Snö



Om man bortser från att bilens kylarsystem frös sönder när jag var på väg till en arbetsintervju trots mängder av glykol, att vi inte har något vatten för att ledningarna har frusit och det är ungefär 15 grader inne i huset så är det ju rätt fint med snö och kyla... Nu ska jag sluta gnälla, är egentligen det värsta jag vet, så, färdiggnällt! Att hämta vatten i grannars stall, ha hästar som dricker massor av vatten och köra raggartvätt istället för dusch är bara roligt. Ska bara gnälla om en sak till förresten.
Jag lämnade två av kattungarna i sitt nya hem i förrgår, det verkade så himla bra och jag kände mig så nöjd. Efter några timmar smsar de om att en av katterna har kissat i soffan och vill att jag ska hämta tillbaka dem. Här tror jag att de är jättebra folk och så kan de inte ens tåla att en liten kattunge råkar ha en olycka! Jag erbjöd mig att hämta dem mot bensinersättning eftersom jag redan kört 15 mil för att leverera dem utan att de erbjöd sig att betala något för bensinen. Då skulle de behålla dem för att sedan ändra sig och ringa och tjafsa näst morgon om att kattungarna är mentalt störda. Efter att de anklagat mig för diverse konstigheter tex att det är fel på kattungarna på alla möjliga vis, de är störda för att de är rädda, (de fick inte ens ett dygn på sig att anpassa sig till att vara utan sin mamma och sina ordinarie människor), jag har ljugit om deras ålder, de är minsann mist fem månader fast de är födda den 5 november hur i helsike de nu kunde få ihop det, smsterroriserat mig och ringt och pratat en massa konstigheter blir det plötsligt helt tyst fast jag lovat att komma och hämta tillbaka kattungarna. Satt och väntade hela dagen igår på att de skulle höra av sig så att jag kunde hämta ungarna men efter ca 40 heltokiga sms hör de plötsligt inte av sig. Nu får jag inte tag i dem utan sitter istället med ont i magen över att kattungarna är där de inte är önskade och jag inte tycks kunna göra något åt saken. Fy fasen för människor säger jag bara, ibland funderar jag på att bli eremit. Vad ska man göra, jag är så himla orolig för kattungarna och nu får jag inte tag på de där tokiga människorna?! Eftersom de har köpt dem är de ju inte mina längre så jag kan ju inte bara åka dit och kräva att få tilllbaka dem.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag hade blivit tokig. Hade nog kört dit... Hoppas verkligen det löser sig.

2012-02-03 @ 18:32:16
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: LIENE

sv: Ja, ursnygga!

2012-02-03 @ 20:54:14
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Molly

Usch! Lite ska du väl få gnälla på din egen blogg och kanske tur att de där människorna visade sitt rätta jag så snabbt!

2012-02-03 @ 22:22:59
URL: http://mollysmix.blogspot.com
Postat av: curlingmamman

Hoppas det löser sig! kram kram

2012-02-04 @ 07:40:36
URL: http://blogg.amelia.se/curlingmamman/
Postat av: ella

så vacker bild!!!hm..man ska ju ha tålamod me katter=( klart dom kan kissa i början?eju bara å bära till lådan å stå ut ett tag man ger ju ej bara upp om man e kattmänniska.hade en förut som va jätterädd å satt under soffan flera veckor.men sen till slut vande han sig å mådde jättebra här=)uuush hoppas dom mår bra å ej avlivas nu då:( dom ska nog ej ha katter alls!!förstår du är oroad hade jag med varit.kram!!!hoppas du får dom därifrån på något vis

2012-02-04 @ 11:17:46
URL: http://farytaleinblue.blogg.se/
Postat av: Leone

Usch det lät ju inte lite jobbigt, hoppas att ni får tillbaka vatten och sånt snart.

2012-02-05 @ 20:42:35
URL: http://lingers.blogg.se/
Postat av: fifi

Men fy, vad jobbigt med kattungarna! Förstår att du får en klump i magen :(

2012-02-05 @ 22:13:29
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Malin

FY vad trist och det är så j**la hemskt för man tror på något sätt att det inte finns såna människor, människor som liksom inte fungerar som dom ska. Förstår att du har ont i magen, hoppas det löser sig! Och du, ibland MÅSTE man få gnälla, ibland blir det bara FÖR mycket.

Kram

2012-02-06 @ 10:22:05
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Ida

Vilken underbar bild!

2012-02-06 @ 19:15:08
URL: http://alittlebitmoreee.blogg.se/
Postat av: Alicia

Jag skulle fråga hur det gick med kattungarna.. Och här fick jag svaret. Jag fick också en klump i magen, usch. Hoppas för allt i världen att de små liven har det bra, trots allt. Håll oss underrättade om du hör något.

2012-02-06 @ 22:14:09
URL: http://mybubble.blogg.se/
Postat av: Nina

jätte fin bild!

2012-02-07 @ 11:43:00
URL: http://deliciously.se
Postat av: Miss M

Åh vad hemskt! Hade gått sönder inombords, hoppas du får tillbaka dem =/



Tillie tackar för omtanke =) KRAM

Postat av: Anonym

ibland är det okej att gnälla lite haha!



sv: ja boken är väldigt bra tycker jag!

2012-02-08 @ 15:58:58
URL: http://sadia.blogg.se/
Postat av: curlingmamman

Hoppas det löser sig.kram

2012-02-10 @ 06:54:28
URL: http://blogg.amelia.se/curlingmamman/
Postat av: Linda

Men gud vad jobbigt! Förstår att du är orolig. Min man kom hem med en hundvalp för ett halvår sedan. Jag var lagom glad då jag aldrig sett mig själv som en ägare av djur. Älskar djur och är fascinerad av dem men har aldrig velat äga ett djur själv. Så det var en tung period med sönderbitna möbler, kläder, saker, rivsår på min lilla tjej, sömnlösa nätter och bråk mellan mig och maken...haha.. Men nu är jag fast, hunden har automatiskt blivit min familjemedlem. Och jag skulle oroa mig sjuk om någon skulle bete sig sådär om jag lämnade bort honom. Hoppas du får någon klarhet hur dom har det hos nya ägarna.

2012-02-15 @ 13:53:00
URL: http://soullfood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Jag har placerat min blogg i Norrtälje på bloggkartan.se Bloggtoppen.se