Fisketur

Idag var vi ute på en liten fisketur. Om man bortser från att vi bara fick tre strömmingar så var det väldigt trevligt med picknick och fint väder. Blev ett litet mellanmål till Måns i alla fall. Brian knogar på med mustaschkampen, börjar bli en rejäl muschis nu.

StrömmingI helgen var brorsan ute och drog upp lite strömming. Han lämnade hälften till oss, snällt. Tänkte äta den ikväll, om inte katten har smaskat i sig allihop till dess.

DagensIdag har jag varit på begravning, en gammal granne som var nästan 102 år. Det var väldigt värdigt och vackert, en judisk begravning, lite speciellt att vara med om. Lite konstigt att lägga upp en dagens kanske men jag tror inte att damen i fråga skulle ha något emot att jag gjorde det. När någon som avlider är så pass gammal tycker jag också att begravningen blir mer som ett firande över ett långt och händelserikt liv än en tung historia där det inte alls skulle passa sig att ens tänka på att fota dagens klädsel.
Skor Donna Girl, väska Botkier, kavaj och byxor H&M, coiffe egentillverkad. Lillan kunde inte låta bli att smyga sig in, hon är en riktig fotoapa!

Konsten att olja en bryggaIdag har vi äntligen tagit itu med att olja bryggan som vi äger ihop med fyra andra fastigheter. Det tog sisådär en fyra år från att jag lovade att vi skulle göra det tills det verkligen hände, men till slut blev det av. Gabriel och Brian stack iväg och lekte, dvs åkte ut och fiskade, medans jag oljade på. Typiskt att lämna kärringen till att göra grovjobbet, (fast det var ju iofs jag som satte igång utan att ha behövt.) Mot slutet kom de tillbaka i alla fall så de fick hjälpa till lite men kom ganska lindrigt undan, då var jag nästan klar. Mycket smart av dem.

Marc JacobsDe här köpte jag flera av när jag var på Marc Jacobs i London, skull bangle, jag älskar verkligen mitt och använder det hela tiden. Om någon är intresserad finns det också ett ute på Tradera nu.

Maia the driver


Tur att man har smarta hundar, våran söta Maia kan till och med köra bil! Perfekt, då kan ju hon sköta lite ärenden åt mig ibland!


NK Boutique, nu till försäljning.Efter att ha insett att jag aldrig kommer att kunna komma i den här klänningen, den är ca strl 32-34 och smalare än jag någonsin varit i vuxen ålder har jag beslutat mig för att sälja den. Känns tråkigt, jag älskar verkligen den här fantastiska klänningen från NK boutique tillverkad 1950, men jag tycker den ska användas. Titta gärna in på Tradera om du är intresserad!


The OneDen här lilla rackaren fick följa med mig hem från flyget. Min absoluta favoritparfym, den enda jag någonsin använt en hel flaska av och sedan köpt en ny likadan direkt. De får aldrig sluta tillverka den, då vet jag inte vad jag ska ta mig till! Om jag lever när jag är 90 kommer det att dofta The One om mig hur ute och tantig den parfymen än är då.

Gräs är gott!Igår tog jag med mig Bilban ner till en åker så han fick gå fritt och beta någon timme medan jag och hundarna latade oss i solen. Var så skönt att bara sitta och titta på den söta ponnyn som skrotade runt och provade varenda grästuva. När han började gnägga efte sina kompisar gick vi tillbaka till hagen och smaskade morötter med de andra hästarna.

Saker till saluNär jag var i London passade jag på att shoppa loss på Marc By Marc Jacobs, en hel del av dessas saker ligger ute på Tradera nu om någon är intresserad! Jag har såklart sparat en del till mig själv men lite är till försäljning.

DebenhamsDen här fick följa med mig från London, jag älskar ju hattar och coiffeer så den kommer nog till användning! Funderar att ha den på ett bröllop i sommar.

Visteria
Nu är jag hemma igen men här kommer ändå lite fler bilder från ett försomrigt London.

Benedict

Benedict Royal till frukost på uteserververing i London, kan det bli bättre?

RSS 2.0
Bloggtoppen.se