DALAI LAMAInte för att jag är religiös, men ibland undrar man om saker sker med gudomlig försyn. Jag kunde inte sova på kvällen i lördags så jag beslutade mig för att läsa lite och plockade på måfå upp en av alla hundratals turistbroschyrer om Skåne och Österlen som jag håller på att mala mig igenom just nu. Där stod det en liten notis om att Dalai Lama skulle närvara vid en högmässa i Lunds domkyrka på förmiddagen dagen efter. Jag visste att han var i Sverige men inte att han var precis i närheten, och hur många gånger i sitt liv får man chansen att se Dalai Lama? Vi hade andra saker inbokade, igår var stora möbelhämtardagen så vi kunde inte gå på högmässan, men vi lyckades precis hinna till Lund för att se Dalai Lama komma ut ur kyrkan. Det känns som något att berätta för barnbarnen faktiskt! Jag har aldrig varit i Lund tidigare, vilken otroligt fin stad, mer bilder därifrån kommer.

Kommentarer
Postat av: Ida's lippstick

Vad roligt det är inte så många som får chans att se honom i verkligheten! :-)

Ha en fin dag!

/ kram Ida

2011-04-20 @ 15:02:19
URL: http://www.lippstick.se
Postat av: Linda

Oh Dalai Lama! Vilen fantastisk människa! Älskar hans filsofi. Såg en dokumentär om Nelson Mandela häromdagen och blev alldeles tagen. En del människor lämnar verkligen djupa fotspår efter sig!

2011-04-21 @ 05:44:04
URL: http://baduizm.blogg.se/
Postat av: Helena

Oh hjälp det var häftigt! Det är något med den mannen som verkligen fascinerar mig, fast jag inte heller är allvarligt religiös, men visst tror jag på något. Önskar dig och din familj en riktigt skön och fin påsk!

2011-04-21 @ 07:56:30
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: ella

va kul!!=)

ha en fin påskhelg=)

2011-04-21 @ 13:56:32
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/
Postat av: elin

förlåt för världens segaste svar!sv: haha, aningen kallt ja ;)

2011-04-21 @ 21:20:56
URL: http://elinfelicias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jag har placerat min blogg i Norrtälje på bloggkartan.se Bloggtoppen.se