerar. Under tiden städas planet och ny catering kommer på, vi kollar att all mat o dyl är med, delar ut tidningar, kontrollerar att det är påfyllt med tvål, papper och handservetter på toaletterna samt delar ut mängder av förbeställda varor på sätena så passagerarna har sina saker när de kliver ombord. Det tar en liten stund att få det gjort, det är massor av folk i korridorerna som ska trängas med varandra. När sedan alla städare och caterare är av gör vi en sista säkerhetskontroll av planet innan passagerarna kliver på.

Dagens klädprovning!

image1048

Kavajen och skjortan provade jag idag på H&M, de fick följa med hem båda två!

H&M shopping!

image1038 image1039
Kavajen var på rea för hundra kronor, så det gick ju inte att motstå, tänkte ha den när vi ska på middag hos mina föräldrar på söndag när jag fyller år och en billig bastop är väl alltid bra att ha... Provade den cremefärgade jag haft uppe på bloggen tidigare,men jag är för blek, den såg helt hudfärgad ut, så det fick bli en svart.

Charlotte Perelli på Ellegalan

image1049 image1050

Hittade dessa bilder på Charlotte på Stockholm street style, hon är ju såå snygg tycker jag, älskar hela klädseln med de galet coola Louboutinstövletterna, någon som vet vad det är för märke på väskan?

Fågelbord för campare!

image1051

Denna fantastiska lilla skapelse, ett fågelbord i form av en husvagn i retrostil fins att köpa på Rusta för endast 98 kr, är den inte vansinnigt söt!

Dagens klädsel

image1037

Så här såg vi ut på väg in till Granngården för hundgodisinköp. Maia kom inte med, hon smet ur bild precis innan Karro tog kortet, hon tyckte hon hade en dålig hårdag och ville inte synas på bild, haha. Jacka Hollies, top H&M kjol Urnan outfitters, stövlar Bronx, väska Marc Jaobs. Innan alla börjar klaga på pälsen vill jag bara klargöra att det är kanin, vilka används till mat både till människor och i djurfoder och eftersom jag använder väskor och skor i skinn tycker jag det är ok med päls om hela djuret kommer till användning och inte har plågats i trånga burar under fångenskap vilket kaninerna enligt Hollies butikspersonal inte har. Annars köper jag bara second hand päls eller ingen alls.

Blommigt i repis!

image1020

Här kommer en liten kjol från Top Shop, den är så fruktansvärt söt, måste ge mig ut på stan och inhandla den snarast! Eller vad tycker ni?

Hundar, hundar hundar...

image1047

Mycket hundar blir det på bloggen idag, tjatigt kanske men det här är ju så roligt, när Karro släpper kopplet tar Eddie det och går runt med Kim, någon måste ju hålla kopplet liksom!

Skoproblem

image1045

Hämtade ut lackskorna från Ellos idag, vet inte riktigt vad jag tycker om dem, vad tycker ni, spara eller skicka tillbaka?

Förvirrad matte!

image1044

Matte har inte fattat att varje hund ska ha ett halsband så jag fick båda våra, hon är så vimsig...

Kims nya jacka!

image1042

När jag och Karro är ute med hundarna brukar hon ha med sin mammas dvärgpudel ibland. Han heter Kim och är nyklippt så han fryser hela tiden så man får ta upp och bära honom innanför jackan. Idag var vi på Rusta och då slog vi till på en liten rosa tröja som förhoppningsvis värmer lite. Söt är den i alla fall och kostade bara en 50-lapp!

H&M shopping!

image1038  image1039
Kavajen var på rea för hundra kronor, så det gick ju inte att motstå, tänkte ha den när vi ska på middag hos mina föräldrar på söndag när jag fyller år och en billig bastop är väl alltid bra att ha... Provade den cremefärgade jag haft uppe på bloggen tidigare,men jag är för blek, den såg helt hudfärgad ut, så det fick bli en svart.

Äntligen fredag!

image1036

God morgon! Härligt med både fredag och strålande sol igen! Det enda som kunde bli bättre vore att det var lönedag och att min förkylning var borta haha. Idag ska Lillan och Maia in till Granngården och köpa lördagsgodis, matte ska köpa lördagsgodis också men det blir inte på granngården... Vi får se när jag kommer hem om det blir några fynd, först en promenad i solen med vovvarna, Karro, och Maias kille Eddie, en flat coated retriever som är världens snyggaste enligt Maia!

Mera hundar!

image1033

Här kommer lite fler bilder från dagens promenad, de älskar att bada vovvarna, så nu ligger de hemma och luktar lera och dy och är jättelyckliga!
Eftersom många verkar reta sig väldigt på att Maia har nagellack vill jag återigen förtydliga att mina hundar lever världens bästa hundliv, är fruktansvärt bortskämda med promenader, nästan aldrig lämnas ensamma utan är med mig överallt, får hur mycket kel och uppmärksamhet som helst, ligger i sängarna på natten och i soffan på dagarna, träffar hundkompisar, badar, leker, åker till djuraffären och väljer sitt eget godis osv och aldrig skulle utsättas för något de inte vill eller behandlas hårt eller orättvist på något sätt av mig, jag har knappt ens höjt rösten åt dem under hela deras liv då de förstår alldeles utmärkt utan skrik och hårdhänt behandling! Min ena hund vill inte få sina klor målade och slipper således, den andra är helt medgörlig och mår heller inte ett dugg dåligt över att ha rosa naglar, så ni behöver inte oroa er, jag är ingen djurplågare!

Fortsätt tävla!

TÄVLING!
image1017

Nu är det dags för en ny tävling! Den här gången är det Laura från Laura Biagiotti som ligger i prispotten! 50 ml fräsht doftande eau de toilette till ett värde av ca 450 kr. Allt du behöver göra för att vara med är att länka till min blogg och meddela i detta inlägg när du gjort det! Använd gärna bilden när ni tipsar om tävlingen på era bloggar! Tävlingen kommer att pågå till den 20e mars så det finns gott om tid! Lycka till!

Blommig klänning!

image1019

Denna sötnos finns på Top Shop och kostar 45 £. Jag älskar tantklänningar, i alla fall med de rätta accessoarerna så det blir lite rocktant, vad tycker ni om tantmodet?
Glöm inte att fortsätta tävla!

H&M top

image1014

Det är väl knappast någon som missat att jag just nu är inne i en rosa, beige, brun period antar jag, så därför slänger jag in ytterligare ett önskeplagg i den skalan, denna sötnos kommer från H&M och kostar 149 kr!

Söt liten påskpresent!

image1035

Denna söta lilla kökshandduk med påskmotiv finns på Lagerhaus, perfekt liten gåbortpresent till påsk!

Boktips i repris

image1021

Har haft turen i oturen att ha köpt lite böcker precis innan jag blev förkyld så jag har kunnat ligga hemma och läsa, varpå jag upptäckt Stieg Larsson. Har varit lite skeptisk då jag oftast inte brukar vara så förtjust i böcker som blir väldigt uppmärksammade och lästa "av alla". Larssons deckare däremot blev jag helt absorberad av från första sidan. Håller nu på med bok nmr 2 och har beställt den sista. Spännande både om huvudpersonernas privatliv samt det mordfall de löser, läs dem!

Maias naglar!

image1034

Maia passar på att visa upp sina naglar mellan doppen i en gyttjepöl!

Ellosoutfit

image1026 image1027 image1028

Klänningen har jag redan och nu är parkasen och skon beställd, tänkte mig min cremefärgade Marc Jacobsväska och svarta strumpisar till, hoppas det inte blir för övermatchat bara!

Blommigt!

image1020

Här kommer en liten kjol från Top Shop, den är så fruktansvärt söt, måste ge mig ut på stan och inhandla den snarast! Eller vad tycker ni?

Hundpromenad!

image1030

Nu har jag och Karro varit ute en sväng med hundarna i det underbara vädret. Blev helt slut, jobbigt att gå på promenad när man är förkyld, så nu blir det softa vid tv:n och tusenbröderrace för hundrade gången, älskar den serien! Så skönt med trötta hundar också, lugn och ro i flera timmar! Glöm inte att fortsätta tävla!

Påskägg!

image1024

Snart är det faktiskt påsk, vad tiden går fort! Detta söta påskägg från Lagerhaus skulle inte jag ha något emot att få!

God morgon!

image1023

Härligt med ännu en dag med strålande sol! Här är det lite snö men det töar för fullt nu så snart är nog våren här ändå! Bilden är från förra året, men de är på väg nu snödropparna, visst är det underbart! Idag blir det till att ta det lugnt för mig, är fortfarande ordentligt förkyld, vad ska ni hitta på?
Glöm inte att fortsätta tävla!

Glöm inte att tävla!

TÄVLING!
image1017

Nu är det dags för en ny tävling! Den här gången är det Laura från Laura Biagiotti som ligger i prispotten! 50 ml fräsht doftande eau de toilette till ett värde av ca 450 kr. Allt du behöver göra för att vara med är att länka till min blogg och meddela i detta inlägg när du gjort det! Använd gärna bilden när ni tipsar om tävlingen på era bloggar! Tävlingen kommer att pågå till den 20e mars så det finns gott om tid! Lycka till!

Longchamp legend bag

image1022

Den här väskan, Lonchamps Legend bag har jag suktat efter länge, men det blev ju en Marc Jacobs istället. Är fortfarande sugen dock, ska nog spara ihop till den här också! Är den för övermatchad med skorna i föregående inlägg till?

Lacksandaletter i repris!

image991

Ingen har väl undgått att lack och platå är inne nu, så varför inte investera i en budgetmodell från Ellos för 329 kr? Just nu får man 40% rabatt på en vara hos Ellos, erbjudandekoden är 170501

Söta bagagebrickor i repris!

image894image896image897

Dessa underbara små bagagebrickor med 50-talsmotiv finns att köpa på Bluebox.se som har mängder med fina saker inom heminredning och småsaker. Dessa sötnosar kostar 79 kr st och finns i flera motiv.

Halsband

image424image426

Detta supersöta halsband i form av ett äpple från Kenneth Jay Lane kan bli ditt för 110 euro på Netaporter.
Från Ellos kommer den vita jordgubben som kan bli din för det något lägre priset av 129 kr.

Söta gummistövlar

image430 image431

Burberry samt Marc by Marc Jacobs 145 euro styck på Netaporter

Blommig klänning

image1019

Denna sötnos finns på Top Shop och kostar 45 £. Jag älskar tantklänningar, i alla fall med de rätta accessoarerna så det blir lite rocktant, vad tycker ni om tantmodet?
Glöm inte att fortsätta tävla!

Dagens klädsel i repris

image705

Här kommer en gammal dagens klädsel i repris; stövlar från Bronx, jeans Millers, knytblus köpt på Myrorna, kavaj H&M, väska Chloé Paddington.

Ny tävling, vinn Laura av Laura Biagiotti!

TÄVLING!
image1017
Nu är det dags för en ny tävling! Den här gången är det Laura från Laura Biagiotti som ligger i prispotten! 50 ml fräsht doftande eau de toilette till ett värde av ca 450 kr. Allt du behöver göra för att vara med är att länka till min blogg och meddela i detta inlägg när du gjort det! Använd gärna bilden när ni tipsar om tävlingen på era bloggar! Tävlingen kommer att pågå till den 20e mars så det finns gott om tid! Lycka till!

Mer blommigt!

image1020

Här kommer en liten kjol från Top Shop, den är så fruktansvärt söt, måste ge mig ut på stan och inhandla den snarast! Eller vad tycker ni?

Lacksandaletter i repris!

image991

Ingen har väl undgått att lack och platå är inne nu, så varför inte investera i en budgetmodell från Ellos för 329 kr? Just nu får man 40% rabatt på en vara hos Ellos, erbjudandekoden är 170501

LITE OM BLOGGVETT!

Tycker det är tråkigt att behöva ta upp detta då de allra flesta som besöker min blogg är hemskt gulliga och lämnar roliga och bra kommentarer som är intressanta att läsa. Dock kommer det ibland rätt otrevliga kommentarer också. Ni som vill att jag ska kolla in era bloggar; lämna inte otrevliga eller dryga kommentarer, DESSA BESVARAS EJ! Om ni ogillar bloggen eller dess inehåll, avstå från att kommentera över huvud taget! Ni behöver absolut inte vara smöriga eller alltid ha samma åsikt som jag, men var inte otrevliga! Till er andra; fortsätt att lämna era roliga smarta och snälla kommentarer, det är ju det som är det roligaste med att ha en blogg, att läsa era åsikter!

Stieg Larsson

image1021

Har haft turen i oturen att ha köpt lite böcker precis innan jag blev förkyld så jag har kunnat ligga hemma och läsa, varpå jag upptäckt Stieg Larsson. Har varit lite skeptisk då jag oftast inte brukar vara så förtjust i böcker som blir väldigt uppmärksammade och lästa "av alla". Larssons deckare däremot blev jag helt absorberad av från första sidan. Håller nu på med bok nmr 2 och har beställt den sista. Spännande både om huvudpersonernas privatliv samt det mordfall de löser, läs dem!

Blommig klänning från Top Shop

image1019

Denna sötnos finns på Top Shop och kostar 45 £. Jag älskar tantklänningar, i alla fall med de rätta accessoarerna så det blir lite rocktant, vad tycker ni om tantmodet?

Hemma sjuk istället för i Thailand, snyft!

image1018

Idag på kvällen skulle denna sötnos och jag ha åkt till Thailand ock kommit tillbaka på lördag, men jag är tyvärr kanonförkyld så det blev till att stanna hemma. Inte så kul för passagerarna om jag gått runt och hostat och snorat på dem, men det blir ju fler gånger för min del! Idag lägger jag ut den nya tävlingen, missa inte det!

God natt!

Nu är det dags för sängen för min del, i morgon kommer det en ny tävling så håll utkik! God natt!

Kjol i repris!

image992

Vad tror ni om denna söta cerisa kjol tillsammans med skorna i förra inlägget!? Jag tror det blir galet snyggt, svarta strumpisar nu och barbent framåt våren. Kjolen kommer från H&M

Lacksandaletter i repris!

image991

Ingen har väl undgått att lack och platå är inne nu, så varför inte investera i en budgetmodell från Ellos för 329 kr? Just nu får man 40% rabatt på en vara hos Ellos, erbjudandekoden är 170501

Flygvärdinneskolan del 2 i repris!

image997

Här kommer en liten repris, inläggen försvinner ju så långt ner så fort : Då och då tänkte jag lägga upp lite information om mitt jobb som flygvärdinna eftersom det är många som frågar om det, och då särskilt hur man blir det, vad för utbildning som krävs o dyl. Jag började jobba på incheckningen på Arlanda en sommar och fick där reda på en hemsida som heter www.flygtorget.se . De har jobbannonser i branschen och eftersom bolagen utbildar själva behöver man ingen speciell utbildning även om det finns dylika, vilka är ganska dyra. Nu när det börjar dra ihop sig till sommarsäsong brukar många bolag söka personal utan tidigare erfarenhet, så passa på om ni är intresserade, det är hårt jobb, tro inget annat, men det är ganska roligt också. Det som krävdes när jag sökte var gymnasieutbildning, gärna sjukvårdserfarenhet, att man är över 165 cm samt serviceinriktad, snabbtänkt och inte har synliga tatueringar/piercingar. Man bör vara en ganska god simmare och ha god syn, glasögon eller linser är helt ok, bara man korrigerar sin syn går det bra. Man får göra en enklare läkarundersökning och man får inte vara gravid. Om man efter intervjuer och undersökningar får jobb brukar kursen vara oavlönad och mellan 3-5 veckor, kan bli lite knapert, det är väldigt högt tempo på studierna och man har dessutom ingen lön, men när man väl börjar jobba tjäna man i alla fall ganska bra. Kursen jag gick var väldigt tuff, så det krävs 100% motivation för att klara sig igenom den, men bara man vill och är inställd på mycket plugg går det bra! Nog om det, håll utkik, snart kommer ett nytt avsnitt i min lilla flygvärdinneskola!

Guldbikini!

image1015 image1016

Denna söta bikini, som tyvärr förmodligen inte skulle göra sig särskilt bra på min bleka kropp, finns på H&M för 129 kr del, jag vill ha en med massor av guldaccessoarer till! (Och en brun kropp)

H&M top

image1014

Det är väl knappast någon som missat att jag just nu är inne i en rosa, beige, brun period antar jag, så därför slänger jag in ytterligare ett önskeplagg i den skalan, denna sötnos kommer från H&M och kostar 149 kr!

Till Parkasen!

image1013

Denna klänning har jag redan inhandlat, så nu måste jag köpa parkasen i inlägget under, eftersom de passar så bra ihop, eller hur! Också från Ellos.

Parkas i satin

image1012

Denna söta parkas i metallicfärg finns i silver och grönt också, på Ellos 399kr.

Snart ny tävling!

Ni som inte vann i den förra tävlingen: Håll utkik, snart kommer det en ny!

London´s calling

image1011

Så här på vårkanten längtar jag alltid som en besatt till London. Vet inte vad det är med denna dyra, smutsiga ganska fula stad där man bott på hotellrum värre än råttbon som gör att man hela tiden längtar tillbaka?! Ska ta och kolla in lite biljettpriser och försöka locka med någon kompis på lite shopping och promenader i Notting Hill!

Sötaste jackan!

image1008

Denna sötnos i skinn kommer från Ellos och kostar 799 kr. Just nu får man dessutom 40% rabatt på en vara.

Klänning från Temperley

image1010

Denna gröna skönhet från Temperley har jag bloggat om tidigare, men kan inte släppa den, älskar både färgen och formen, men den är inte billig och kom tyvärr inte med på mellandagsrean. Finns på Netaporter.

Maias nya naglar

image1007

När jag var hos frissan sist hade hunden på den salongen målade naglar. Jag blev så inspirerad så nu har Maia och matte likadant nagellack! Maia älskar att klä på sig, måla naglarna, hänga med på stan, shoppa odyl! Lillan hatar sådant så hon slipper, det är ju bara kul när hunden själv är med på det hela, skönt att man har en hund med känsla för mode och stil i alla fall!

Vinnaren av tävlingen!

Efter lottdragning blev så vinnaren av Elizabeth Arden produkterna Julia hennes blogg kan ni kolla in här
Stort grattis till henne! För alla er som inte vann den här gången, det kommer fler tävlingar så nya chanser kommer!

Min tavla

image1006

Här kommer min tavla från Saigon som jag släpat med mig hem. Den är gjord på bambuträ och alla vita detaljer är gjorda av små små bitar av äggskal som är lagda som mosaik. Vad tycks?
Ni har till kl 21.00 på er att vara med i tävlingen, missa inte det!

RSS 2.0
Bloggtoppen.se