Västerås

image97

Var i förra veckan med Karro till Västerås där hon pluggar, vi skulle flyttstäda hennes lägenhet eftersom hon flyttat till en ny på nedre botten så hunden Eddie kan gå ut och in lite som han vill. Flyttstädningen var grymt tråkig, tur att man hade vin och gott sällskap! Vi fick inte ens godkänt på besiktningen fast det var skinande rent när vi var klara.
Vi firade att städningen var gjord med Champagne, supergod fast det var en av de billigare äkta champagnesorterna. Var så god att det kändes lite tungt dagen efter faktiskt.

Hur som helst trodde jag att Västerås var världens ände men det visade sig vara en jättegullig stad med en charmig äldre del med träkåkar.

image98

Centrum var dock ingen höjdare, bara samma gamla vanliga affärer som överallt annars.
Hittade dock ett bra ställe som sålde inredning o kitsch i centrum. Gjorde lite fynd där, supersnyggt halsband från Italien, tuggummi i jättesöt ask i mangastil och plåster som ser ut som läppar i en söt rosa burk.

image96

Lyckades också spendera massor av pengar på Karros extrajobb, en italiensk delikatessaffär som heter Parma. Köpte en stor korg med saker till Brian i födelsedagspresent och massor av annat. Priserna måste ha varit minst 30% billigare än i Stockholm, så jag var tvungen att hamstra ordentligt, så nu är t o m hundarna trötta på parmaskinka. Eddie är superblasé, hans matte jobbar ju där så han får parmaskinka hela tiden och tycker inte det är något särskilt men Maia o Lillan är inte vana vid italienska delikatesser så de var väldigt imponerade i början...

image99

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jag har placerat min blogg i Norrtälje på bloggkartan.se Bloggtoppen.se