Sälja?

Som jag tjatat om ganska mycket sista tiden så har jag ju haft maskfnatt och tillverkat en del venetianska masker. Funderar på om jag skulle lägga ut ett par på tradera eller på Blogg.se webbshop. Vad tror ni? Det tar en stund att tillverka dem och det är ganska dyrt med fjädrar och andra dekorationer så de går inte att sälja gratis precis men man kan ju försöka i alla fall. Är också lite inne på att börja tillverka cioffer, har gjort en till mig själv och funderar på att göra fler och försöka sälja, är ju kul att kunna göra några som kommer till användning istället för att bara tillverka dem och lägga i en låda.

Skridskor


Jag är ledsen att bloggen legat nere så länge men det har varit en tung tid där bloggandet känts ganska oviktigt i jämförelse med vad som hänt. Samtidigt så måste man ju gå vidare så jag tänkte försöka komma igång lite försiktigt igen ändå. Här är lite bilder från julafton när vi träffades några kompisar och åkte skridskor innan vi åkte vidare till våra respektive familjer. Något vi måste göra tradition av, det var väldigt trevligt.

Bambi och BimboPå grund av en nära väns bortgång och en annan tråkig sak har jag inte orkat blogga på ett tag och vet inte riktigt när jag kommer att komma igång med att svara på kommentarer men så länge lägger jag i alla fall upp en bild på våra nya husdjur. Bambi och Bimbo får de heta, de kommer varje eftermiddag och smaskar havre vid fågelbordet. När det känns svårt är det i alla fall en glädje att kunna titta ut genom fönstret och se de små sötnosarna utanför.

RSS 2.0
Bloggtoppen.se